erkek yada kız bebeğin belirtileri nelerdir.kaç haftadan sonra cinsiyetini öğrendiniz

hamileliğimde hep et yemek istedim sebze meyve ağzıma sürmedim desem yeri, acı çok istedim yedim, çiğköfteye aşerdim diyebilirim:))

karnım çok erken çıktı , çok fazla gazım vardı, hiç bulantım kusma olmadı, yumurtayı çok yedim sütü çok istedi canım,çikolata tatlı bol yedim,cildim güzelleşti ve sonuç oğlum oldu

görende hep dedi zaten senin oğlun olacak diye, 9 ay boyunca gören herkes söyledi bunu, anlaşılıyor demek dışardan ben anlamam hiç başkasınınkini:))

eymen adında bi oğlum var 50 gün önce dünyaya geldi. ben 5 aylıkken öğrendim cinsiyetini . ama halk dilindeki belirtiler kızı gösteriyodu . çin takvimide kız diyodu. canım hep ekşi şeyler yemek istiyodu normalde tatlıyı çok sevmeme rağmen son ayıma kadar sütlü nuriye tatlısı dışında tatlıya aşerdiğimi görmedim. bence herkesin hamileliği farklı bünyesi farklı yani ben ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı sözünün herkeste tuttuğuna inanmıyorum

ben hep tatlı yiyordum,karnım sivriydi,midem hiç bulanmadı,hiç problemim yoktu yüzüm normalde nasılsa öyleydi ve herkes erkek kesin diyordu amaaaaaa kızım oldu hemde çoook tatlı :))

Merhaba Arkadaşlar, kız bebek için söylenen tüm hurafeler bende tuttu :) İlk hamile kaldığımda cinsiyet belirtileri için çok forum siteleri araştırmıştım.Kız çocuk için söylenenlerin çoğu doğru çıktı ve kızım olacak.İlk 3 ay çok bulantım oldu, sadece midemi maden suyu&limon ile yatıştırabiliyodum.Canım fazlasıyla ekşi çekti.Nasıl turşular yedim 5 aya kadar anlatamam.Resmen işten eve giderken turşu hayali ile eve gidiyordum :)Ne demişler ye ekşiyi, doğur Ayşe'yi :)İlk 4 ay hiç kilo almadım ve vermedim.4. aydan sonra kilo almaya başladım.Benim ilk hamileliğim.Yüzümde sivilcelenmede oldu ama 5. aydan sonra cildim düzeldi.Biraz çirkinleştim şuanda 30. haftamdayım ve herkes güzelleştiğimi söylüyor :) Ama başlarda çirkindim,şuan bende kendimi beğeniyorum :)11-14. hafta down sendromu testi için kendi doktorum dışında hastaneye gitmiştim ve oradaki doktor bana cinsiyet erkeğe benziyo demişti :KK43: O sıra 12 haftalık hamileydim.Eşim üzülmüştü çünkü o kız istiyodu.Ama ben hiç üzülmedim ve inanmadım.Çünkü kız olacağını hissediyodum.Genellikle ilk hamileliklerde anne cinsiyeti hissediyomuş,bunu doktorumda dedi.14. Haftada kendi doktoruma gittim, bebek kendini göstermedi ama doktorum kız olacağını düşünmüştü.Bende diğer doktoru söyleyince hiç yorum yapmadı.16. haftada gittiğimde doktorum bu kız dedi emin olarak ve en son 22. haftada doçente gittiğmde 4 boyutluyada o da kız diyerek içimiz rahatlamıştı :)Şimdi sabırsızlıkla kızımızın doğmasını bekliyoruz :)

Benim de oğlum olacak, hamileliğim boyunca hiç bulantım olmadı, karnım fazla çıkmadı, biraz basenlerim genişledi fazla kilo almadım, canım sürekli et istedi, hiç tatlı istemedi hep ekşi hep tuzlu aşerdim, karnı sivri olanın oğlu olcak derler ama benim 7 aylık hamile olmama rağmen yeni yeni çıkmaya başladı.

kızlar benm sat:18şubat 2012 bugun doktora gittim 12haftalık 3günlük dedi..bebeğin cinsiyetini merak ediyorum banada bakarmızsınız..
doğum tarihim:10 kasım 1989
eşimin :10 şubat 1983

kızlar benm sat:18şubat 2012 bugun doktora gittim 12haftalık 3günlük dedi..bebeğin cinsiyetini merak ediyorum banada bakarmızsınız..
doğum tarihim:10 kasım 1989
eşimin :10 şubat 1983

lutfen kızlar yardımcı olurmusunuz banada bakın ????

lutfen kızlar yardımcı olurmusunuz banada bakın ????

canım çin takvimine göre erkek görünüyor amaAllah bilir hiç bir cinsiyet tahmini yüzde yüz değil bazen usg de bile yanılma olabiliyor sende yazsaydın bulantılarını değişikliklerini :emir_bebek:

benim de oglim olacak insallah benim midem cok az bulandi sürekli kivi yedim tatlicok cekiyor canim eksihic cekmiyor karnim sivri :KK34:

