- 24 Nisan 2024
- 52
- 19
- 20
-
- Konu Sahibi hasrett100
Böyle marka sweatlar giydiği için almak istedim Mavi yazan sweatleri de uzun yıllık bir ilişkim olduğu için herşey aldım
Herkes kötü yorumlar yapmış keşke almasaydım diye düşündüm şimdi Mavi yazan sweatleri var ona benzer bişey almak istedimErkek arkadaşını bilmem tabi ama ben beğendim yani öyle kötü değil. Birde erkekler pek detaya takılmaz hediye konusunda ya. Düşünmen yeterli olur zaten erkek arkadaşın için
Sevgilimin doğum gününe attığım sweatshrtü aldım sizce nasıl beğenir mi ?Eki Görüntüle 3476291 Eki Görüntüle 3476292
herkesin iliskisi kendine. benim sevgilim eskiden ozene bezene bana uygun seyleri secerken ilerleyen yillarda "her seyi aldim, artik sweat alacagim" dese suratim duserdi:)Böyle marka sweatlar giydiği için almak istedim Mavi yazan sweatleri de uzun yıllık bir ilişkim olduğu için herşey aldım
Sürekli aynı şeyleri almak mantıklı gelmiyor bana giydikçe beni hatırlayabileceği bir şey almak istedimherkesin iliskisi kendine. benim sevgilim eskiden ozene bezene bana uygun seyleri secerken ilerleyen yillarda "her seyi aldim, artik sweat alacagim" dese suratim duserdi:)
ama herkesin iliski bicimi farklidir. icine sindiyse ne ala
Çoğu sweat iplidir ki zaten kapşonlu olduğu içinBunu pek beğenmedim kocaman yazı birde sallanan o ipler. Aklıma direk o ipi sürekli ağzına alan erkek çocuklar geldi
Marka bir sweat almak istedin ve bu markayı mı seçtin?Uzun yıllardır birlikteyiz akla gelecek herşeyi aldım marka bir sweat almak istedim
EvetMarka bir sweat almak istedin ve bu markayı mı seçtin?
Neyse olsun evde giyer.
Sevgilimin doğum gününe attığım sweatshrtü aldım sizce nasıl beğenir mi ?
begenmezsen geri gönderirsin. bosver senin icine sindiyse mesele yokHerkes kötü yorumlar yapmış keşke almasaydım diye düşündüm şimdi Mavi yazan sweatleri var ona benzer bişey almak istedim
DerkenNeyse olsun evde giyer.
Mavi yazanları giyiyorsa bunu da giyer, takılma.Herkes kötü yorumlar yapmış keşke almasaydım diye düşündüm şimdi Mavi yazan sweatleri var ona benzer bişey almak istedim
Pierre Cardin dandik bir marka. Bir üye damat bohçası markası demiş, aynen öyle. Zaten bir marka hem valiz, hem külot, hem fondöten üretemez. Üretirse de hepsini iyi kalitede yapmayı beceremez. Bu sweat diğer ürünleri gibi dandik çıkarsa en kötü ihtimal evde giyer diyorum. Her türlü işine yarar yani, almışsınız artık, boşverin.Derken
Hayır bir de erkekler için cazip bir marka olsa neyse. Tommy, CK, Colombia falan olmalı ki o kekoluğu göze alsın adam.Üzerinde kocaman marka vurgusu yapılan kıyafetler biraz keko duruyor.
Bu biraz şey gibi değil mi; Siyasal islam markasıHayır bir de erkekler için cazip bir marka olsa neyse. Tommy, CK, Colombia falan olmalı ki o kekoluğu göze alsın adam.
Yuh ancak bu kadar iyi tasvir edilirdi. Gerçekten siyasal islamın vücut bulmuş hali.Bu biraz şey gibi değil mi; Siyasal islam markası