iyide adam zaten suanda halihazirda uygulanan bir olaydan bahsetmiyorki iste siz bunu anlamiyorsunuz!
o bilmiyormu yasanan yukarda saydiginiz problemleri? yaratilista bu vardir diyor! erkek koruyup kollayan olsa kadin yuvasini cekip ceviren,
koruyup kollayan erkek, (sahip), baba olsa evladini asla ama asla cocuk yasta evlendirmese, evlilik yasi geldiginde kendi rizasiyla evlendigi adam serefsiz cikinca kizina kefenle girersin bu eve degilde bu kapi sana herzaman acik yavrum dese, koruyuculugunu burdada gösterse (sahipligini) fena mi olur?
ne kadar özgür kadin triplerine girsekte öyle anlar oluyorki es yada babayi ariyoruz!
sahiplenilmek istiyoruz bu gayet dogal, fitratimizda var
ha buarada adamin sözünü yanlis anlayip eziyet edecek adam da cikarsa, nasilsa sahibiyim kadinin diye, onada acil sifalar dilenir ancak...
ikidebir türkiyeden uzak yasadigima vurgu yapiyorsunuz ama herseyden haberim var merak etmeyin yilda cok kez gelip gidiyorum uzun sürelerde kaliyorumm
2012 secimlerinde de türkiyedeydim
korkmayin oy kullanmak icin degil o yetkim yok biliyorsunuz yazmistim, sadece secim sürecleride gecirdim türkiyede onu söylemek istedim...
ayrica sanliurfa, mersin, hatay, adana, nevsehir, ankara, istanbul, izmir aylarca kaldigim yerler....