Doğuma Hazırlık Erkekıme ısım kızlaaar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben oğluma
doruk
Ege
Umut
deniz istiyorum
ikili olursa doruk Ege
arel deniz
kayda Umut istiyorum

eray
nasıl benim kuzenimin oğlunun adı
benimde bir oğlum olucak bu ismi çok seviyorum ama ailede var diye başka isim arıyorum

ya baska biseyler yazan yokmu arkadaslar ya cok az zamanim kaldi ve biz hala isim bulamadik.Galiba bebeisim isimsiz dogucak:1no2:

taha guzel isim ama yurtdisinda yasadigimiz icin onlarinda kolay soyleyebilecegi bi isim daha iyi olur benim icin, cocugum ilerde zorluk ceksin istemem

kizlar Kayra Eren sizce nasil simdiye kadar esiminde benimde kafama yatan ortak begendigimiz isimler sizce uyumsuzmu olur ?doguma cok az kaldi ve biz hala tam olarak bi karar veremedik sizlerinde destegine ihtiyacim varCADIARZU

benim oğluşumun ismide utkan çok beğeniyorum bu ismi ikinci bi oğlum olursa onada çağkan ismini koyacağım..ikiside güzel bence:)

Bızde gÜnlerce ısım aradık durduk.doĞmadan bı adı olsun ve o adla sevevlım ıstemıŞtım.ama ufaklık sÜprız yaparak 35 haftalık erken doĞumla (2260 gr) aramıza katıldı.erkende gelse kuzucuĞum 1 haftayı yıne ısımsız geÇırdı.en sonunda yıĞıt efe ye karar verdık.yıĞıt efe mız Şımdı 2 aylık 4000gr ve kasık fıtıĞı dıŞında hıÇ bı saĞlık problemı yok allaha ŞÜkÜr.yeterkı saĞlıklı doĞsunlar ısım enınde sonunda bulunuyormuŞ.(ısımlerıyle yaŞasın tÜm yavrularımız)

Son düzenleme:
Bende erkek bebek bekliyorum ve isim arıyorum. bu ara en çok ARDA ve AKIN arasında kaldık. ama dediğiniz gibi gsli futbolcudan dolayı bir arda furyası içine doğurmak istemiyorum. çokta güzel isim ama AKIN'a dönebilirim. diğer aklıma gelenleri yazayım aşağıyada;

oben
baran
evren
tunca
egemen (ege)
bartu
batu
alaz
barkın
görkem
sarp
burç
berkem

gibi isimler geldi şimdilik:)
sağlıkla büyüt bebişini işallah:)

Son düzenleme:
Nedense bende suanda hic modern erkek isimleri bulamiyorum birtürlü. Suan kizim olsa neredeyse 5 tane isim hazir bile :) Ama erkek olsa hicbirfikrim yok

Ama belki senin isine yarar canim ben ARCAN ismini cok begeniyorum, fazla kullanilan isim degil.
Sonra ISA isminide cok begeniyorum cok eski isim olmasina ragmen bunu da fazla kullanan yok. Isim bulursan bizede haber ver istersen :)

X