Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİ(Androgenetik alopesi)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

naarf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
113
0
116
47
İstanbul
Günden güne saçlarımı kaybediyorum.mutlaka allahın izniyle yapılacak birşeyler vardır,bir çözüm,bir yol.hep beraber bu konuyu araştıralım,birbirimize derman bulalım arkadaşlar.

Toppık kullanan varmı arakadaŞlar?ya da baŞka sık gÖsteren bakıldıĞında anlaŞımayan bır yÖntem bılen varmı?bu konuda Çok muzdarıbım.

Takma kahkÜl dıye bır Şey var,aranızda kullanan varmı?seyrek saÇlarda hatta tepe bÖlgesınde Çok az kalmıŞ bır durumda uygulanabılırmı?uygulansa takma olduĞu farkedılırmı?

androenetık alopeswının tedwvısı yokmu.. sactakı dth hotmonunu etkısız hale getırseler bu ıs hallolacak.. bu sac konusu o kadar basıtkı aslında... bence bıle bıle acıklamıyorlar.. cunku bu bı sektor.. cok para var... kımsenın sacı dokulmese sektorde coker...mıllet aya cıktı.. kanserı tedavı edıyoda bı sac dokulmesınemı caresız kalıyorlar.. ben ınanmıyorum.. caresı var ama saklanıyor

ben minoxil aldım , bayramdan sonra başlıcam inşallah etki eder benimde tepe bölgem açıldı , saçlarımı salık bırakamıyorum artık

topik kullandım ben geçen gün nişanlım senin saçların sıklaşmış ilaçlar fayda ediyo bak dedi:) he diyip geçtim bende

selammm bendede aynı sorun var tepemden dökülmesi ayy nassı sinir oluyorumm
biyerde okumuştum sarımsak sürüyorum sac diplerime bakalım faydası olcakmı
yazarımm sizlereee

Uzun bir zamandan sonra tekrar yazıyorum.
Evet,maalesef aynı şikayetim devam ediyor.
Minoksidil kullandığım süre boyunca biraz daha canlılık var,ama çıkan saçlar çok cansız,cılız.bir de ilacı sürekli kullanmak gerekiyor.
Bu konudaki gelişmeleri takip eden biri var mı arkadaşlar?

bugün bende baktırdım tepe bölgemde açıklık var.
erkek tipi saç dökülmesi denildi
priorin tablet ve erkeklere özel PHYTO die bi serum ve şampuanını aldım
inş. faydasını görürüm..

geçmiş olsun.
Daha önce priorin tableti ben de kullanmıştım.çok düzenli kullanmadığım için işe yarayıp yaramadığı konusunda bişey demek seni yanıltmak olur.ama phyto serumu ilk kez duyuyorum.ne olduğundan ve nasıl temin ettiğinden kısaca bahsedermisin lütfen.

phyto serumu ve şampuanı içerisinde
erkeklere özel ürünmüş ama bende tepede dökülme olduğu için o önerildi
herhangi eczanelerden alınabilir (ben eczaneden aldım)

Minoxidili bırakmak zorunda kaldım.bütçemi epey zorladı.hala aynı derten muzdaribim.ilacı olan kel varsa bana da söyleyebilir mi lütfen!!!

Minoxidili bırakmak zorunda kaldım.bütçemi epey zorladı.hala aynı derten muzdaribim.ilacı olan kel varsa bana da söyleyebilir mi lütfen!!!

mrb aynı sorun bende de war inan çok ii anlıorum seni benm ki çok kötü durum da deil ama seyrelmeler war tabi. bana da doktr minoxil ve dermalute die bi şampuan önerdi aynı firmannmış o şampuanda ama açıkcası korkuorum minoxil olan saçımı da dökmesn die fiyatı falan umrumda deil işe yarasın tek bütün mal warlığımı dökmeye hazrm.. sende etki yapmadı mı açık olan bölgelerde saç çıkışı olmadı mı bilgilendirrsen sevinrm

minoxil'i bir doktor tavsiye etmişti. ama gerçekçi olmak gerekirse kalıcı bir çözüm değilmiş sadece kullandığın süre içince saç çıkışı sağlıyormuş. ben yine de kullandım. ama şişesin yarısına geldiğimde inanılmaz alerji yaptı egzama oldum. ama benim zaten cildim çok alerjik, başka kimseden de duymadım bir sorun.

kusura bakma lütfen,şimdi gördüm mesajını.ben de çok fazla etki etmedi,yeni çıkmaya başlayan tüy şeklinde saçlar oldu fakat,olan saçımı da sanki cansızlaştırdı,ama tavsiye edilen en az ve düzenli 6 aylık kullanım,ama benim o dönem bütçem buna elvermedi,bıraktım.

