Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
22+3 hamileyim ama daha dün yeni bi oglum olucagini ogrendim ve aklimda hic bi isim yok nolur yardim edin malum yurtdisinda yasiyoruz soylemesi kolay ama kulaga hos gelen guzel isimler yazarmisiniz.
güzelim bana göre yurdışında en kolay telaffuz edilebilecek isimlerden birkaçı CAN,DENİZ,CEM.. isimleri aynı zamanda oldukça güzel isimler bence, sadece bir fikir tabi son karar senin tatlımsengözlerimebaksanab
kısa ve telafuzu kolay olsun dediğinize göre daha fazla düşünmeye ne gerek.......CAN .....olsun...........zaten o bebek bir Can ve Sizin Can nınız........:ecrin_bebek:
allah sağlıkla kavuştursun...............
benim de toruncuğum erkek olsaydı adı CAN olacaktı........... ama binlerce şükür allaha sağlıklı bir kızımız oldu...............
can ismini esimle düsünmedik degil hatta ben cok eskiden beri oglum olsa can koyarim falan derdim ama yinede arastirmak istedim belki daha guzel bisey bulabilirim diye ama can gercekten guzel deniz ve cem burda cok var ben arda isminide cok begeniyorum ama futbolcu arda meshur olduktan sonra sadece arda ismiyle yetisen yeni bi nesil oldu burda.Ögretmen bi arda dese 20 parmak kalkar herhalde