• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek neden içer??

Ya surda "dini sebebler den ise bastan öyle evlenseydin" diyenler hic düşünüyorlar mi acaba: bir cok kisi kendini tanisirken oldugundan daha iyi gösterir. Alkol aliyormusun? Yooo aslaaa. Bara gidiyormsun? Yoo aslaaa. Halbuki iciyorlar veya gidiyorlar. Belki kadin ilerde arkasi gelir diye korkuyordur olamaz mi? Alkol bagimliligi da hemen oluşmuyor sonunda. Tipki sigara bagimliligi gibi. Esin icmeye hakki varsa kadininda buna tepki gösterme hakki vardır.benim esim yarin sigaraya baslasa bende tepki gösteririm kimse kusura bakmasin. Ha kavgaya küsluge dökmem. Konusurum. Sonuçta esimin sahibi değilim ama birbirimize karsi sorumlulugumuz var ama en cok çocuklara karsi var. Umarım içtikten sonra araba kullanmamıstir

Size şiddet uygulamıyor ve alkolik değil. İçmesi gayet normal ve doğal bir durum. Bende içiyorum alkolik değilim. Keyif verdiği için içiyorum çalışırken ilhamlarımı alkolden alırım mesela. Atölyedede içiyorum. Bu beni alkolik etmez. Kızmanız, kırılmanız gereksiz geldi.

Ya surda "dini sebebler den ise bastan öyle evlenseydin" diyenler hic düşünüyorlar mi acaba: bir cok kisi kendini tanisirken oldugundan daha iyi gösterir. Alkol aliyormusun? Yooo aslaaa. Bara gidiyormsun? Yoo aslaaa. Halbuki iciyorlar veya gidiyorlar. Belki kadin ilerde arkasi gelir diye korkuyordur olamaz mi? Alkol bagimliligi da hemen oluşmuyor sonunda. Tipki sigara bagimliligi gibi. Esin icmeye hakki varsa kadininda buna tepki gösterme hakki vardır.benim esim yarin sigaraya baslasa bende tepki gösteririm kimse kusura bakmasin. Ha kavgaya küsluge dökmem. Konusurum. Sonuçta esimin sahibi değilim ama birbirimize karsi sorumlulugumuz var ama en cok çocuklara karsi var. Umarım içtikten sonra araba kullanmamıstir

Iyi de mesela ben eşime sordum alkol sigara kullaniyor musun diye,hayır dedi. Tersine bende ikisi de var dedim. Ben kendimi iyi(!) göstermek için aksi bir sey söyleseydim flört dönemimizde bunu anlamaz miydi ?

Meraba arkadaşlar canım çok sıkkın eşim alkolik değil ama düğünlerde iki üç yudum aldığını biliyordum ama dün eve geldiğinde beni öptü ve uyumaya gitti ve bir koku aldım değişik bir koku yine gittim yaklaştım nefesi kokuyordu sordum hayır içmedim vs diye sesini yükseltti seslenmeden kızımın yanına gittim peşimden geldi ve canım istedi ictim dedi. Çok kırıldım merak ediyorum bir erkek neden içer ki hani düğünlerde bir iki yurduma bile kızdığımi biliyor ve bunu bile bile içti ben onun için hiç mi bişey ifade etmiyorum sözüm bile geçmedi çok kırgınım. :KK43: şuan konuşmuyoruz aramız da soğuk zaten yeni lohusalıkdan çıktım hormonların alt üst lütfen akıl verin ben napiyim :KK43:
Asıl soru bir erkek değil bir insan neden içer olmalı. İçki içmek erkeklere özgü birşey değil sonuçta. Her gün içse size çocuğuna eve karşı sorumluluklarını yerine getirmese şiddet gösterse sinirlenseniz üzülseniz anlarım. Belki de çok üstüne gittiğiniz için ilk önce içmedim vs dedi. Keyif için düğünde özel günlerde içmek sıkıntı bir durum değil bence, siz sevmiyosanız içmezsiniz ama karşınızdaki insanıda zorlayamazsınız.