Aynı sorun bende de var,saçlarımın ön tarafı dökülüp seyrekleşmişti.. Yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı.. En sonunda Cildiyeye gittim tahlil falan yaptı doktor vitamin eksikliğinden falan olabilir mi diye,tahliller normal çıktı,strese bağlı olabilir dedi.Minoxil spreyi ve Revita diye bi Şampuanı önerdi.Minoxili aldım ama Revitayı bulamadım eczanelerde,bi Eczacı Revigen Şampuanı önerdi.Minoxil Spreyin şimdi 2. kutusunu kullanıyorum,tüylenmeler oldu ve zamanla daha da kalınlaşıyor,eskisi kadar seyrek görünmüyor daha dolgun duruyor..Şampuan saçıma çok çok iyi geldi,eski cansız donuk halinden eser kalmadı,çok canlandırdı,saç kremi kullanmadığım halde yumuşak yapıyor.Saç dökülmesinden muzdarip olan tanıdıklarım saçımın eski halini bildikleri için nasıl oldu saçların böyle ne kullanıyosun ne güzel diye soruyolar.. Ve genel olarak saçlarım gürleşti.. Revigen Şampuanı kesinlikle tavsiye ediyorum,genel dökülmem de durdu çok şükür...

şimdi ben de heves ettim,çok sağol,allah razı olsun,keşke imkanımız olsaydı,görmek isterdim saçını.ilk işim minoxil ile revigen almak olacak.bişey daha sorucam,minoxidilin daha ekonomik olan bir markası daha varmış,iran minoxili falan diye geçiyor galiba,bilgin varmı?

Benim 18 yaşımdan beri saçlarım dökülüyor ve üst kısımda hiç saçım kalmamıştı. Minoxidil ve daha pek çok şeyde kullandım. o ilaçla saçlarım cılız ince telli bir şekilde çıktı fakat bıraktığım
da 10 gün içerisinde neredeyse hepsi döküldüler. Sürekli araştırıyorum internetten ne bulabilirim diye.
İyi bir kadın doğum doktoruna muayene olmanızı tavsiye ediyorum öncelikle. Polikistik over yüzünden dökülüyor olabilir saçlarınız ve polikistik overi tedavi eden ilaçlarda var. Çoğu doktor polikistik overimiz olduğunu söyleme nezaketinde bile bulunmuyor neyazıkki.
En son kullandığım yöntem bende işe yaradı 2 aydır uyguluyorum ve 2 cm ile 2 mm arasında değişen yoğun miktarda artışlar var saçlarımda. sanıyorum 2 ay sonra tamamen kapanacak açık olan alanlar.
Şampuan olaran bioxin kullanıyorum. haftada bir ilk şampuanlamada avucumdaki şampuana karbonat ekleyip masaj yaparak saçımı yıkıyorum. Karbonat sanırım saç diplerimi arındırıyor ve saç derisinin kanlanmasını sağlıyor. Gün aşırı saçlarımı yıkıyorum. her banyodan öncede saç diplerime parmak uçlarımla masaj yapıyorum. Sanıyorum karbonat saç çıkmasını masajda dökülmenin önlenmesine yarıyor. Minoxidilin 6 aydan fazla sürede çıkardığı saç kadar saçım çıkmış durumda ve 2 mm olana kadar ince ve açık renkli oluyor saçlar sonrasında uzadıkça normal saç rengi ve kalınlığında oluyorlar. Yanlız bu yazımı okuyarak uygulamaya karar veren arkadaşlar olursa eğer doktora muayene olarak karbonatın saça zarar verip vermeyeceğini öğrenmelerini rica ediyorum.
İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…