Ya ince keten değil gömlek ile giyibilen pantolonlardan işteeKız bide bu havada ne keteni
Bende annesini aramaıyı düşünüyorum sizlerden bi fikir alabileceğimi düşündümYukarıdaki arkadaşa katılıyorum, bu mevsimde neden keten pantolon?
Beden konusunda sözlünün ailesinden birinden yardım al bence. Şu an kullandığı bir pantolonun bedenine baksınlar.
Bu arada ketenlerin bedenleri markaya göre değişiyor. Kimi kot bedeni gibi 28-29-30 giderken kimi 44-46-48 diye gidiyor haberin olsun.
İnternet üzerinden alacağım birebir görmeyeceğim için endişe ediyorum.Çeşmede yaşıyorum ve şuan burada tüm mağazalar kapalı olanlarda 5 katı fiyatına satıyorlarCan'ım satın alıcan mağazadaki erkek elemanlara sorarsan onlar sana yardımcı olurlar benim eşim kilolu senin sözlünün bedenine benzemez
Gömlek aldım daha geçen hafta 1 ay sonra yıl dönümümüz var gömleğe uygun bi pantolon almak istiyorum bende ona uygun elbise alıcam uyumlu olalım diyePantolon hediye alınmaz be yavrum onun bedeni zor tutar. Gömlek al kazak al.
Hım anladım Can'ım evet turizm yerlerini iyi bilirim haklısın fikrini değiştirmek olmasın ama saat al eğer ihtiyacı varsa nette bu tür şeylerin değişimi sıkıntı olurYa ince keten değil gömlek ile giyibilen pantolonlardan iştee
Bende annesini aramaıyı düşünüyorum sizlerden bi fikir alabileceğimi düşündüm
İnternet üzerinden alacağım birebir görmeyeceğim için endişe ediyorum.Çeşmede yaşıyorum ve şuan burada tüm mağazalar kapalı olanlarda 5 katı fiyatına satıyorlar
Ya ince keten değil gömlek ile giyibilen pantolonlardan iştee
İnternet üzerinden alacağım birebir görmeyeceğim için endişe ediyorum.Çeşmede yaşıyorum ve şuan burada tüm mağazalar kapalı olanlarda 5 katı fiyatına satıyorlar
Arkadaş çeşmedeymiş orada koton yok bildiğim kadarıyla netten alıcakmışchino pantolon diyosun sen
şu an kotonda 24 tl
İnternetten alma şansım var sadece bide her mağazanın farklı olabiliyorchino pantolon diyosun sen
şu an kotonda 24 tl
İlla pantolon olması lazımPantolon şart mı? Daha risksiz birşey tercih etseniz
Vallahi ne diyeyim o zaman risk alınİnternetten alma şansım var sadece bide her mağazanın farklı olabiliyorMaviden beğendim ama artık olmadı değişim yaparlar
İlla pantolon olması lazım
Ay evet ben kendimden pay biçiyorum bnm bile 26,27,28 değişiyo yaniPantolon denemeden alinmaz bence, ben esime almiyorum markadan markaya bile degisiyor çünkü. 1.85 75 kg genelde 32/34 giyiyor ama daha kucuk ve daha buyuk beden olan pantolonlari da var.
Ya ince keten değil gömlek ile giyibilen pantolonlardan iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?