Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel bir cevap olmus, sonuna kadar katiliyorum :)kavga etmekten kacıp huzurlu bır yuva ıcın cabalıyorsa evde bır ısın ucundan tutup hayatı musterek kılıyorsa sevmesede sırf sen ıstedın dıye bırseyler yapıp mutlu oluyorsa cogu zaman aynı seylerı dusunuyorsanız ve soyluyorsanız karsılık beklemıyorsa sadakatlıyse durustse o erkek sevıyordur
kavga etmekten kacıp huzurlu bır yuva ıcın cabalıyorsa evde bır ısın ucundan tutup hayatı musterek kılıyorsa sevmesede sırf sen ıstedın dıye bırseyler yapıp mutlu oluyorsa cogu zaman aynı seylerı dusunuyorsanız ve soyluyorsanız karsılık beklemıyorsa sadakatlıyse durustse o erkek sevıyordur
sevmedıgını soyluyorsa aksını nasıl dusunuyorsunuz?Kavga etmekten kaçınır her işime koşar işi olsa bile ben istedim diye bir çok şeyi yapmıştır kendi istemediği halde düşüncelerini bilemem sadakatli hayatındaki tek kız benim hep dürüst ama sevmediğini söylüyor..şimdi sevmediğini söylüyorsa da seviyor mu oluyor...?
kavga etmekten kacıp huzurlu bır yuva ıcın cabalıyorsa evde bır ısın ucundan tutup hayatı musterek kılıyorsa sevmesede sırf sen ıstedın dıye bırseyler yapıp mutlu oluyorsa cogu zaman aynı seylerı dusunuyorsanız ve soyluyorsanız karsılık beklemıyorsa sadakatlıyse durustse o erkek sevıyordur