• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek neden içer??

Bende tam olarak bunu söylemeye gelmiştim teşekkur ederim :KK200:
Bu yorum ne alaka yani. Konu sahibi icki icenlere bisey demiyor. Söz verip bu sözünü tutmayan eşine açıldı konu. Bazı yorum yapanlar ne kadar meraklı bu konuyu kendi üzerlerine çekmeye

Bu yorum ne alaka yani. Konu sahibi icki icenlere bisey demiyor. Söz verip bu sözünü tutmayan eşine açıldı konu. Bazı yorum yapanlar ne kadar meraklı bu konuyu kendi üzerlerine çekmeye
Soz verip sozunu tutmayan ese acildigini herkes biliyor mu peki, konuda yaziyor mu hayir yazmiyor. Taa neden sonra yorumlarda belirtilmis, herkes yorumlarin hepsini okumak zorunda mi?

Meraba arkadaşlar canım çok sıkkın eşim alkolik değil ama düğünlerde iki üç yudum aldığını biliyordum ama dün eve geldiğinde beni öptü ve uyumaya gitti ve bir koku aldım değişik bir koku yine gittim yaklaştım nefesi kokuyordu sordum hayır içmedim vs diye sesini yükseltti seslenmeden kızımın yanına gittim peşimden geldi ve canım istedi ictim dedi. Çok kırıldım merak ediyorum bir erkek neden içer ki hani düğünlerde bir iki yurduma bile kızdığımi biliyor ve bunu bile bile içti ben onun için hiç mi bişey ifade etmiyorum sözüm bile geçmedi çok kırgınım. :KK43: şuan konuşmuyoruz aramız da soğuk zaten yeni lohusalıkdan çıktım hormonların alt üst lütfen akıl verin ben napiyim :KK43:
Benim eşim kasayla bira alır dolaba koyar günde bir iki içer hiç kimseyede zararı Yok sabah kalkar işine gider bira dışında içkileri içmesini istemem ama birayı sever bende hiç tepki göstermem kızmam bazen birayı dolaptan kendin getirir veririm çok içmiyorsa sorun yapmayın 2018 taktığınız şeye bak

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllarla ne alakası var kuzum bunun illaki büyütmek istemem ama bana çok ters şeyler bunlar ve kendi de biliyor .
Benim eşim kasayla bira alır dolaba koyar günde bir iki içer hiç kimseyede zararı Yok sabah kalkar işine gider bira dışında içkileri içmesini istemem ama birayı sever bende hiç tepki göstermem kızmam bazen birayı dolaptan kendin getirir veririm çok içmiyorsa sorun yapmayın 2018 taktığınız şeye bak

Eşim hiç bişey olmamış gibi bana seni seviyorum vs vs gibi msjlar atıyor hep bu şekil yaklaşır tartışmak da çok büyük kavgalarimiz da oldu ama hiç bisey olmamış gubi davraniyor bende hiç bişey olmamış gibi davranamiyorum bu sefer de ha tamam uzatmak istiyorsun uzatalım ozaman diyor ben napacagim ya insan bir özür diler biseyler yapar paramparça ediyor sonra da hiç bişey olmamış gibi davranıyor ben nasıl davraniyim napiyim nolur akıl verin lütfen :KK64::(

Soz verip sozunu tutmayan ese acildigini herkes biliyor mu peki, konuda yaziyor mu hayir yazmiyor. Taa neden sonra yorumlarda belirtilmis, herkes yorumlarin hepsini okumak zorunda mi?
Okumak zorunda değil, konuyu kendi üzerine çekmek zorunda olmadığı gibi. Konuyla alakası sıfır hanımefendinin yazdığı yorum. Sonuçta konu sahibi ilk yazdığında içki içenlere karşı bir şey demedi :KK66: konu eşiyle alakalı.

E siz de icen adama icme diyorsunuz, ayni sey degil mi, siz yapinca saygi oluyo baskasi yapinca saygisizlik mi oluyo?
Çünkü evlenmeden önce konu sahibi eşi ile anlaşmış eşi icmeyecegine söz vermiş ona göre evlenmişler. Eger ki içmekten vazgecmeyecekti ise söz vermeseydi, ben içerim sana uyuyorsa evlenelim derdi. Kadın adamın sözüne güvenip evlenmiş bu bir.

İkincisi benim saygısızlık dediğim, kadın adamın sözünden dönmesinden şikayetçi evlendikten sonra dönüş yapan konu sahibi değil kocası ve yorum olarak da içkiye bu kadar hassas olan birine "ee ne var sen de iç" denmesi.

Ayrıca hiç bir yerde Adama icmesin demedim, madem icecekti içki konusuna hassas birine sözler verip, yeminler edip evlenmek yerine kendi gibi içmeyi seven biri ile evlenecekti.

Ama öyle olsa bile bunu ilk mesajina yazsaydi o zaman ... alkol kullanan yorum yapanlar bunu nerden bile bilirdi ki? Ki okumadim yorumlarda. Yada göremedim. Keske ilk mesaja yazdaydi o zaman icenleri yargilamis gibi oldunuz.

Hayır ben neden yargılamayın.

Burada çok konu açılıyor. Daha sonra sorulara göre ekleniyor.
Her şekilde karşı olduğu zaten belli. Daha sonrada adamın sözleri eklemiş sadece.

Biri bir şeyden nefret ediyorsa , ona , aman ne var yapsın demek , empatiden uzak bir yorumdur.

Hayır ben neden yargılamayın.

Burada çok konu açılıyor. Daha sonra sorulara göre ekleniyor.
Her şekilde karşı olduğu zaten belli. Daha sonrada adamın sözleri eklemiş sadece.

Biri bir şeyden nefret ediyorsa , ona , aman ne var yapsın demek , empatiden uzak bir yorumdur.
Ama kimseye bi zarari olmadiktan sonra ha su icmis ha onu ...

Evlenince neden birbirinizin keyif aldığı şeylere karışma hakkını kendinizde buluyorsunuz ki ? Nişanlıyken içti demişsiniz o zaman nişanı atsaydınız adam sizin kişisel zevklerinize karışıyor mu ? sarhoş olmuyorsa başka birine dönüşmüyorsa sıkıntı yok

esının soz verıp gerı tutmadıgını nerden bılebılırım konuyu acarken yazmamıs ?
ayrıca konu sahıbıne yazdıgımdan sıze ne ? ben sızın yaptıgınız yoruma karısıyor muyum
herkes ne meraklı baska seylere karısmaya
rıca ederım kendı ısınıze bakın lutfen.

Ama öyle olsa bile bunu ilk mesajina yazsaydi o zaman ... alkol kullanan yorum yapanlar bunu nerden bile bilirdi ki? Ki okumadim yorumlarda. Yada göremedim. Keske ilk mesaja yazdaydi o zaman icenleri yargilamis gibi oldunuz.
katılıyorum
aynen oyle...

Hiç içmeyen insanla arada içen insan bir değil. Siz bu kadar hassassanız hiç içmeyen, inancınıza uygun biriyle evlenmeliydiniz. İçmekte sakınca görmeyen birini yeminle sözle vazgeçirmeniz zor. Adam belli ki sosyalleşmek için içiyor. Çevresi de büyük ihtimalle aynı şekildedir. Arkadaşlarıyla çıktığı zaman ben artık içmiyorum, eşim istemiyor diyemeyeceğine göre devam eder.

Back
X