Sözüm geçmiyor ne demek ya o sizin kocanız çocuğunuz değil .Adam baskı altında demek ki yalan söyleme gereği duymuş ayrıca evinin rızkını içkiye vermiyorsa,içip içip sapitmiyorsa bırakın da arada icsin olay yapacak bir durum göremiyorum ben çünkü ilk kez içmemiş daha önceden biliniyormus

Ben dini sebeplerle alkol ve sigara kullanmiyorum. Esim de hakeza. Evlenmeden once sormadim bile bu alkol olayini. Hani sormama bile gerek yoktu. Soracak kadar suphe etsem cevabi hayir olsa bile evlenmezdim. Tabii ki allah sasirtmasin kimseyi ama alkollu dugune gitmeyi bile tercih etmeyen bir esim var. Yani en ufak bir acikkapi bile yoktur bu konuda. Ben izin vermedigim icin degil o kendine izin vermedigi icin. Yani siz izin vermediginiz veya tepki verdiginiz halde ictigine degil, kendine izin verdigi icin uzulun bence. Bu durumda sizin yapabileceginiz hicbir sey yok cunku. Dini hassasiyetiniz oldugunu tahmin ettigimden soyluyorum bunu. Umarim her gonlunuzce olur.

Evlenmeden önce de içiyor muydu? Siz kesin olarak içmeyeceğim lafı üstüne mi evlendiniz? Hiç mi bilmiyordunuz da evlenince mi ortaya çıktı? Bence bunlar önemli ayrıntılar. Size söz verip tutmamışsa elbette diyebilirsiniz kırıldım diye. Olayın zevk, keyif kısmı başka. Ben bira içtim daha önce ve tadını sevmedim. Hayatıma giren kişinin de içmesini istemem. Evlilik hayatına yakıştırmıyorum içkiyi. Herkesin kendi görüşü. Belki ileride farklı düşünürüm onu da bilemiyorum. Bence eşinizle oturup konuşun küsmek bir çözüm değil.

Hepiniz haklısınız ama evlenmeden önce bir kere yaptı nedenini sorduğumda bana bidaha olmaz gibi büyük yeminler etti sonra inandım gerçekten inandım ve evlenince üç kere oldu ama bir yudum iki yudum dün de canım istedi içtim bundan sonra da böyle canım isterse içerim dedi. Zaten bagimlilik bir ikiiyudum diye olmaz mi, bun korktuğum için istemiyorum ara sıra içmesini İçersen giderim dedim git umrumda değilsin dedi. Hiç bişey yok ortada birden değişti ilişki olmadi 40 gün yeni çıktı 40 imiz zaten bu yüzden olabilirmi araya soğukluk girdi buna bağlamak da istemiyorum hep herşey yatak değil der çünkü.

Hanimefendi siz yanlis foruma uye olmussunuz
Burada dini yorum yasak
Ve bu forumun uyelerinin hepsi musluman degil
Bugun ikinci kere kibliyorum sizi
Dini yorum değil, bu benim inancım benim görüşüm, size bir şey diyen olmadi, i
Hepiniz haklısınız ama evlenmeden önce bir kere yaptı nedenini sorduğumda bana bidaha olmaz gibi büyük yeminler etti sonra inandım gerçekten inandım ve evlenince üç kere oldu ama bir yudum iki yudum dün de canım istedi içtim bundan sonra da böyle canım isterse içerim dedi. Zaten bagimlilik bir ikiiyudum diye olmaz mi, bun korktuğum için istemiyorum ara sıra içmesini İçersen giderim dedim git umrumda değilsin dedi. Hiç bişey yok ortada birden değişti ilişki olmadi 40 gün yeni çıktı 40 imiz zaten bu yüzden olabilirmi araya soğukluk girdi buna bağlamak da istemiyorum hep herşey yatak değil der çünkü.
Bağımlılık tabiki de böyle başlar, karşı komşumuzun kocası 35 den sonra başladı içmeye böyle. Neden bir anda değişti acaba kocanız , bir olumsuzluk oldumu bu olaydan once

Bu adam iyi bir tokadı hak ediyor bence.

Back
X