erkek yada kız bebeğin belirtileri nelerdir.kaç haftadan sonra cinsiyetini öğrendiniz

kızlar 15. haftamda doktor kız olabilir dedi.KEsin söyleyemedi.Değişmez dimi kızdır yani.Off hiç bişi alamıyorum.Bu doktorlar neden kesin demez.Hiç aranızda değişen oldu mu?

cnm kızlar 4.ayından sonra deqişme olasıkları varmış öyle duydum ama insandan insana deqişiyor herşeyin hayırlısı olsun

cinsiyet belli değil henüz ama geceleri uykum çok bölünüyor özellikle ayaklarım yanıyor

cinsiyetini 17. haftada ogrendik, ama randevumuzu biz oyle gec almistik..bendeki degisiklikler daha oncede paylastim…goguslerimin ucunda top top seyler cikti..canim eksi cekti tatli birseyleri ne gormek ne yemek ne duymak istiyordum. Bazen ekmek bile yemek istemiyordu canim. Normalde cok eksi yemekleri sevmem ilk haftalarda ayila bayila yiyordum. Midem bulandi ama cok sukur kusmadim:nazar: , cunku midemi bos birakmamaya calistim. Tuzlu kraker bulantiya karsi ise yariyor dediler, ama bende pek ise yaradi denemez gene bulaniyordum gene bulaniyordum.

Ayrica tatli tuzlu erkege kiza isaret degil bence…bi tanidik ilk kizinda eksi yemis 2. Kizindada hep tatli…

cinsiyetini 17. haftada ogrendik, ama randevumuzu biz oyle gec almistik..bendeki degisiklikler daha oncede paylastim…goguslerimin ucunda top top seyler cikti..canim eksi cekti tatli birseyleri ne gormek ne yemek ne duymak istiyordum. Bazen ekmek bile yemek istemiyordu canim. Normalde cok eksi yemekleri sevmem ilk haftalarda ayila bayila yiyordum. Midem bulandi ama cok sukur kusmadim:nazar: , cunku midemi bos birakmamaya calistim. Tuzlu kraker bulantiya karsi ise yariyor dediler, ama bende pek ise yaradi denemez gene bulaniyordum gene bulaniyordum.

Ayrica tatli tuzlu erkege kiza isaret degil bence…bi tanidik ilk kizinda eksi yemis 2. Kizindada hep tatli…

nedir peki cinsiyeti bebeğinin?
ben de tatlı pek yemek istemiyorum,acıyı daha çok istiyor sanki canım kızıma hamileyken de ekşi istemişti ilk aylarda canım

nedir peki cinsiyeti bebeğinin?
ben de tatlı pek yemek istemiyorum,acıyı daha çok istiyor sanki canım kızıma hamileyken de ekşi istemişti ilk aylarda canım
oglum olacak Allah kismet ederse canim :nazar::emir_bebek::KK16:

12. haftada ve 19. haftada 2 farklı doktor da kız dedi. Belirtiler söyle:
Keseyi 6. haftada gördük, kalbini 7 haftada duyduk.
Bulantı, kusma baş dönmesi sadece 12. hafta içindeki 2 gün oldu o kadar.
Aşerme yok.
Basen, kalça yok sadece öne çıkan bir göbek var.
21 hafta itibariyle sadece 2 kilom var.
Aşırı hareketli, hep tekme yumruk savuruyor, sesime ve müziğe tepki veriyor.
Ölçümlerde de bizi hiç üzmedi hep uygun pozisyonda kaldı.
Canım özellikle bişi istemedi ama herşeyi de yedim. Tiksinmedim.
Arada halsizlik bel ağrısı olmakla beraber çok enerjiğim.
sivilcelenmem var.
Göğüs uçlarım çok acıyor daha adet gecikmesi olmadan başlamıştı. Çevresi ise ağır ağır koyulaştı ama hala sütlü kahve renginde.
Çok yanıyorum ayaklarımın altı yanıyor.
Şu sıralar iyiym ama birkaç hafta aşırı kalp çarpıntısı yaşadım.
Cildim çok yağlıdır ve saçlarım ama artık çok geç yağlanıyor.

Umarım yardımım olmuştur:)

12. haftada ve 19. haftada 2 farklı doktor da kız dedi. Belirtiler söyle:
Keseyi 6. haftada gördük, kalbini 7 haftada duyduk.
Bulantı, kusma baş dönmesi sadece 12. hafta içindeki 2 gün oldu o kadar.
Aşerme yok.
Basen, kalça yok sadece öne çıkan bir göbek var.
21 hafta itibariyle sadece 2 kilom var.
Aşırı hareketli, hep tekme yumruk savuruyor, sesime ve müziğe tepki veriyor.
Ölçümlerde de bizi hiç üzmedi hep uygun pozisyonda kaldı.
Canım özellikle bişi istemedi ama herşeyi de yedim. Tiksinmedim.
Arada halsizlik bel ağrısı olmakla beraber çok enerjiğim.
sivilcelenmem var.
Göğüs uçlarım çok acıyor daha adet gecikmesi olmadan başlamıştı. Çevresi ise ağır ağır koyulaştı ama hala sütlü kahve renginde.
Çok yanıyorum ayaklarımın altı yanıyor.
Şu sıralar iyiym ama birkaç hafta aşırı kalp çarpıntısı yaşadım.
Cildim çok yağlıdır ve saçlarım ama artık çok geç yağlanıyor.

