• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek pantolon bedeni:((

chino pantolon diyosun sen
şu an kotonda 24 tl

Kotonun chinolarda 2 farkli tip var.
Biri likrali gibi.
Ben de bohca zamani esime almistim cok sevdi diye.
Tayt oldu resmen. Boyunu da nasil olsa olur diye yaptirmistik. Patladi elimizde.
Ki alirken bile fark edilmeyecek kadar kucuk bir farkti. Kumasin tusesi daha silikonlu galiba dedim ben (allahtan tekstilciyim) :KK70:
Kotondan alma bence.

Bedenini bilsen de pek bir sey degismez bu arada.

Esim 1.79 boy 88 kilo bir tosuncuk.

Kotonda 34/32 alip boy yaptiriyoruz.
Lcwde 34/34 alip hic dokunmuyoruz.
Genelde diger tum markalarda 34/32 ok oluyor.

Edit. Resmen icim acidi ya bu adam 1,5 senede 15 kilo aldi. 4u evlendikten sonrasina ait. Valla yazinca moralim bozuldu.

Kotonun chinolarda 2 farkli tip var.
Biri likrali gibi.
Ben de bohca zamani esime almistim cok sevdi diye.
Tayt oldu resmen. Boyunu da nasil olsa olur diye yaptirmistik. Patladi elimizde.
Ki alirken bile fark edilmeyecek kadar kucuk bir farkti. Kumasin tusesi daha silikonlu galiba dedim ben (allahtan tekstilciyim) :KK70:
Kotondan alma bence.

Bedenini bilsen de pek bir sey degismez bu arada.

Esim 1.79 boy 88 kilo bir tosuncuk.

Kotonda 34/32 alip boy yaptiriyoruz.
Lcwde 34/34 alip hic dokunmuyoruz.
Genelde diger tum markalarda 34/32 ok oluyor.

Edit. Resmen icim acidi ya bu adam 1,5 senede 15 kilo aldi. 4u evlendikten sonrasina ait. Valla yazinca moralim bozuldu.
İyi beslemişssin demekki :KK70:
Valla bu gidişle almıcam gibi :110:

Vıh milletin kocası hep benden zayıf, acilen zayıflamam lazım :)

İnternetten alma şansım var sadece bide her mağazanın farklı olabiliyor:KK43: Maviden beğendim ama artık olmadı değişim yaparlar:KK48:

İlla pantolon olması lazım :KK76::KK15:
Alacaģınız sitede beden tablosu yokmu?
Oradan bakıp karar verebilirsiniz boyuna,bedenine. Şimdi biz kesin şu beden uyar diyemeyiz zira kilo aynı olsa dahi beden değişebilir.

Alacaģınız sitede beden tablosu yokmu?
Oradan bakıp karar verebilirsiniz boyuna,bedenine. Şimdi biz kesin şu beden uyar diyemeyiz zira kilo aynı olsa dahi beden değişebilir.
Beden tablosu varda bel ölçüsü kalça ölçüsü yok iç bacak ölçüsü yok dış bacak ölçüsü:KK53:
Belli bir tahmin olmuyor yani

Esim 1.73 60 kilo.30-32 giyor.Bence 32-34 isini görür bence

neden pantolon alıyorsun ki daha farklı bir hediye alabilirsin bence pantolon çok riskli yani gömlek tshirt klasik ama risksiz ürünler hadi olmadı deri cüzdan parfüm vs erkek arkadaşıma her hediye alışımda bende zorlanırım ama pantolon gibi bir riskede girmek aklımdan geçmedi doğrusu
xenforo-smilies-kk53.gif

Esim 1.73 60 kilo.30-32 giyor.Bence 32-34 isini görür bence
boy 34 olablr de beden 32 bol gelir gibime geldio_O
neden pantolon alıyorsun ki daha farklı bir hediye alabilirsin bence pantolon çok riskli yani gömlek tshirt klasik ama risksiz ürünler hadi olmadı deri cüzdan parfüm vs erkek arkadaşıma her hediye alışımda bende zorlanırım ama pantolon gibi bir riskede girmek aklımdan geçmedi doğrusu
xenforo-smilies-kk53.gif
Pantolon alma nedenimi geçen yazılarda açıklamıştım:KK51:
Bende 30 olablr diye düşünüyorum ama boy 32 kısa gelebilir bide erkek kardşine baktırdım bir pantoloununda 28/34 birinde 40 yazıyormuş ben oldum yine allak bullak :KK70:

Back