Erkek severse ...

Bir erkek evlenme teklif ediyorsa kesin seviyordur (şartlar normalse tabi yani bir zorunluluk, evleneyim de ne olursa olsun gibi bir psikolojisi yoksa)

* sizin için kavga mı etti? erkeklik gururuna dokunmuştur

* sizden çocuk mu yaptı? ahh hormonlar...

* size hediye mi gönderiyor her gün? parası bol heralde

* kıskançlık sınırlarını mı zorluyor? ilk soruya verdiğim cevabı burda da verebiliriz..

* ya evlilik teklifi? bunu ona mecbur bırakmış olabilirsiniz..

yani her halukarda kesin olarak seviyordur diyemeyiz, her ihtimal düşünülebilir :KK59:

kavga etmekten kacıp huzurlu bır yuva ıcın cabalıyorsa evde bır ısın ucundan tutup hayatı musterek kılıyorsa sevmesede sırf sen ıstedın dıye bırseyler yapıp mutlu oluyorsa cogu zaman aynı seylerı dusunuyorsanız ve soyluyorsanız karsılık beklemıyorsa sadakatlıyse durustse o erkek sevıyordur

Erkek severse her turlu belli eder. Ilk bas sana bakisindan anlarsin. Gozlerinin ici parlar. Seni kiskanir ama asirida olmaz. Ayrica herkesinde kendine ozgu sevgisini gosterme yollari vardir.

Neyi yapıyorsa seviyordur bunun cevabını veremem, yaptıgı her sey yalan olabilir imiş çünkü, ama sunu diyebilirim; gizledigi ve görmeni istemedigi seyleri varsa ve bunlar icin bir acıklaması yoksa kesinlikle sevmiyordur. Adi bir oyuncudur, oscar ödülünü ona vermeliler, kırmızı halıda boy göstermeli kendisi.

Erkek sevmisse nettir. Ne istedigini biliyordur, bahaneler turetmiyordur. Sorunlari gormuyordur. Mesela esim sevgilisinden 1 ay ayrilmistiki benimle tanisti. Kiz bunu devamli aramasina ragmen ona karsi cok soguktu ve bittigini hissetmistim. Cunku bende cok kararliydi, farkli sehirlerde oturmamiz bile gozunde buyumuyordu. Sadece yapicaklarimizi soyledi, ve hepsini birer birer uyguladi.. eski sevgili mazide kaldi, sehirler birlesti.. ve mutlu son, evlendik :D

Bence erkek seviyorsa tuttugunu koparandir aga :)

kavga etmekten kacıp huzurlu bır yuva ıcın cabalıyorsa evde bır ısın ucundan tutup hayatı musterek kılıyorsa sevmesede sırf sen ıstedın dıye bırseyler yapıp mutlu oluyorsa cogu zaman aynı seylerı dusunuyorsanız ve soyluyorsanız karsılık beklemıyorsa sadakatlıyse durustse o erkek sevıyordur
Ne guzel bir cevap olmus, sonuna kadar katiliyorum :)

Erkek seviyorsa mutlaka kıskanır sizi, sevginizi, ilginizi.. gözlerinize bakınca gözleri parlar. Gelecekle ilgili kurduğu her hayalde yaptığı her planda siz hemen yanıbaşındasınızdır. Öyle olmasa bile dünyaddaki en güzel ve en özel kadın sizmişsiniz gibi hissettirir. Ayağınız taşa takılsa içi acır heleki gözünüzdeki tek damla yaş için dünyayı ayağa kaldırabilir... çok şey var belki yazılacak ama en belirginleri bunlar bence :KK60:

Gözlerinin içine delicesine bakmasi yeter...
Sen o bakıştan anlarsın zaten hicbir şey yapmasına gerek kalmadan..
Bir bakış yetiyor bazen kalbe işlemeye...

Gelecekle ilgili,kendiyle ilgili planlara hep sizi de katar. Sizin fikirlerinize,söylediklerinize çok önem verir.

arkadaslar bi kac durum anlatmis, o zaman kesin seviyodur demisler.
Bilmiyorum kizlar belkide ben zalim birisne denk geldim.
Eger aglarsa seviyodur diyenlerdendim, sonra gordumki erkeklerin en cok kullandiklari taktik bu.
Hani ogrendilerya, aglayan erkek gercekten seviyodur, kesin oyledir diye dusundugumuzu.
kavga ettikten sonra seni yumusatmaya calisyorsa demissiniz. O kavganin durumuna bagli, bi erkek kolay kolay alttan almaz, helede hakliysaa( kendinde)
Yada buyuk hatalariniza ragmen size affediyorsa o zmn seviyodur diyende olabilir.
Onun aciklamasi ise: O daha buyuk bi hata yapmistir.

Sordugun soru uzerine dusundum, ve galiba 'eger erkek olmeyi goze aliyorsa gercekten seviyordur 'demek geldi icimden.
Ama sonra vazgectim abicim ya:KK12:.
Eger erkek bi kiz icin ólyorsa bence ya psikolojisi bozuktur,
yada blof yapip agzina atmistir haplari ve ' kazayla' tahtali koyu boylamistir.

Gorusum budur canlarim:KK76:

ha bak aklima su geldi ama.
Ama tabi tamamen benim orf ve adetlerimden dolayidir bu,
baska bi kiz belkide bunu beni sevmiyor anlaminada getirebilir.
Erkek severse asla ve asla helali olmadan bi kiza cinsel istekte bulunmaz... kanimca

tüm ailesini geri de bırakıp benim için hiç tanımadığı ve sevmediği istanbulda yaşamayı seçmiş adamdır.

Kavga etmekten kaçınır her işime koşar işi olsa bile ben istedim diye bir çok şeyi yapmıştır kendi istemediği halde düşüncelerini bilemem sadakatli hayatındaki tek kız benim hep dürüst ama sevmediğini söylüyor.. :KK43: şimdi sevmediğini söylüyorsa da seviyor mu oluyor...?

Kavga etmekten kaçınır her işime koşar işi olsa bile ben istedim diye bir çok şeyi yapmıştır kendi istemediği halde düşüncelerini bilemem sadakatli hayatındaki tek kız benim hep dürüst ama sevmediğini söylüyor.. :KK43: şimdi sevmediğini söylüyorsa da seviyor mu oluyor...?
sevmedıgını soyluyorsa aksını nasıl dusunuyorsunuz?

Bu yoruma binaen düşünmüştüm ama

Back
X