Umarım yardımım olmuştur:)

sağlıkla doğurmayı nasip etsin Allah
benim şu an ki belirtilerime çok benziyor kızıma hamile olduğum zamankilere de benziyor
daha 6.haftadayız en başta sağlıklı olmasını diliyoruz ama ne yalan söyleyim benim gönlüm yine kızdan yana Allah biliyor

sağlıkla doğurmayı nasip etsin Allah
benim şu an ki belirtilerime çok benziyor kızıma hamile olduğum zamankilere de benziyor
daha 6.haftadayız en başta sağlıklı olmasını diliyoruz ama ne yalan söyleyim benim gönlüm yine kızdan yana Allah biliyor

çok teşekkür ederim. Allah size ve bebeğinize sağlık versin. İki kız kardeş olmaları çok güzel olur:) Tabi ki önce sağlık. Belirtiler benziyosa da ne diyelim inşallah kızdır bebiş...

slm anneler, anne adayları...
size sorum 2 tane
1- erkek yada kız bebeğin belirtileri nelerdir?
2-cinsiyetini ne zaman öğrendiniz, kaçıncı haftada???
şimdiden teşekkür ederim.hamile olanlara hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler dilerim.a.s.

selam.. ben 19 haftamın içindeyim ve bir kızım olucak inşallah.. ilk aylarda miğde bulantılarım falan olmadı hıc.. cok az ve arada sırada oldu cok sukur :) bu yonden şanslıyım. ben mesela normalde ekşiyi hiç sevmem ama resmen iki limonlu salata yedim ve ona doyamadım ilk zamanlarda :) ve akşamları çayın yanında tatlı yemekten vermem gereken kilolarımı veremıyordum hamile kalınca canım hıc tatlı istemedi.. daha cok meyveye düştüm :) benım belirtilerim bunlardı ... kızımın olacağını hamileliğimin 17. haftasında öğrendim...

selam.. ben 19 haftamın içindeyim ve bir kızım olucak inşallah.. ilk aylarda miğde bulantılarım falan olmadı hıc.. cok az ve arada sırada oldu cok sukur :) bu yonden şanslıyım. ben mesela normalde ekşiyi hiç sevmem ama resmen iki limonlu salata yedim ve ona doyamadım ilk zamanlarda :) ve akşamları çayın yanında tatlı yemekten vermem gereken kilolarımı veremıyordum hamile kalınca canım hıc tatlı istemedi.. daha cok meyveye düştüm :) benım belirtilerim bunlardı ... kızımın olacağını hamileliğimin 17. haftasında öğrendim...

işte bunlar da benziyor:)

ben oğluma hamileyken göğüslerim bu kadar çabuk şişmemişti midem bulanmadı birşeylerden tiksindiğimi hatırlamıyorum ayrıca karnım sivriydi şimdi kızıma hamileyim göğüslerim çok büyüdü midem çok bulandı bir çok şeyden tiksindim ve karnım yayvan birde sivilce çıkıyor bendeki belirtiler bunlar :nazar: ben pek acı tatlı yada ekşi yemenin cinsiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü bu üçüncü gebeliğim her hamileliğimde ekşi tuzlu şeyler yemek hoşuma gidiyor normalde çok fazla ekşi tuzlu yiyen biri değilim ama hamileyken ekşi tuzlu şeyler güzel geliyor ama kız bebeğe hamileyken meyve canı isteyeni çok duydum gerçektende öyle bende hep meyve yemek istiyorum...

Son düzenleme:
erkek bebeğin belirtisi bence aniden acı bibere ve kırmızı et yemeklerine düşmek ben hamile kaldığımı bilmezken canım deli gibi iskender istemişti de 1,5 porsiyonu silip süpürmüştüm =) üstelik hiç acı yemeyen biriyim o minicik acı biberleri löp löp götürdüm de acısına banamısın demedim... Eşim yemek konusundaki bu değişime dikkat etmiş olacakki hamile olduğumu benden önce tahmin etti =)
cinsiyetinide gebeliğimin 11. haftasında bacak arasında bi çıkıntı var büyük ihtimalle erkek olarak belirtmişti doktorum sonrasında 14. haftada farklı bir doktor bebeğin erkek olduğunu söyleyerek netleştirdi.

11+5 de kız oldugunu öğrendim:KK53: birde ekşi yedim hep yani başlarda- aşırı bulantım oldu ve biraz lekelendim bide gögüslerim bildiğin bitter çikolata oldu:KK70:

Son düzenleme:
ben hamileliğimin 6.haftasından ıtıbaren mide bulantısı cekıyorum.su an 11+5teyım.hatta son 3 haftadır da aksamları yedıklerımın hepsı cıkıyo.ayaklarım ılk zamanlar üşüyodu ama artık üşümüyo malum yanıyoruz sıcaktan.avcum kurumuyo.bacak kıllarım cabuk uzuyo,göğüslerimin etrafı sütlü kahve renginde.canım et,yumurta,tavuk gıbı seyler ıstemıo.meyve yıyebılıyorum.tatlıyı zaten sevmem fazla canım da ıstemıo.yuzumde fazla bı degısıklık yok basenler de degısmedı.karnım fazla belırgın degıl.yuvarlak mı sıvrı mı anlayamadım.ıns saglıcakla dogar bebıslerımız ama yıne de cok merak edıyorum neyım olcagını hadı sunlardan bı tahmın edıverın kızlarr :))

benim de göbeğim sivri hiç kilo almadım.hep ekşi yedim.çok fazla mide bulantım oldu halada sabahları devam ediyor.2.5 aylıktan 4.5 aya kadar erkek dediler.şuan tam 5 aylığım bebek kız.

Doktorumuz bize 10. haftada erkek dedi, ben tatlıyı hiç sevmem,canım tatlı çekiyor ve de yiyorum bol bol,ama bir arkadaşımız foruma turşu şuyu yazmış, acele bulmam lazım, turşucu arayacağım şimdi, umarım ben de birinin canını çektirmemişimdir.:KK43:(

X