Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya arda ismi gercekten guzel esimde begendi ama ne bileyim inanin o kadar cok arda var ki tereddütte kaldim bende herkez gibi modaya uyup ardami koysam.Yokmu hic bildiginiz pek fazla duyulmamis degisik hos isimlerCADIARZU
ANIL, TUNA, EMıR, DORA., DOĞA...aklıma gelen bunlar bu saatte....Arda çok demode oldu cnm ya....bence düşünme hem de anlamlı bir isim değil, demir başlık mı neydi anlamı....ben sevmiyorum bu ismi....
arda sonradan gelen demek ayni zamanda bati trakyada bi nehir ismi ama almanyada arda doldu malesef cok klasik isimlerde koymak istemiyorum ama yeni isimlerde pek hosuma gitmiyo Eymen gibi mesela.Utku guzel isim ama soyismde u dolu oldugu icin u lu bir isim dusunmüyoruz soylemesi cok zor oluyo gercekten.
cnm oncelıkle rabbım kolay saglıklı dogumlar nasıp etsın.ÖMER çok güzel ısım bence.hem dını.hz ömer cok ama cok adaletlı bırı ımıs.kısmetse benımde ocakta oglum olacak ÖMER koyacagız nasıpse....