- 1 Haziran 2022
- 3.830
- 11.492
- 33
-
- Konu Sahibi civcivgagasi
Bir doktoralı hanımefendinin bir lise mezunu ile ne işi var?Arada bu kadarki eğitim farkını kapatacak tek şey erkeğin kendini iş olarak kanıtlamış ve güçlü(ve tabiki paralı) bir pozisyonda oluşudur. Böyle biri mi, sanmam? Bu atar gider kime? Okumadan siliyormuş yazdıklarınızı onun haddine mi? Uzatmadan siz engelleyin hatta yallah diyin. Ayrıca evet hayatında biri var hareketleri onu gösteriyor, kim ben hayatımda bir kadına kazık atmam diyorsa en büyük kazık potansiyeli ondadır. Size layık değil ne hal ve hareketleriyle ne de kendini gerçekleştirebilmişliği ile.Herkese merhabalar,
1 yıldır uzak mesafe ilişkisi yürüttüğüm eski sevgilim bir süredir ilgisiz davranıyordu ve işlerini, yoğunluğunu bahane ediyordu. Sorunlarımızı konuşarak çözmek istediğimde ise "Tuhaf tuhaf konuşma, aramızda hiçbir sorun yok" diyordu ama kadın hissi işte. Eski ilgisinin olmadığını anlıyordum. Başka biri mi var dediğimde ise çok kızdı ve kırıldı. "Ben hayatımdaki hiçbir kadına bu alçaklığı yapmam, ne konuştuğuna dikkat et" dedi. Fakat görünürde onun açısından bir sorun olmamasına rağmen günaydın mesajı bile atmamaya, aramamaya başladı. Bardağı taşıran son damla ise 1. yıldönümümüz oldu. Ben çok güzel bir şekilde mektup gibi ona olan aşkımı yazarak kutladım. Kendisi sadece teşekkür edince tepem attı. Artık bu ilgisizliğin bitmeyeceğine ikna oldum ve ona ayrılmak istediğimi söyledim. Bana kendimi değersiz hissettirip açıkça konuşmadığı için ah ettim. Ayrılma gerekçelerimi tek tek sıraladım. Fakat kendisi "Bana nefret kusuyorsun" deyip mağdur edebiyatı yaptı. Üstelik eğitim düzeyi olarak ondan daha iyi durumda olduğum için (ben doktora o lise mezunu) konuyu buna getirdi. Benim hiç sorun etmediğim, imada bile bulunmadığım bir konu iken beni "kibirli" olmakla itham etti. Onu sosyal medyada engelledim. Fakat Whatsapp'ta içimde bir şey kalmasın diye son düşüncelerimi söylediğimde "Okumadan siliyorum maalesef" dedi. Israrla okumuyorum yazdı. Sonra da şöyle dedi: "Ben sana mesaj attıracağım zamanı biliyorum." Şu anda da engellemiş değil. Yazmamı istemediği için kesinlikle yazmıyorum ama neden engellemediğini ve böyle dediğini anlamadım.
Ayrıca evet, maalesef çok aşığım ve acı çekiyorum.
Bunları yazman bile hata olmuş, hiç olmamış gibi yaşa gitsin, eksik olsun öyleleri.Herkese merhabalar,
1 yıldır uzak mesafe ilişkisi yürüttüğüm eski sevgilim bir süredir ilgisiz davranıyordu ve işlerini, yoğunluğunu bahane ediyordu. Sorunlarımızı konuşarak çözmek istediğimde ise "Tuhaf tuhaf konuşma, aramızda hiçbir sorun yok" diyordu ama kadın hissi işte. Eski ilgisinin olmadığını anlıyordum. Başka biri mi var dediğimde ise çok kızdı ve kırıldı. "Ben hayatımdaki hiçbir kadına bu alçaklığı yapmam, ne konuştuğuna dikkat et" dedi. Fakat görünürde onun açısından bir sorun olmamasına rağmen günaydın mesajı bile atmamaya, aramamaya başladı. Bardağı taşıran son damla ise 1. yıldönümümüz oldu. Ben çok güzel bir şekilde mektup gibi ona olan aşkımı yazarak kutladım. Kendisi sadece teşekkür edince tepem attı. Artık bu ilgisizliğin bitmeyeceğine ikna oldum ve ona ayrılmak istediğimi söyledim. Bana kendimi değersiz hissettirip açıkça konuşmadığı için ah ettim. Ayrılma gerekçelerimi tek tek sıraladım. Fakat kendisi "Bana nefret kusuyorsun" deyip mağdur edebiyatı yaptı. Üstelik eğitim düzeyi olarak ondan daha iyi durumda olduğum için (ben doktora o lise mezunu) konuyu buna getirdi. Benim hiç sorun etmediğim, imada bile bulunmadığım bir konu iken beni "kibirli" olmakla itham etti. Onu sosyal medyada engelledim. Fakat Whatsapp'ta içimde bir şey kalmasın diye son düşüncelerimi söylediğimde "Okumadan siliyorum maalesef" dedi. Israrla okumuyorum yazdı. Sonra da şöyle dedi: "Ben sana mesaj attıracağım zamanı biliyorum." Şu anda da engellemiş değil. Yazmamı istemediği için kesinlikle yazmıyorum ama neden engellemediğini ve böyle dediğini anlamadım.
İnanır mısınız ama bende öyleyim hayatıma hep benden aşağı konumda olan kişileri çekiyorum. Ve evet ne kendimi seviyorum ne de değer veriyorum. Sürekli benim karşıma neden düzgün biri çıkmıyor diye üzülüp duruyorum. Gözleminizde kesinlikle haklılık var.Konu bu değil belki ama neden kendi denginiz, en azından üniversite mezunu biriyle birlikte olmuyorsunuz? Bence önemli bir şey. Hele de sizinki kadar büyük bir uçurum varsa arada, sorun çıkması büyük bir olasılık.
Profesör olan teyzem ilkokul mezunu bir adamla evliydi ve şiddet görüyordu. Bu tip ilişkilerde ya kadın kendine yeteri kadar değer vermediği için kendinden aşağıda birini seçiyor, ya adamın bir yerleri kalkıyor öyle bir kadını tavlayabildiği için, ya da aşağılık kompleksine girip tuhaf davranışlar sergilemeye başlıyor. Benim gözlemim bu yönde. Belki istisnalar vardır.
Sana deli gibi aşık o yüzden engellemiş. Bacım boşver erkekler öyle çok engellemek falan bilmiyor sıkıntı yapma bunu düşünme ve zamana bırak geçecek merak etmeHerkese merhabalar,
Sizin geri döneceğinizi ve bu yüzden iletişim kanallarını kapamadığını anladım ben.Sonra da şöyle dedi: "Ben sana mesaj attıracağım zamanı biliyorum." Şu anda da engellemiş değil