erkek yada kız bebeğin belirtileri nelerdir.kaç haftadan sonra cinsiyetini öğrendiniz

Benim ilk cocugum kiz,ikincisi oglan.Ben hic bi fark hiss etmemeism ama.Her iki hamileliyimde ayniyim.Eskiden neleri yemekden hoslandimsa yine oyleyim.Yuuzmdede pek degisiklik olmadi,karnimda ayniydi her ikisnde))).

2 kız annesiyim ve 3. erkek bebeğe hamileyim. belirtilerinde fazla bir fark yok. üçündede 3,5 ay bitene kadar midem bulandı. kızımın birine hamileyken erkekmi diyolardı karnımı gören ama tutmadı.
erkek bebekte yaşadığım bazı farklılıklar: ayaklarım çok üşüyor. tatlı ve et istedi canım.bu belirtiler tutuyor sadece.:nazar:

selam bende sen gibi hamileligim ilk haftalarında et ve peynir cok istedim ve halada istiyor ayaklarım zaten üşürdü şimdi sankı sogul hava deposu hic ısınmıyo midem hic bulanmadı bulansada ac oldugum icin karnım hala büyümedi vede ilk ay sürekli belim arıdı doktor kız gibi duruyo dedi ama net bişi diyemedi benim icimden hala erkek geciyor o yüzden bir ay sonrasını bekliyoruz
sen dedin ya şimdi icime şüpe düştü et cok aşeriyorum sabak kalkar kalmaz et yemek istiyorum hayırlısı bakalım başka belirtilerin varsa söylermisin

merhaba.benim 2 kızım var şimde erkek bebeğe hamileyim. gebeliklerimde çok az farklılık var. erkek bebkte fazla kilo almadım ve karnım sivri kızlarda basenlerim çok büyümüştü. birde erkek bebeğe hamileliğimi çok erken öğrendim yani adetimden 2-3 gün önce mide bulantım çok oldu ama üçündede bulantılarım 4 aylık olunca geçti.ve ayaklarım çok üşüyrdu bu gebeliğimde.

selam bende sen gibi hamileligim ilk haftalarında et ve peynir cok istedim ve halada istiyor ayaklarım zaten üşürdü şimdi sankı sogul hava deposu hic ısınmıyo midem hic bulanmadı bulansada ac oldugum icin karnım hala büyümedi vede ilk ay sürekli belim arıdı doktor kız gibi duruyo dedi ama net bişi diyemedi benim icimden hala erkek geciyor o yüzden bir ay sonrasını bekliyoruz
sen dedin ya şimdi icime şüpe düştü et cok aşeriyorum sabak kalkar kalmaz et yemek istiyorum hayırlısı bakalım başka belirtilerin varsa söylermisin

metnaz kaç aylık hamilesin.ilk gebeliğinmi.. benimde gebelik başlarında canım peynir döner ve köfte yemeyi çok istiyodu oğlum olacak.

13.haftamdayım.Dün kontrole gittim ve bebeğimin erkek olduğunu öğrendim.Hiç beklemiyordum,daha erken diye düşünüyordum.Ama doktor net bir şekilde gösterdi :) Öyle özel bir belirti,ya da herhangi bir yiyeceğe düşkünlük olmadı bende...

Bende tam tersi oldu arkadaşlar etten nefret ve tiksinme geldi hiç yiyemedim et görsem hemen midem bulanıyodu kokusuna bile tahammül edemiyordum oğlum oldu.Bir de hiç sevmediğim halde ilk üç ay bol bol ekşi elma yedim.basenlerim hiç olmadı kız çocuğun en belirgin yanı basenlerin genişlemesi hangi arkadaşımın basenleri genişlediyse kızı oldu...

Bende tam tersi oldu arkadaşlar etten nefret ve tiksinme geldi hiç yiyemedim et görsem hemen midem bulanıyodu kokusuna bile tahammül edemiyordum oğlum oldu.Bir de hiç sevmediğim halde ilk üç ay bol bol ekşi elma yedim.basenlerim hiç olmadı kız çocuğun en belirgin yanı basenlerin genişlemesi hangi arkadaşımın basenleri genişlediyse kızı oldu...

Basenlerim genişlesin inşallah:KK66::KK66:

benimde ilk yavrum kız hamileliğimde çook tatlı yedim özelliklede tahin helvası:KK33:
midem pek bulanmadı ama et tavuk ve ağır şeyler yiyemedim tiksinmedim ama yiyemedim
kızımda ilk beş ay hiç kilo almadım kiloları sonradan aldım hemde çokkkk

şimdide oğlum olacakmış allah izin verirse ağzıma hiç tatlı sürmedim tuzlu biraz ekşi yağlıı ve ağır yemekler yiyesim var :KK52: ilk dört ayımda 15 kilo aldım çünkü çoook iştahım varr

Allahım hepinize iki güzelliğide tattırsın inşallah Allahım hepinizin gönlüne göre versinnEn Büyük TÜRKİYE

