- 2 Temmuz 2017
- 183
- 100
- 53
- 31
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Niye siz çıplak mısınız? kendiniz giyinemiyor musunuz da millet sizi çorabınıza kadar giydirsin? E yuh artık bu kadarı da açgözlülük. Adet yerini bulmuş bohça yapılmış ne güzel saydıklarınız yeterli işte. Yapmayın etmeyin iki parça kıyafet için düşmeyin şu durumlara. Şimdiden ortada olmayan geline yapılacakları düşünüp kurmak ne mana? Belki ona daha azını yapacaklar. O zaman size fazladan alınanı geri iade edecek misiniz?
Yarı gözü kapalı yaziyorum.kacirdigim yer varsa kusura bakmayın.gayet iyi hazırlanmış bohça.her ikimizin birikimi işi de vardi.boş bohça bile yapilmadi. Kimin ne dediğine bakmayın.herkes nasibini yer.bana alınmayan başkasına alınmasın derseniz iyi bir insan olmazsiniz.hiç bohça yapmasalardi o zaman bir derece hak verebilirdim. Bindalli için de kanun değil erkek tarafı alsın.illa alsınlar istiyorsanız biraz zaman geçsin biz sizin almanızı uygun buluyoruz desin aile büyüklerinden biri bitsin gitsin .hatta gelinlik alacağınız yerden aceleye getirip aldirinMerhabalar.. Canımı sıkan bir durum var. Çal çaput için kimseye birşey demeyeyim diyorumda. Nişanlımla severek nişanlandık. Kendi birikimi yok. Bu işlerden anlamıyo. Büyükler halletsin vs diyo.
Annesi bohça diye birşey getirdi ama birşey yok içinde. 10ar tane havlu patik lif yazma. 1 nevresim takımı 1 terlik 1 saat. İç giyim adına 2 atlet 1 sütyen-kilot takımı var. Giyim adına sadece bu kadar diyebilirim. Alışverişe zaten çıkartılmadım.
Benim bildiğim gelin içten dışa baştan ayağa giydirilir. Çorabın kadar alınır. Herkes diyo sus sen öteki gelini alırken yaparlar ezilirsin sende diyo..
Bindallı almayı bile kabul etmiyor hanfendi.
Duruma yorumunuz ne kızlar
Öteki geline yaparlarsa ne yapayım
Yada bu durumu unutayım gitsin mi
Birde onlar bana ne aldıki damat bohçasına ne koyayım...
Bu yorumu ayakta alkışlıyorum.Ah olurmu? Gelin kizimiz dior makjaj malzemesini insta'ya atacak. Bana şöyle kiyafet, böyle çorap aldilar diye hava atacak.
Evlilik bunu gerektirir çünkü! Sorsan "kvdenin evini temizlermisin? Misafirlerini ağirlarmisin? Ayni evde yaşarmisin? Kanli çarsafi gösterirmisin?" diye, "Hangi çagda yaşiyoruz" cevabi verilir.
Olmayan eltiyi şimdiden kiskanmak ağir psikolojik vaka. Şimdiden bile o diğer geline acidim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?