[ı]bugün bende baktırdım tepe bölgemde açıklık var.
Erkek tipi saç dökülmesi denildi
priorin tablet ve erkeklere özel phyto die bi serum ve şampuanını aldım
inş. Faydasını görürüm..[/ı]
geçmiş olsun.
Daha önce priorin tableti ben de kullanmıştım.çok düzenli kullanmadığım için işe yarayıp yaramadığı konusunda bişey demek seni yanıltmak olur.ama phyto serumu ilk kez duyuyorum.ne olduğundan ve nasıl temin ettiğinden kısaca bahsedermisin lütfen.
Minoxidili bırakmak zorunda kaldım.bütçemi epey zorladı.hala aynı derten muzdaribim.ilacı olan kel varsa bana da söyleyebilir mi lütfen!!!
mrb aynı sorun bende de war inan çok ii anlıorum seni benm ki çok kötü durum da deil ama seyrelmeler war tabi. Bana da doktr minoxil ve dermalute die bi şampuan önerdi aynı firmannmış o şampuanda ama açıkcası korkuorum minoxil olan saçımı da dökmesn die fiyatı falan umrumda deil işe yarasın tek bütün mal warlığımı dökmeye hazrm.. Sende etki yapmadı mı açık olan bölgelerde saç çıkışı olmadı mı bilgilendirrsen sevinrm
[sıze="2"]aynı sorun bende de var,saçlarımın ön tarafı dökülüp seyrekleşmişti.. Yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı.. En sonunda cildiyeye gittim tahlil falan yaptı doktor vitamin eksikliğinden falan olabilir mi diye,tahliller normal çıktı,strese bağlı olabilir dedi.minoxil spreyi ve revita diye bi şampuanı önerdi.minoxili aldım ama revitayı bulamadım eczanelerde,bi eczacı revigen şampuanı önerdi.minoxil spreyin şimdi 2. Kutusunu kullanıyorum,tüylenmeler oldu ve zamanla daha da kalınlaşıyor,eskisi kadar seyrek görünmüyor daha dolgun duruyor..şampuan saçıma çok çok iyi geldi,eski cansız donuk halinden eser kalmadı,çok canlandırdı,saç kremi kullanmadığım halde yumuşak yapıyor.saç dökülmesinden muzdarip olan tanıdıklarım saçımın eski halini bildikleri için nasıl oldu saçların böyle ne kullanıyosun ne güzel diye soruyolar.. Ve genel olarak saçlarım gürleşti.. Revigen şampuanı kesinlikle tavsiye ediyorum,genel dökülmem de durdu çok şükür...[/sıze]
Uzun bir zamandan sonra tekrar yazıyorum.
Evet,maalesef aynı şikayetim devam ediyor.
Minoksidil kullandığım süre boyunca biraz daha canlılık var,ama çıkan saçlar çok cansız,cılız.bir de ilacı sürekli kullanmak gerekiyor.
Bu konudaki gelişmeleri takip eden biri var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?