Erkek Neden Engellemez? Hanımlar Yardım Lütfen...

Bir doktoralı hanımefendinin bir lise mezunu ile ne işi var?Arada bu kadarki eğitim farkını kapatacak tek şey erkeğin kendini iş olarak kanıtlamış ve güçlü(ve tabiki paralı) bir pozisyonda oluşudur. Böyle biri mi, sanmam? Bu atar gider kime? Okumadan siliyormuş yazdıklarınızı onun haddine mi? Uzatmadan siz engelleyin hatta yallah diyin. Ayrıca evet hayatında biri var hareketleri onu gösteriyor, kim ben hayatımda bir kadına kazık atmam diyorsa en büyük kazık potansiyeli ondadır. Size layık değil ne hal ve hareketleriyle ne de kendini gerçekleştirebilmişliği ile.

Yani doktoranız varmış bu kadar tahsil sonrası nasıl bu derece irrasyonel olabiliyorsunuz? Adam size değer vermiyor sadece egosu okşanıyor, yazdıklarınızı bile okumadan siliyor siz hala ne demek istedi niye beni engellemedi diye soruyorsunuz??
Hayatında biri olsaydı blocklardı diye düşünüyorsunuz çünkü. Hala umudunuz var.

Bunları yazman bile hata olmuş, hiç olmamış gibi yaşa gitsin, eksik olsun öyleleri.

Erkekler neden engeller;
-Karşı taraf onu rahatsız edince, ısrarcı olunca
-Cinsel bir çıkarı olan taraf sevgilisi olunca engeller, ayrılınca da engeli kaldırır. Karşı tarafla cinselliğini yaşar sonra sevgilisi olunca hop tekrar engelle. Böylece ipleri kendi eline alır
-Kafasında tamamen bitirince
Neden Engellemez;
-Karşı tarafın ondan vazgeçemeyeceğini adı gibi bilir
-Boşluk zamanlarında yazmak için. Geri dönmek de değil sadece yoklamak için
-Hala seviyordur ve eli gerçekten de engelle tuşuna gidemiyordur bir de stalk mevzusu var tabi.
-Engellemek çocukca, kız işi ya diye triplere giriyordur
(Görüldüğü gibi birçok neden var sizin konunuza göre ondan vazgeçemeyeceğinizi iyi biliyor).

İnanır mısınız ama bende öyleyim hayatıma hep benden aşağı konumda olan kişileri çekiyorum. Ve evet ne kendimi seviyorum ne de değer veriyorum. Sürekli benim karşıma neden düzgün biri çıkmıyor diye üzülüp duruyorum. Gözleminizde kesinlikle haklılık var.

Sana deli gibi aşık o yüzden engellemiş. Bacım boşver erkekler öyle çok engellemek falan bilmiyor sıkıntı yapma bunu düşünme ve zamana bırak geçecek merak etme

Şu yaşa kadar edindiğim tecrübelerle şunu söylemek istiyorum bir erkeğe ilgisizsin vs beni ara sor gel görüşelim demiyeceksün.
O ilgisizse çek kendini bak geliyor mu mücadele ediyor mu bu tavıra karşı.
Yok etmiyorsa o adam için önemli biri değilsin tersi oluyorsa deger verdiği birisin bu kadar basit aslında.
Engellemez tabi seni elinin altında tutuyor.
Ne ara ne sor ne yaz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…