Erkekler Büyük olunca Sorun yokta Kadın büyük olunca neden sorun olur diyorlar ?

Kafa yapilari uyuyorsa evlensin isteyen istedigiyle.Ben 35 yaşındayım 25 yaşındaki erkeklerin muhabbeti bana bebe muhabbeti gibi geliyor.Tercih etmezdim.

Bence evlenenler var, yani kadın büyük erkek küçük şekilde. Normal geliyor bana. Normal gelmeyen 8-9 yaştan daha fazla yas farkı olup evlenenler. Bunda da istisnasiz erkek büyüktür herhalde. Bence itici bir görüntüleri var ama kimse böyle bir şey söyleyemediği için yüzlerine ger yönden yakışıyoruz sanıyorlar. Napsinlar.

Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyor 😀 Ayıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?
Ben +-5 e uygun diyorum. Kadını erkeği yok 7 de olur. Kendi gönlümden eminim diyrsan 15te olur.

Bu yazidaki sacmalamanin arkasinda ne var ben de onu merak ettim. Hem kadin, erkek ikisi de 7-8 yaş buyuk olabilir esitiz diyorsunuz hem de buyuk koca isteyen kadinlar babasi sevgisi için evleniyor diyorsunuz. Kendinden buyuk kadinla evlenen erkekler de anne sevgisi için mi evleniyor? Bu ne anlamadim ben anne baba karistirmissiniz sacma sapan 😂😂

Buyuksunuz diye istenmediniz heralde ya da hoslandiginiz bey kucuk filan. 😂😂😂
15 20 yaş fark olan ilişkilerden bahsetmiş konu sahibi muhtemelen. Normal değil bence de evet jenerasyon farkı var resmen .

Siz neden bu kadar sinirlendiniz sevgiliniz/eşiniz sizden oldukça büyük herhalde 😂😂 😂

Allah anneliği babaliğıda 50 yaş sonrasına bırakmasın inşallah
Bilimsel olarak Kadın erkekten 10 sene daha fazla yaşıyor netten araştır
Erkeklerin daha yaslı göründüğünü düşünüyorum
Benim arkadaşlarımın genel olarak dediği şu
Kendinden büyük erkekle evlenme 40 yasından sonra erkekler eşlerini tatmin edemiyormuş
Hatta bir tanesi eşi 5 yas büyük
Tatmin edemeği için eşini aldatıyor
Evet erkeklerin çoğu 40dan sonra kadınlardan daha bakımsız oluyor. Kesinlikle katılıyorum..
Genç kızları avlamak için çıkarmışlar bir kadınlar erken çöküyor lafını. Hiç inanmıyorum..

Evet erken çöktüğü için dedem 85te vefat ederken 4 doğum yapmış babaannem 94te vefat etti..

15 20 yaş fark olan ilişkilerden bahsetmiş konu sahibi muhtemelen. Normal değil bence de evet jenerasyon farkı var resmen .

Siz neden bu kadar sinirlendiniz sevgiliniz/eşiniz sizden oldukça büyük herhalde 😂😂 😂

Bir insanın bir şeyi savunması için o şeyi yaşamış ya da içinde mi olması gerekir?

Hiç dayak yemedim ama kadına şiddete hayır diyorum, hiç baş örtüsüyle işim olmadı ama eylemlere katıldım zamanında bir sürü örnek verilebilir böyle. Siz sadece yaşadığınız şeyler konusunda kelam ediyorsanız sorun sizdedir.

Cirillanın eşiyle yaş farkı yok bildiğim kadarıyla. Sadece aklı başında, gözlem yapabilen bir kadın.

Tamamen ataerkil düzenden dolayı.
Toplum bilinçli böyle şekillenmiş.
Eski Türk devletleri gibi anaerkil düzen olsaydı bu kadar yaş konusu önemsenmezdi.

Bir de erkeklerde inanılmaz boş ego var.
Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp sürekli genç kızlara salça oluyorlar. Mesela adam 40 yaşında. 25 yaşından büyük kız istemiyor. Yani 20 yıl sonra dede olacak adam 20lik kız pesinde..

Bir de çıkarıyorlar yok kadınlar erken çökermiş de bilmem ne de ebegubele laflar.. yahu 30 yaşını geçen kadın bir anda nine olmuyor. 40larin ortalarına kadar sorunsuz doğal yolla hamile kalan tonla kadın var. Sırf kendilerine çok genç eş bulmak için palavra sıkıyorlar..

Bu toplumda bunu değiştirmek lazım.
Kadınlar üzerinde ciddi toplum baskısı var.

Yaş baskısı, üreme baskısı, evlenme baskısı var da var. Bu ülkede kadın olmak çok zor..

Valla cnm duygularımı okadar güzel özetledin ki

İşin ilginç yanı bunları bu hale getirende kadınlar :KK43:

İşine geldiklerinde kadının saçı uzun aklı kısa demiyorlar ama olgunlaşamıyor lar beyefendiler

Kadın kadının düşmanı valla eşitlenecek bu durumda ama ne zaman :)

Evet erkeklerin çoğu 40dan sonra kadınlardan daha bakımsız oluyor. Kesinlikle katılıyorum..
Genç kızları avlamak için çıkarmışlar bir kadınlar erken çöküyor lafını. Hiç inanmıyorum..