Benim ilk hamileliğim ve erkek bebek bekliyoruz. Çoğunu farketmesem de çevremdekilerin gözlemlerine göre erkek bebek belirtilerini yaşamışım.
Yeme içme konusunda olan farklılıkları anlatayım öncelikle.
Genelde hatta çoğu zaman sadece kırmızı et, çeşitli ve bol miktarda peynir, koca salata kaselerinde bol bol yoğurt yiyordum. ve bunları açlıktan ölecekmişim gibi yiyordum, halada öyleyim. Sebze ve meyve fazla yemedim, istemiyordu canım çünkü. Yani önüme gelirse ve mecburiyetten yerdim. Tatlıya her zaman düşkündüm hamileyken de böyle devam etti, özel olarak canım çekmedi. Mide bulantım, kusmalarım, bazı yiyeceklerden tiksinme durumum hiç olmadı. Arkadaşlarım içinde ne kadar mide bulantısı yaşayan varsa kız bebeği oldu bu arada.
Fiziksel değişimlere gelince;
Burnum genişledi ve sertleşti. Kendimi çirkinleşmiş hissettiğim tek değişim bu oldu. Cildimde sivilcelenme, kızarma veya her zamankinden farklı bir değişim olmadı. Hani erkek bebek güzelleştirir dedikleri bu galiba :KK16:
Vücudumda büyüyen sadece tek bölge karnım oldu. Basenlerde, bacaklarda kesinlikle büyüme genişleme olmadı. Ve bacak tüylerim çok hızlı ve fazla miktarda uzamaya başladı. Bendeki değişimler bu kadar, ilerleyen zamanlarda farklılıklar devam ederse yazarım.
Cinsiyetlei ne olursa olsun, Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin :nazar:

merhabalar.benim de ilk hamileliğim ve bi kızım olacak nasipse inşallah.ben ilk zamanlar çok fazla bulantı çektim serum bile yedim bulantılar yüzünden.ama 3.aya girerken bitti bulantı kusmalar.ve genelde baharatlı tuzlu şeyleri canım çekti.tatlıya pek heves etmedim gerçi şimdi artık herşeyi rahat rahat yiyorum çok şükür.ve kalçalarım genişledi.yüzüme hep güzelleşti dediler.herhangi bi leke yok daha çatlakta yok inşallah olmaz:26: böle şeyler oldu bende de.tek dileğim bebeğimin sağlıklı olarak doğması. herkese Allah sağlıklı doğumlar versin:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Benim ilk hamileliğim ve erkek bebek bekliyoruz. Çoğunu farketmesem de çevremdekilerin gözlemlerine göre erkek bebek belirtilerini yaşamışım.
Yeme içme konusunda olan farklılıkları anlatayım öncelikle.
Genelde hatta çoğu zaman sadece kırmızı et, çeşitli ve bol miktarda peynir, koca salata kaselerinde bol bol yoğurt yiyordum. ve bunları açlıktan ölecekmişim gibi yiyordum, halada öyleyim. Sebze ve meyve fazla yemedim, istemiyordu canım çünkü. Yani önüme gelirse ve mecburiyetten yerdim. Tatlıya her zaman düşkündüm hamileyken de böyle devam etti, özel olarak canım çekmedi. Mide bulantım, kusmalarım, bazı yiyeceklerden tiksinme durumum hiç olmadı. Arkadaşlarım içinde ne kadar mide bulantısı yaşayan varsa kız bebeği oldu bu arada.
Fiziksel değişimlere gelince;
Burnum genişledi ve sertleşti. Kendimi çirkinleşmiş hissettiğim tek değişim bu oldu. Cildimde sivilcelenme, kızarma veya her zamankinden farklı bir değişim olmadı. Hani erkek bebek güzelleştirir dedikleri bu galiba :KK16:
Vücudumda büyüyen sadece tek bölge karnım oldu. Basenlerde, bacaklarda kesinlikle büyüme genişleme olmadı. Ve bacak tüylerim çok hızlı ve fazla miktarda uzamaya başladı. Bendeki değişimler bu kadar, ilerleyen zamanlarda farklılıklar devam ederse yazarım.
Cinsiyetlei ne olursa olsun, Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin :nazar:

canım sen sitelerde yazan erkek belirtilerinin hepsini yaşamışsın şuan anlattığının yarısı bende var erkek mi? acaba ...bende çok kız istedim ilk bebeğim ama hayırlısı olsun ....sağlıklı olsunda inş..:emir_bebek:

slm anneler, anne adayları...
size sorum 2 tane
1- erkek yada kız bebeğin belirtileri nelerdir?
2-cinsiyetini ne zaman öğrendiniz, kaçıncı haftada???
şimdiden teşekkür ederim.hamile olanlara hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler dilerim.a.s.[/QUOTE
merhaba arkadaşım 1 aylık bir oğlum var benim inanamazsınız 2 haftalık hamile idim bacağımın üst trafı acayip kıllandı bu erkeklik belirtisi imiş çok bulantım vardı bebek saçlı olur dediler ölede oldu sadece karnım vardı kalçalarım falan hiç büyümedi buda erkek çocuk belirtileri imiş çok hassas bir cildim var lekelenmesini beklerken inanılmaz güzelleştim ve cildim düzeldi,3 aylıkken öğrendik cinsiyetini erkek çocuk daha çabuk belli oluyormuşş öle işte canımmmmmmm

haekeste farkli oluoo bu belirtiler ben hsmileyken beni goren herkes kesin erkektir senin diolardi ama tam tersi bi kizim oldu...mide bulantim yoktu hic bi rahatsizligim yoktu yani.....

