Erkek pantolon bedeni:((

Sirine_fb

Ulaş'mmm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
487
469
53
Kızlar acilen yardımınıza ihtiyacım var.Sözlümün doğum gününe çok az kaldı bende pantolon hediye almak istiyorum ve pantolon bedeni bilmiyorum
Sizlerden sevgili eş vs bedenini yazıp yardımcı olabilirmisiniz.Boyu 1.83 kilo 65 ince uzun bişey
Pantolon bedenini bilmiyorum diyede dışlamayın beni hiç dikkat etmem öyle şeylere
Pantolon keten tarzı olacak hani şu 27,28,29,30 vs beden tarzı

Can'ım satın alıcan mağazadaki erkek elemanlara sorarsan onlar sana yardımcı olurlar benim eşim kilolu senin sözlünün bedenine benzemez

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, bu mevsimde neden keten pantolon?

Beden konusunda sözlünün ailesinden birinden yardım al bence. Şu an kullandığı bir pantolonun bedenine baksınlar.

Bu arada ketenlerin bedenleri markaya göre değişiyor. Kimi kot bedeni gibi 28-29-30 giderken kimi 44-46-48 diye gidiyor haberin olsun.

Kız bide bu havada ne keteni
Ya ince keten değil gömlek ile giyibilen pantolonlardan iştee
Bende annesini aramaıyı düşünüyorum sizlerden bi fikir alabileceğimi düşündüm
Can'ım satın alıcan mağazadaki erkek elemanlara sorarsan onlar sana yardımcı olurlar benim eşim kilolu senin sözlünün bedenine benzemez
İnternet üzerinden alacağım birebir görmeyeceğim için endişe ediyorum.Çeşmede yaşıyorum ve şuan burada tüm mağazalar kapalı olanlarda 5 katı fiyatına satıyorlar

Hım anladım Can'ım evet turizm yerlerini iyi bilirim haklısın fikrini değiştirmek olmasın ama saat al eğer ihtiyacı varsa nette bu tür şeylerin değişimi sıkıntı olur

chino pantolon diyosun sen
şu an kotonda 24 tl

Pantolon denemeden alinmaz bence, ben esime almiyorum markadan markaya bile degisiyor çünkü. 1.85 75 kg genelde 32/34 giyiyor ama daha kucuk ve daha buyuk beden olan pantolonlari da var.

Pantolon denemeden alinmaz bence, ben esime almiyorum markadan markaya bile degisiyor çünkü. 1.85 75 kg genelde 32/34 giyiyor ama daha kucuk ve daha buyuk beden olan pantolonlari da var.
Ay evet ben kendimden pay biçiyorum bnm bile 26,27,28 değişiyo yani Bakalım bi şansımızı denicez artık

O zaman izmire bir koş gel bir saatçik yol :) beraber alın pantolonu ille sürpriz olmasına gerek yok düşünmen bile yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…