• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek olduğunu hissetmek istemişmiş

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
18
29
Yazıp rahatlamak istiyorum çünkü düşündükçe içim içimi yiyor.
Ben beyefendiyi hep aşağılamışım, hor görmüşüm, erkek olduğunu hissettirememişim. Kendisini kötü hissediyormuş, erkek olduğunu hissetmeye ihtiyacı varmış bu yüzden başka birisiyle olmuşmuş.
2 gün önce seviyorum diyen insanın içi kaldırır mı 2 gün sonra başkasını bulmaya. Benim kaldırmıyor doğrusu.
Üzülüyorum sadece böyle birisiyle 2 sene geçirdiğim için. Sabahtan akşama kadar whatsappda online. Bakmayayım bakmayayım diyorum dayanamıyorum. Profil fotoğrafı yapmış. Şimdi şeyi bekliyorum yeni sevgilisi ile fotoğraf atmasını.
2 senelik sevgilim benle bir kere fotoğrafını paylaşmadı ya nasıl içime oturuyor. Beni asla arkadaşlarıyla tanıştırmadı, asla çalıştığı ortama sokmadı, hep utandı benden. Şimdi merakla bekliyorum benimle yapmadıklarını 2 günlük sevgilisiyle yapacak mı?

Ne denir ki.İki yılla kalmış olmasına şükredin. Ya ömür adasaydınız böyle birine. Üzülmeyin lütfen.

Kendisine dönmemek şartı ile bi kenardan izleyin hızını aldığında muhakkak sizi bir yoklayacaktır.he ama benim fikrim asla geri dönmeyin.

Erkek olduğunu hissetmiş mi bari 😂

Şimdi şeyi bekliyorum yeni sevgilisi ile fotoğraf atmasını.
2 senelik sevgilim benle bir kere fotoğrafını paylaşmadı ya nasıl içime oturuyor.
Farzetki paylaştı, bunun sana ne faydası olacak? Üstüne üstlük daha da üzüleceksin. O gününü gün ederken sen niye kendine niye acı çektiriyorsun ki? Bu kadar değersiz misin?
Sal gitsin, sil gitsin, sende yoluna bak.

Back
X