- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- Konu Sahibi remedioslabelle
bende uzun zaman bu sıkıntıyı yaşadım etrafımdaki herkes tarafından beğenilen biriydim çevremdeki kızlara göre gerçekten bakımlı dikkat çekici ve güzeldim ama aşk konusunda bahtsızdım bende hiç çözemiyordum bu durumu neden olmuyordu ? o kadar çok teklifler bakışlar haberler geliyordu ki senin gibi bi türlü ciddi anlamda bir ilişkim olmuyordu hep imreniyordum çirkin kızların kollarında süper çocuklar oluyodu arkalarında ööyle bakakalıyodum
arkadaşlar kızların cinsel bağlamda hemen yakınlaşması durumundan bahsetmiş ; erkeğin kişiliğine bakış açısına göre bu durum farklılık gösterir kimisi bu konuda çok tutucudur kimisi ise daha rahattır yani hemen yakınlaşmasına göre ölçmüyodur kızı
nacizane fikrim kim olursa olsun ölçülü davranmak ve mutlaka arada bir mesafe saygınlık bırakmak taraftarıyım unutmayalım ki TAŞ YERİNDE AĞIRDIR
arkadaşlar kızların cinsel bağlamda hemen yakınlaşması durumundan bahsetmiş ; erkeğin kişiliğine bakış açısına göre bu durum farklılık gösterir kimisi bu konuda çok tutucudur kimisi ise daha rahattır yani hemen yakınlaşmasına göre ölçmüyodur kızı
nacizane fikrim kim olursa olsun ölçülü davranmak ve mutlaka arada bir mesafe saygınlık bırakmak taraftarıyım unutmayalım ki TAŞ YERİNDE AĞIRDIR
Son düzenleme: