- 7 Haziran 2007
- 130
- 25
- Konu Sahibi panikatak
ben belirtilere inanmıyorum ilk oğlumda
canım ekşi elma istedi karnım geç çıktı sivriydi karnım kafamı uykudan kaldıramıyordum etten tiksindim göğüslerim küçük ve açık renkti bulantım doğru dürüst olmadı bile çok az koku hassasiyetim oldu....
ikincisinde
göğüslerim kocaman oldu
bulantım oldu ama kusma değilde tiksinme ve öğürme şeklinde herşey ağır kokuyor ve tiksindiriyordu midem de sindirim sorunu oldu yedikleri ağzımdan çıkacak gibiydi
uykum gayet normal sadece birkaç kere yorulduğumda uyuya kaldım
ilk zamanlar sadece peynir ekmek yiyebildim birtek onlar kokmuyordu ki süt ürünlerini kıza hamileyken çeker canın derler canım ekşi tuzlu istiyordu sadece
canım meyve ve mandelina çekti resmen burnuma kokuyordu birde hamur işi bunlarada kızda çeker derler
bacaklarım pütür pütür sivilcelenmiş gibi oldu yüzümde ilk zamanlar birkaç sivilce çıktı bunada kızda olur derler
belim ağrıyor kalcam hafif büyüdü karnım erken çıktı
kızım olsun diye tahmini yumurtlama zamanından 2 3 gün önce ilişkiye girdim ama sonuç erkek
bu arada doktorum 12 haftalıkken kıza benziyor dedi 14 haftalıkken erkeğe döndü .....
bende aynı şeyleri yaşıyorum.. sadece doktorum kıza benziyor diyor gören herkes, çin takvimi, kan yenileme vs her sey erkek diyor.. doktorum %100 kız demiyor şaştım kaldım.. eşimde erkek istiyor.. bekliyoruz bakalım.. bide benim doktruma ablamda gidiyordu onada 26. haftaya kadar kız dedi ama oğlu oldu:) ondan acaba doktorum yanılıyo mu diye düşünüyorum.. :)