kizima hamileyken acayip mide bulantim vardi cok kusardim ozellikle sabahlari :KK50:
bacagimdaki killar almis basini gitmisti :KK60:
kalcalarim ve karnimin yanlari cok genislemisti :KK37:
asagida tasiyordum :KK53:
goguslerim cok buyumustu ama uclari agrimiyodu :KK54:
eksiye bayilirdim hic tatli yememistim :KK61:
simdi oglana hamileyim :KK16:
ayaklarim acayip usurdu ve gece kustum bir iki defa hic sabah kusmadim :KK61:
bacagimda killar cok azaldi :KK61:
karnim onde gidiyor ve buda asagida :KK61:
gogus uclarim felaket agriyor buyuklugu ayni gibi :KK55:
ne tatli ne eski aseriyorum :KK1:
bendeki hatirladigim degisiklikler bunlar :KK34:

Son düzenleme:
canım sen sitelerde yazan erkek belirtilerinin hepsini yaşamışsın şuan anlattığının yarısı bende var erkek mi? acaba ...bende çok kız istedim ilk bebeğim ama hayırlısı olsun ....sağlıklı olsunda inş..:emir_bebek:

Hayırlısı ve sağlıklı olsun öncelikle. Yani çoğu erkek hamileliği veya kız hamileliği belirtileri doğru oluyor gerçekten. Ama kişinin bünyesiyle de alakalı aslında. Basenler önemli bir belirti ama :KK1: Madem kız istiyorsun umarım kocaman bir popon olur :KK9:

kız bebekte bulantı kusma olur derler koca bi yalan ben oğluma hamileyken çok bulantı çektim 5 ay hep kustum ciğerlerimi çıkarana kadar yüzüm çok çirkinleşti burnum şişti küçücük burnum kocaman oldu 23 kilo aldım heryerim şişti ellerim yüzüm bacaklarım ayaklarım hele son 2,3 ay varken doğuma ellerimin ağrısından zor hareket ettiriyodum şiştikleri için ayaklarımda 38den 39 a çıktı büyüdü şiştiği için öyle oldu sanırım şişlikler indi ama 39 giyiyorum hala ,bacaklarım ödem doldu koltuk altım ve özel bölgem karardı çok şükür doğumdan 3,4 ay sonra düzelti tüyler çok geç uzuyodu, 2,3 defa mide ağrısından doktora gittim serum takıldı ilk aylarda ise anlım çok sivilcelenmişti sonra geçmişti aşırı derecede tatlı yedim gece geç saatlerde bile canım tatlı istiyodum tatlıya çok aşerdim baş ağrısı çok oluyodu hep uyku istiyodu cnm saçlarım 1tel bile dökülmüyodu çok sıklaşmış ve çabuk uzuyodu tansiyonum hep yüksekti çok çıktığı zamanlar baş ağrısı ve baş dönmesinden anlıyodum...

cinsiyetide 4.ayda belli oldu yani ozaman dr bize söyledi cinsiyetini bazı dr daha erken görse bile 4.ayda kesinleşiyomuş ya emin olmadan söylemezler
herşeye değdi şimdi dünyalar tatlısı bi oğlum var :nazar: dün 1 yasına girdi prensim:emir_bebek:

Son düzenleme:
Hayırlısı ve sağlıklı olsun öncelikle. Yani çoğu erkek hamileliği veya kız hamileliği belirtileri doğru oluyor gerçekten. Ama kişinin bünyesiyle de alakalı aslında. Basenler önemli bir belirti ama :KK1: Madem kız istiyorsun umarım kocaman bir popon olur :KK9:

yok ya olmasın basen zaten basenliyim hiç sevmiyorum..:KK19: kızım olsun ama basen olmadan..:KK9::emir_bebek:

canm beni doğurana kadar görenler bak gör senin oğlun olacak dediler amaaaa benm kısıım olduu :KK1:

benim kız oldu hamileliğimde kasıklarıma çok baskı yapıyordu göbeğim. ama top gibiydi. gören erkek bu sen yanılıyorsun dedi. ama ben gözlerimle gördüm ultrasonda kızımı.kalçam hiç genişlemedi. yüzüm parladı. kasık ağrısı çok çektim. midem alt üst oldu. 4 ay kustum yediğimi.
:KK3:

X