Evet erken çöktüğü için dedem 85te vefat ederken 4 doğum yapmış babaannem 94te vefat etti..

Kesinlikle tatlım yaaa 😍 Erkeklerin olgunlaşmadığı falan yok amaçları genç kızları avlamak çocuğu yasındaki kızlarla beraber oluyorlar ve işin enteresan yanı kimse sapık gözüylede bakmıyor

Oldukca buyuk degil, 8 yaş buyuk. Sinirlenmedim niye sinirleneyim. Kimsenin illa 15 yaş buyuk olmali kocam, aşagisi olmaz diye tutturdugunu gormedim, biraz tesadufi oluyor gibi bu yaş mavzulari.
Fazla yaş farkiyka evlenenler de neden evlendiler acabağ diye beni germedi. Bana göre 15-20 yaş cok ama bana sorulmadiysa benanaaa...

Valla her teorinin tersini kanıtlayan örnekler var hayatta. O yüzden herkes gönlünce yaşasın... Bana çok saçma geliyor bu devirde böyle basma kalıp düşünceler.

Kesinlikle tatlım yaaa 😍 Erkeklerin olgunlaşmadığı falan yok amaçları genç kızları avlamak çocuğu yasındaki kızlarla beraber oluyorlar ve işin enteresan yanı kimse sapık gözüylede bakmıyor

Sapık olmadıkları için olabilir mi? İki yetişkin insanın birlikte olma, hayatı paylaşma kararı sapıklık değildir. Kadın için de erkek için de geçerli.

Bu arada eski konularınıza bir göz gezdirdim, problem sizde 😂

Çünkü, kadınlar kendileri ile yaşıt erkeklerden her daim 5 yaş daha büyük olgunluga sahiptirler .Çünkü ,kadınlar belli bir yaşta menopoza girerler ama erkeklerin bu konudaki libidolari asla bitmez( istisnalar vardir mutlaka) .Çünkü kadınlarin belli bir yaştan sonra cocuk yapma şansları cok kısıtlı ama erkeklerin pek etkilemiyor. Bunlar asla benim görüşüm olmamakla birlikte ,evlilik ve iliski terapistlerinin,bu konudaki uzmanlarin görüşleri ama katiliyorum ben de :)

böyle bir araştırma olduğunu düşünmüyorum bunlar kişisel görüşleriniz kadınları her açıdan dezavantajlı ilan etmişsiniz tamamen.

1,2 yaşın sözü yapılmamalı bence de .. ama 7,8 yaş çok fazla gibi geliyor..

Bakmaz çünkü topluma göre yapılan normal.
Burayı geçin normal hayatta kimse kızının kendinden 20 yaş büyük biriyle olmasını istemez. Ama burada olur deniyor. Burası anonim sallamak bedava..
Tabi ki 20 yaş fark normal değil yok aşk meşk değil bu iş. Biz yapsak bizi mahvederler kadınları. Ama erkek normal oluyor. Işte bu hep toplum yargılarından..

Bir de o büyük erkeklerin esas amacı 18 20lerde kızlarla evlenip onları kontrol edebilmek.

22 yasa kadar ileri ergenliktir. Ergen biri kolay yönetilir kişiliği oturmamıştır. Ama 30 yaşında bir kadını kolay yönetemezsin. Olay bu.

Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyor 😀 Ayıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?
Ya evlenilir de erkekler artık günümüzde geç olgunlaşıyorlar. 20 yaş bir kızla 20 yaş bir erkeğin kafa yapıları bir değil çoğunlukla. 20 yaş erkek hâlâ çocuk muamelesi görürken 20 yaşında bir kız evi çekip çevirebilir nitelikte.

Valla cnm duygularımı okadar güzel özetledin ki

İşin ilginç yanı bunları bu hale getirende kadınlar :KK43:

İşine geldiklerinde kadının saçı uzun aklı kısa demiyorlar ama olgunlaşamıyor lar beyefendiler

Kadın kadının düşmanı valla eşitlenecek bu durumda ama ne zaman :)
Kadının bundan çıkarı varsa hicbir zaman eşitlenmez..

Çoğunluk da kadının çöktüğünü söylüyor.
Evet çöküyor ama şu durumda.
Sen hem evde çalışıp hem ise gidip hem 1 2 çocuk bakıp tüm ev isi yemek utu çamaşır temizlik yaparsan tabi çökersin. Buna can mı dayanır.
Çöken bu kadınlar..
Adamı evde konu mankeni yaparsan çökersin.

Burada bir konu vardı aylar önce. Kadın konu sahibi 34 yaşında. Hoşlandığı adam 40. Aynı isyerindeler. Adam gidip işyerine yeni gelen 21 yaşındaki bir kızla evleniyordu. Konu sahibi çok üzülmüştü. Çoğunluk olur demişti. Ben olmaz demistim. Adam kızı yaşında biriyle evleniyor. Neresi olur.. tahminen boşanacaklar.. Ama asıl üzüldüğüm o kızın ailesi nasıl buna onay veriyor.. bu asıl sorun..20 yaşındaki genç kız etkilenir. Onu suçlayamayız. Asıl onun annesi nasıl onay vermiş ona çok şaşırmıştım..

X