sunlari yazanlardan biri de benim. gercekten kkdaki dangalak kocalar, gününü güzelleştirmeyen adamlara selam bile vermem. kendi sevgililerim zamanla bozulursa "ama eskiden harika biriydi beni cok severdi" diye ezik ezik maziye takilmam, yavas yavas o hali ortaya cikinca next derim çünkü coook daha iyisine layigim. ve bulurum da yani.
ve tabii ki sevgililerim el üstünde tasir, tabii kj sevgililerim yorulduysam kucagina alir sirt üstünde tasir , tabii ki yagmur yagdiysa sevgilim ayagim islanmasin diye karsida karsiya kucagina alir, tabii ki sevgilim benimle tatli dilli konusur, tabii ki fedakarliklar yapar, tabii ki yemekler yapar, suprizler hazirlar, tabii ki hayatimi kolaylastirir, iltifatlar eder.
sukur simdiki sevgilim de böyle ama oncekk sevgililerim de boyleydi. çünkü bunu bile yapmayacak adami koluma takmam sevgilim demem. velev ki bir gaza geldim basladim, cicim aylarının cekimine aldandim ama zamanla adam bu kıvama gelmezse yollarimi ayiririm çünkü bunlar benim gozumde sevgilimin yapacagi enn asgari seyler. bunu bile yapmayacaksa yerde iki karis su varken "ayy nasil gececegim ki" deyince aklina beni sirtlanmak gecmiyorsa neden hayatimda ki? guler yüzüyle benimle konusmayacaksa neden sevgilim diyeyim?
sen anlayamiyorsun çünkü hayatında ayni anda ondan fazla insanla yataginj paylasiyorsun. insanlarla yaptigin sey sadece meni alisverisi. gercek iliskiler boyle bir sey degil. karsilikli fedakarlık gerektirir. emek verirsin, emek alirsin
misal daha bugun sevgilimin sacinin arkalarini kestim
artik iki haftada bir yapacagim:) ne zaman yüzü düşse onu bi sekilde mutlu ederim, iltifatlarimi asla sakinmam, dizimde uyuturum, sarkilar söylerim, basi agriyorsa ogrendigim bas masajini, el masajiji falan yaparim, her an onu yuceltirim, misal sehrime tasindi, beraber sifirdan bir eve giristik. masllah subanallah elinden her is geliyor, elektrik, siva, badana, agac budama, su sifon tesisati..adamin on parmaginda on marifet. her yaptığı seyde adama herkul muamelesi yapıyorum, hastalandiysa ya da basina kotu bir sey geldiyse nazar duasi okuyorum, onu onemsiyorum.
boyle boyle karsilikli bir sey ile oluyor güzel ilişkiler. yoksa senin iliskilerin gibi fuckbuddy fuckbuddy takilsam adam niye yatak disinda beni kucagina alsin, neden beni mutlu edecek seyler hazırlayıp dursun. yatakta mutlu eder, gecer. ondan sonra ben kimle devam ederim umru olmaz.
oysa sevgilim benden emindir. tonla erkek arkadasim var, onlarla icmeye giderim, resim yapmaya giderim, piknik yapariz, bazen kampa gittigim olur, evine giderim kahvalti yapariz. sevgilim sadece iyi eglenceler diler çünkü kesinlikle emindir ondan başkasına bakmayacagimdan ve bahsettigim tum yakkn arkadaslarimla zamani gelince tanisip arkadas olacagindan. iste böyle seyler , zamanla gelisen baglar, olusan güven insani birbirjne basla bir sekilde baglar.
yoksa adam kapidan çıktığı gibi ben bacadan baska erkek alsam (günde 4 erkekle yattigini paylastigin icin diyorum) adam bana da bedava eskort gibi davranir. neden esek gibi sirtinda tasisin?
istedigin hayat düzgün bir iliskiyse düzgün yasa. evlensen adamin bir hafta basi agrisa baskasiyla yatacak bir insansin. kucuk bagnaz sehirde evinin kapisi aşinmiş erkeklerden, adin cikali yil olmus hem evde hem is yerinde (calistigin hastanede çalışanlarla bos odada iliskiye girdiğini yazmistin) kim neden evlenmek istesin ki seninle?