Erkekler Büyük olunca Sorun yokta Kadın büyük olunca neden sorun olur diyorlar ?

Yahu her kadın bir mi ki her erkek bir olsun? Libidoyla alakalı bir şey. Eşim kırkların ortasını geçti, performansında bir değişiklik yok. Ki kendisiyle evlenme sebeplerimden biridir performansı. Arada şikayet ettiğim de olmuştur buralarda. Performans düşerse de çözümü çok. Gider bir doktora buluruz çözüm.
Burda 20’lik 30’luk kocalarının sevişmekten kaçtığını yazan kadınlar görmesek en az haftada bir inanacaz 😂
Sizin yaşınızı sorsam densizlik mi etmiş olurum :deli:

Benim esim benden 6 ay kadar kucuk. Acik konusmak gerekirse ben kadin ve erkek arasinda 2-3 yastan fazla olmasi taraftari degilim.

Ozellikle yasli erkeklerle evlenen kadinlari anlayamiyorum. Erkeklerin performansi dusuyor bir yastan sonra :confused:

Ne gerek var ayol 🤣
Ben esimden normal yasa bakarsak eyer kimlige 5 yas kucugum ama az genc yazdirmislar eski zamanlardakiler hesaplara gore 8 yas olmasi gerek aramizdaki yas farki ama gayet cok guzel anlisiyoruz ve cok mutluda bi evliligimiz var 🤗

Burası bdv gerçekten dert mi bu şimdi.

Sorunun cevabına gelince erkek kadın kadar çabuk olgunlaşıp düşünemiyor burada görüyoruz ki çoğu kadın çocuk bakıcısından hallice. Ama ilka da böyle olacak diye bir dikte yok. Anlaştıktan sonra kadın büyük erkek büyük yada eşit yaşta olmaları farketmez. Ne demişler iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim eşim benden 9 yaş büyük ama baba gibi falan ne alaka yani isteyen istediği ile olur. Erkek büyük olsun diyenlerden farkınız yok savunma zihniyetiniz aynı.

Bence artık kadınlar illa kendilerinden büyük erkek istemiyor. Ama erkekler illa kendilerinden küçük kadın istiyor ( İki taraf için de istisnalar var tabi. Ama genel olarak böyle)

Oldukca buyuk degil, 8 yaş buyuk. Sinirlenmedim niye sinirleneyim. Kimsenin illa 15 yaş buyuk olmali kocam, aşagisi olmaz diye tutturdugunu gormedim, biraz tesadufi oluyor gibi bu yaş mavzulari.
Fazla yaş farkiyka evlenenler de neden evlendiler acabağ diye beni germedi. Bana göre 15-20 yaş cok ama bana sorulmadiysa benanaaa...
Bence de öyle ama kadın da bi tespitte bulunmuş alt tarafı. Bazen konuşulur baba sevgisi görmemiş hemcinslerimizin fazla yaş farkı olan ilişkileri tercih ettiği. Sizin konu sahibini istenmedin demek ki :KK66: tarzı vurmanız çok çirkin. Yoksa beni de germiyor kimin kimden kaç yaş büyük olduğu falan :)

Bir insanın bir şeyi savunması için o şeyi yaşamış ya da içinde mi olması gerekir?

Hiç dayak yemedim ama kadına şiddete hayır diyorum, hiç baş örtüsüyle işim olmadı ama eylemlere katıldım zamanında bir sürü örnek verilebilir böyle. Siz sadece yaşadığınız şeyler konusunda kelam ediyorsanız sorun sizdedir.

Cirillanın eşiyle yaş farkı yok bildiğim kadarıyla. Sadece aklı başında, gözlem yapabilen bir kadın.
Varmış 8 yaş yanlış biliyorsunuz demek ki. Ayrıca baba sevgisi arayan kadınlar yaş farkı fazla ilişkileri tercih eder demek de bi gözlemdir. Katılmaz eleştirirsiniz o ayrı ama eleştirmek için sen istenmedin demek ki demek çok çirkin. Sizin o katıldığınız kadın desteğine hareketine de ters hatta ama yine de siz bilirsiniz tabi 🤷🏻‍♀️

Evet bu baskı o kadar çok var ki. En basitinden örnek verecek olursak Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ikilisi. Kadına evlendiği günden beri demediklerini bırakmadılar. Hala da diyorlar. Yahu kadın evleneli 10 sene olmuş bir tane de çocukları var belli ki mutlular hiç öyle ortalığa falan da düşmediler neden hala “yanında annesi gibi duruyorsun” “Yağmur kesin seni aldatıyor” minvalinde yorumlar yapılıyor kadına hayret ediyorum. Toplum olarak insanları kendi değer yargılarımızdan oluşan kalıplara sokmayı ne çok seviyoruz. Oysa ki mutluluğun ne niteliğini ne de niceliğini bizim değer yargılarımız belirlemiyor. Bu hususta fikirleri sorulmadan “aaa zinhar caiz değildir” tarzı fikir beyan edenlerden nefret ediyorum. Ortada hukuku aykırı bir fiil olmadığı müddetçe insanlara ne mesela?

[y
Varmış 8 yaş yanlış biliyorsunuz demek ki. Ayrıca baba sevgisi arayan kadınlar yaş farkı fazla ilişkileri tercih eder demek de bi gözlemdir. Katılmaz eleştirirsiniz o ayrı ama eleştirmek için sen istenmedin demek ki demek çok çirkin. Sizin o katıldığınız kadın desteğine hareketine de ters hatta ama yine de siz bilirsiniz tabi 🤷🏻‍♀️

Bu psikolojide de olan bir gerçek ,anne baba eksikliği yaşayan kişiler , ebeveynleri yerine koyabilecekleri kişilerle evlenme eğilimindeler .

Kafa yapilari uyuyorsa evlensin isteyen istedigiyle.Ben 35 yaşındayım 25 yaşındaki erkeklerin muhabbeti bana bebe muhabbeti gibi geliyor.Tercih etmezdim.

Bana normal geliyor 25 yasında bir kız 35 lik adamla oluyo bu yüzden diğer türlüsüde bana normal geliyp

Bana erkeğin de çok fazla yaş farkı olduğu evlilikler normal gelmiyor. Benim fikrim bu. Erkek en fazla 5 yaş büyük olabilir. Kadında en fazla 3 yaş büyük olabilir. Benim için normali bu.

Bana erkeğin de çok fazla yaş farkı olduğu evlilikler normal gelmiyor. Benim fikrim bu. Erkek en fazla 5 yaş büyük olabilir. Kadında en fazla 3 yaş büyük olabilir. Benim için normali bu.

Eski arkadaşım eski eşi 43 yaşında 2 çocukları var şimdi evlenmek için en fazla 25 bekar kız arıyor normalmiş sinir oluyorum
Herşeyde eşitiz bundada eşit olalım dimi

Eski arkadaşım eski eşi 43 yaşında 2 çocukları var şimdi evlenmek için en fazla 25 bekar kız arıyor normalmiş sinir oluyorum
Herşeyde eşitiz bundada eşit olalım dimi
Bana o kadarı normal gelmiyor erkek içinde. Kişinin kendi düşüncesi tabi olabilir neden olmasın.

Erkekler geç olgunlaşır diye bşy yok bu tamamen karakter kişilik meselesi yetiştirilme tarzı..50 yaşına gelip olgun olmayan adamda var 20 yaşında aşırı olgun olanda ..yani tamamen yapı meselesi ilişki de Erkek çok çok büyük olursa da sorun olur kadın çok çok büyük olursa da sorun olur.. haricinde 3/5 yaş ha erkek büyük olmuş ha kadın sıkıntı olmamalı bence ..

Erkekler geç olgunlaşır diye bşy yok bu tamamen karakter kişilik meselesi yetiştirilme tarzı..50 yaşına gelip olgun olmayan adamda var 20 yaşında aşırı olgun olanda ..yani tamamen yapı meselesi ilişki de Erkek çok çok büyük olursa da sorun olur kadın çok çok büyük olursa da sorun olur.. haricinde 3/5 yaş ha erkek büyük olmuş ha kadın sıkıntı olmamalı bence ..

Kesinlikle bencede

Bana normal geliyor 25 yasında bir kız 35 lik adamla oluyo bu yüzden diğer türlüsüde bana normal geliyp
Kime ne normal gelir beni ilgilendirmez.Ben sadece neden tercih etmeyecegimi söyledim.Ayrica erkeklerin geç olgunlaşma denilen bir gerçeği var.
25 lik kız 35 lik erkekle aynı kafaya çıkabilir ama 25 lik erkek 35 lik kadinla zor.İstisnalar vardır tabi

Git araştır bakalım Türkiye deki kadınların kacta kaçı aldatıyor ?
Böyle ahlaksız bişeyi araştırma gereği duymadım duymam da. Kadınlar aldatıyorsa erkek de aldatıyor. Sekste yetersiz olmak eşini aldatmayı haklı çıkarmaz bu birincisi. İkincisi yetersiz geliyorsa ayrıldıktan sonra isterse bu işi paraya bağlasın kimseyi bağlamaz.

Evlilik bilincini taşımayan insanlar evlenmesin bi zahmet. Bide kalkmış arkadaşınızı savunuyorsunuz ya pes. Umarım başınıza gelir de nasıl bi his olduğunu anlarsınız. Birgün bu güzelliğiniz kalmaz. Doğum sonrası vücudunuz da şekil bozulmaları olduğunda görürsünüz anyayı konyayı. Hepimiz faniyiz araba çarpıp belden aşağısının tutmayacağının bile garantisi yok bu hayatta. Sonra eşiniz de beni tatmin etmiyorsun diyerekten aldatırsa ah vah edersiniz.

Evlilik = bedava sonsuz seks diye bişey değil. Evlilik=sadakattir. önce bunu öğrenin sonra yaş farkı muhabbetini yaparsınız.

X