İlk üç ay hiç birşey yiyemedim ve 5 kg verdim, şimdi 16. haftamızdayız ve şükür yeni yeni başladım bişiler yemege, abartısız günde iki kg erik yiyorum:))) ama gece uykularımdan tatlı krizlerinde uyanıyorum:))) yüzde doksan erkek dedi doktorumuz cinsiyeti için, hayırlısı İnşallah, Allah bagışlarsa 4 yaşında bi kızım var...Rabbim herkesin gönlünden geçeni hayırlı eylesin...

benimde ilk 3 ay çok nadir mide bulantılarım oldu. genellikle ekşi ve tuzlu gıdalar tükettim, tatlıyı çok sevmeme rağmen hiç canım istemiyo. aşırı drecede ayran içiyorum ve buzlu dndurmalardan yiyorum birde meyve çok canım istiyo. buzlu dondurmaya aşeren de bi benim heralde :KK70: 18 haftamdayım şimdi bugün öğrendik kızımız olucakmış dr kesin dedi hayırlısı olsun valla gönlümüzdekini verdi rabbim.

ben 13.haftada ogrendim oglum olacagini hic mide bulantim olmadi bol bol tatli, eksi yedim ilk aylar hic sknti cekmedim cok sukur
kiz bebekler daha cok cektiriyomus gozlemlerime gore
karnimda sivri olarak cikiyo yayvan degil

s.a kızlar,

hamileliğinde sivilcelenme olanlar varmı??? aranızda eğer olduysa bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba?????

s.a kızlar,

hamileliğinde sivilcelenme olanlar varmı??? aranızda eğer olduysa bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba?????

fatmacım canım burdan okuduklarıma göre sivilcesi olanların yüzde sekeseninin oğlu oluyormuş zaten benim içimede seninki erkek

doğuyo ya çok istediğim için inşallah oğluşunu sağ salim kucağına alırsın canım :KK16:

fatmacım canım burdan okuduklarıma göre sivilcesi olanların yüzde sekeseninin oğlu oluyormuş zaten benim içimede seninki erkek

doğuyo ya çok istediğim için inşallah oğluşunu sağ salim kucağına alırsın canım :KK16:

AMİNNN cnm benim inşallah RABBİM sanada banada hayırlı sağlıklı salih erkek evlatlar ihsan eder.:KK16:

selam arkadaslar

Oncelikle umarim buradaki tum cinsiyetini bekleyen arkadaslarimin Allah gonullerine gore verir.

Ben de size bendeki belirtileri yazayim;
Ilk 3 ay icerisinde mide bulantilarim oldu ama hic kusmadim
Ilk 3 ay icerisinde cok fazla limon ve eksiye duskundum

tıpkı şimdiki ben

ben kızımda ekşi yemek istemiştim limon sıkılmış lahmacun,tuz dökülmüş limon,tuzlu erik gibi :)

çin takvimine göre(1 yaş eklenen) kız
rus takvimine göre kız
mor lahana testine göre kız
bu gece rüyamda gördüm kızdı...
bakalım ne olacak benim bebiş:))
24 saat midem bulanıyor özellikle akşamları:KK43:( çok merak ediyorum cinsiyetini hazırlık yapmak istiyorum :)

bir oğlum vardı.ikinciside geliyor.ilkinde dehşet bir mide bulantısı ve kusma vardı ve sabah başlardı.bunda genelde öğlene doğru başladı ve bulantım olmasına rağmen ilkindeki gibi her yediğimi çıkarmadım..ilkinde bu kadar ağlak değildim.bunda göz yaşım hiç dinmedi.herşey ağlamam için bir sebepti.:KK1:ikisindede benzer yanları:
1.ikisindede yüzümde ilk aylarda sivilce çıkmıştı.
2.ikisindede peynir ve ete çok aş erdim.birde karpuza
3.meyveyi zorla yedim.karpuz haricinde çok canım istemedi.
4.bence en önemlisi buydu.ikisindede karnımda göbek deliğimin sağında solunda tek tük çıkan simsiyah tüyler oldu.ve bacaklarımdaki tüyler çok çabuk uzadı.
5.normaldede çok üşüyen biri olmama rağmen hamileliklerimde ayaklarımı hiç ısıtamadım.
6.göğüs ucum çok çabuk büyüdü ve karardı.adetim bile geçmemişti daha.

umarım faydası olmuştur.

kız anneleri çok çabuk genişliyor, yüzü ve burnu şişiyor, erkek annelerinin karnı ise daha yavaş şişiyor ve anneler güzelleşiyorlar:)
bende buna tüm hamilelerde dikkat ettim ve gerçekten çıkıyor:))
şimdi ben hamileyim, yüzüm şişmedi ama çokda bi güzellik gelmedi yani:))
sürekli ekşi yiyorum bakalım ne çıkıcak. bu c.tesi öğrenicez..

mrb cnm benmde aynen dediqin qibi karnım yavaş yavaş büyümeye başladı yüzüm falan şişmedi etraftakiler qüzelleştiqimi söylüyorlar 4.ayındayken baktırdım doktor kız ama kesin deqil dedi bende bi türlü çözemedim yeni 5.ayıma qirdim sen kaç aylıksın cnm

X