istediğini yapmakta özgürsün hiç bir kadına sen aitsin sözünü kabul ettiremezssin'kadınları ,erkekleri,yada çocuklarımızı bu konuda sıktığımız zaman dahi ters tepki alırız...insanlar bireydir,kadın arkek çocuk,aanne baba,çosuk herkesin yapması gereken sorumluluklları vardır..kimse kimseye ait yada sahip olamaz..he canim erkegim
sezeryan hakkinda tecrübelerini aktaran arasi az olan cocuklarin bakimiyla ilgili tüyolar veren dogum kilolarindan yakinan,
esinden ailesinden örnekler veren bir erkegim!! te allahim ya
nedenmi ispat pesindeyim? sadece sizin düsündügünüzün yada birinin cümlesinden yaptiginiz cikarimin dogru olamayabilecegini anlamaniz icin!!!!!!! ama dogru bosuna yoruyorum kendimi haklisiniz...
birinin söylediklerinden kendi cikarimlarimi yapmama bile tahammülünüz yok! ve sacma sapan fikirler atiyorsunuz ortaya, sanki kadin olan sizinle ayni düsüncede olmasi gerekmis gibi!!!
tartistigimiz konu sahip kelimesinden cikmis olmasin??ona sahip değil sorumluluk sahibi karı,koca,anne baba denir..
'sahip'kelimesine fena takmışsınız..
kararsız,En çokta bu bdv'de yansiyor. Geçenlerde bir konu'da bir kadin 5 yasinda taciz'e ogradigini anlatiyordu, ve bunu nasil esine anlatacagini düsünüyordu. Hatta anlatsam mi diye soruyordu. Ve orda birçok kadin "sakin anlatma, ilerde senin basina kakar o taciz olayini" diyorlardi.
Benim agzim açik kaldi. Yani erkekler o kadar cani, o kadar vicdan yoksunu ki, bir kadinin 5 yasinda taciz olmasini basina kakacak öyle mi? O zaman bu demek ki, burdaki kadinlarda tacizin basina kakilcak birsey olarak görûyor degil mi?
O gün, bügündür halen o konuyu ve o yorumlari unutamiyorum. O kadar dehset vericiydi ki. Bu nasim bir toplum, bu nasil deger yargilar? Aklim almiyor
sen benim belalim gibi bisey oldun biliyormusun?istediğini yapmakta özgürsün hiç bir kadına sen aitsin sözünü kabul ettiremezssin'kadınları ,erkekleri,yada çocuklarımızı bu konuda sıktığımız zaman dahi ters tepki alırız...insanlar bireydir,kadın arkek çocuk,aanne baba,çosuk herkesin yapması gereken sorumluluklları vardır..kimse kimseye ait yada sahip olamaz..
evet kadınlar olarak bu kelimen,n doğru olmadığını tartışıyorduk,sizde kadınlar ait erkekler sahip diyordunuztartistigimiz konu sahip kelimesinden cikmis olmasin??
o yüzden o kelimeyi kullaniyor olmayayim?
moda terimle (size kiyak geciyorum)bilale anlatir gibi anlattim
tüm kadınlar adına genelleme yapmayın o zaman,çünki bunu diyen sahıs karşımda olsa tepkim daha fazla olurdu..inanlar özgürdür..sen benim belalim gibi bisey oldun biliyormusun?
nereye yazsam pesimdesin
ben arada ortami yumsatmak icin alttan aliyorum espri yapiyorum yada ne bileyim konu degistiriyorum ama senin bana garezin var gibi o yüzden artik alintilamazsan sevinirim en azindan bu gecelik, cünkü durmayacaksiniz biliyorum..
danscım arkadaş sahip kelimesinde takılmış,sen ayrı bir yerdesin:)
arkadas bana güzelce yazmis ki kendisiyle asiri atesli tartismalarimizda olmustur zamanindadanscım arkadaş sahip kelimesinde takılmış,sen ayrı bir yerdesin:)
yahu yuvayı dişi kuş yapar derler birde:)velhasıl kadın olmak,anne olmak çok zor..Amaaan kendini bilen kadın kendine sahip çıksın bilmeyene erkeği sahip çıksın
benimde arkadaşım kendisi:)arkadas bana güzelce yazmis ki kendisiyle asiri atesli tartismalarimizda olmustur zamaninda
sen niye karisiyorsun ki ?
belki senin gibi saldirgan bir üslup kullanmayacak belki güzel güzel tartisacagiz ne biliyorsun?
senin düsüncene katilmadim diye benimle medenice belki suclamadan bir konu hakkinda konusacak birini neden fitliyorsun???
evet ben sahipsiz degilim cok sükürevet kadınlar olarak bu kelimen,n doğru olmadığını tartışıyorduk,sizde kadınlar ait erkekler sahip diyordunuz
kelime oyunları yapmayın,benimde erkek kardeşim var kızkardeşim var annem vardı rahmetli oldu,yeri geldi kadın olarak ben sahiplendim,la havle....evet ben sahipsiz degilim cok sükür
esim var o olmazsa babam var oda olmazsa kardeslerim var!
hicte gocunmuyorum bundan
ALLAH kimseyi sahipsiz birakmasin
ee? arkadasin olmasi senin gibi saldirgan bir üslup kullanmasinimi gerektiriyor? yada senin gibi tepeden bakan bir dillemi yazsin? herkes hakkinda karar vermenizde ilgincbenimde arkadaşım kendisi:)
bana söylediginiz herseyi kendiniz yapiyorsunuz ama görmüyorsunuz yada görmek istemiyorsunuz..kelime oyunları yapmayın,benimde erkek kardeşim var kızkardeşim var annem vardı rahmetli oldu,yeri geldi kadın olarak ben sahiplendim,la havle....
rabbim kimseyi yanlız koymasın ...
benim çevrede kocasını kaybeden onca kadın varki,çocuklarına kol kanat geren hayatını erkek olmadan idame ettiren..sahip olmak,erkek tek elinde değildir..nice kadınlar kocalarına sahip çıkıyorevet ben sahipsiz degilim cok sükür
esim var o olmazsa babam var oda olmazsa kardeslerim var!
hicte gocunmuyorum bundan
ALLAH kimseyi sahipsiz birakmasin
tepeden bakmakmı asla kabul edemem,gerçekten mütevazzi biriyimdir..ama insanlar için en önemli kavram özgürlüktür..asla feminist değilim..erkek kadın çocuk vs bu herkes için geçerlidir..insan olan sorumluluklarını yerine getirir zaten..ee? arkadasin olmasi senin gibi saldirgan bir üslup kullanmasinimi gerektiriyor? yada senin gibi tepeden bakan bir dillemi yazsin? herkes hakkinda karar vermenizde ilginc
inanın komşum var kocası koa hastası,kadın merdiven ve temizlik işleriyle ev kirasını ödüyor evi geçindiriryorbana söylediginiz herseyi kendiniz yapiyorsunuz ama görmüyorsunuz yada görmek istemiyorsunuz..