- 10 Şubat 2022
- 457
- 273
- 26
-
- Konu Sahibi civcivgagasi
Çok çok haklısınız. Maalesef aşık oldum. Olmaması gereken birini sevdim. O da tıpkı sizin söylediğiniz gibi bir yeri kalktı. Normalde statüye önem veren bir insanım ama ilk kez başıma böyle bir şey geldi.Konu bu değil belki ama neden kendi denginiz, en azından üniversite mezunu biriyle birlikte olmuyorsunuz? Bence önemli bir şey. Hele de sizinki kadar büyük bir uçurum varsa arada, sorun çıkması büyük bir olasılık.
Profesör olan teyzem ilkokul mezunu bir adamla evliydi ve şiddet görüyordu. Bu tip ilişkilerde ya kadın kendine yeteri kadar değer vermediği için kendinden aşağıda birini seçiyor, ya adamın bir yerleri kalkıyor öyle bir kadını tavlayabildiği için, ya da aşağılık kompleksine girip tuhaf davranışlar sergilemeye başlıyor. Benim gözlemim bu yönde. Belki istisnalar vardır.
Hayırdır nedir bu hakaretvari mesajınız? Düşman falanız da ben mi bilmiyorum? Konu zaten adamın bitirmeyip benden anlayış beklemesi ama ilgi göstermemesiydi. Üslubunuza dikkat edin.Ne kadar büyük tepkişer vermişsiniz. Kimse sizi sevmek zorunda değil. İlişkiniz bitmiş demek ki zorlayan sizsiniz. Kabullenip yolunuza devam etmeniz lazım. Benim eğitimim ondan yüksek diyorsunuz ama o sizden mantıklı davranıyor bence. Eğitiminizin hakkını veriyor mu davranışlarınız?
Açık kapı bırakıp kafanı bulandırıp it gibi dönmeni sağlamak için engellemiyor. Kendisi de bunu itiraf etmiş zaten. Ya normalde ben de çok takılmam ama doktora yapmış bir insanın en az üniversite mezunu birisiyle olması çok daha doğru. Davul bile dengi dengine.Herkese merhabalar,
1 yıldır uzak mesafe ilişkisi yürüttüğüm eski sevgilim bir süredir ilgisiz davranıyordu ve işlerini, yoğunluğunu bahane ediyordu. Sorunlarımızı konuşarak çözmek istediğimde ise "Tuhaf tuhaf konuşma, aramızda hiçbir sorun yok" diyordu ama kadın hissi işte. Eski ilgisinin olmadığını anlıyordum. Başka biri mi var dediğimde ise çok kızdı ve kırıldı. "Ben hayatımdaki hiçbir kadına bu alçaklığı yapmam, ne konuştuğuna dikkat et" dedi. Fakat görünürde onun açısından bir sorun olmamasına rağmen günaydın mesajı bile atmamaya, aramamaya başladı. Bardağı taşıran son damla ise 1. yıldönümümüz oldu. Ben çok güzel bir şekilde mektup gibi ona olan aşkımı yazarak kutladım. Kendisi sadece teşekkür edince tepem attı. Artık bu ilgisizliğin bitmeyeceğine ikna oldum ve ona ayrılmak istediğimi söyledim. Bana kendimi değersiz hissettirip açıkça konuşmadığı için ah ettim. Ayrılma gerekçelerimi tek tek sıraladım. Fakat kendisi "Bana nefret kusuyorsun" deyip mağdur edebiyatı yaptı. Üstelik eğitim düzeyi olarak ondan daha iyi durumda olduğum için (ben doktora o lise mezunu) konuyu buna getirdi. Benim hiç sorun etmediğim, imada bile bulunmadığım bir konu iken beni "kibirli" olmakla itham etti. Onu sosyal medyada engelledim. Fakat Whatsapp'ta içimde bir şey kalmasın diye son düşüncelerimi söylediğimde "Okumadan siliyorum maalesef" dedi. Israrla okumuyorum yazdı. Sonra da şöyle dedi: "Ben sana mesaj attıracağım zamanı biliyorum." Şu anda da engellemiş değil. Yazmamı istemediği için kesinlikle yazmıyorum ama neden engellemediğini ve böyle dediğini anlamadım.
Ayrıca evet, maalesef çok aşığım ve acı çekiyorum.
Ne alakası var? Kimse kimseyi sevmek zorunda değil evet ama adam ilişkileri devam ettiği halde bu kadar ilgisizmiş. Kadın platonik birini stalklamamış ki? Sevgilisi güya. Madem sevmiyormuş adam ayrılsaymış. Hem sevgili olmaya devam ediyor, hem de sevgili gibi davranmıyor, bunun neresi mantıklı?Ne kadar büyük tepkişer vermişsiniz. Kimse sizi sevmek zorunda değil. İlişkiniz bitmiş demek ki zorlayan sizsiniz. Kabullenip yolunuza devam etmeniz lazım. Benim eğitimim ondan yüksek diyorsunuz ama o sizden mantıklı davranıyor bence. Eğitiminizin hakkını veriyor mu davranışlarınız?
Uzaktan taniyamazsin.yan yanayken zor taniyosunda.ne uzul ne de aci cek.hayatina bak.sen engelle onu.bendem vazgecemez nasilsa moduna girmis .Herkese merhabalar,
1 yıldır uzak mesafe ilişkisi yürüttüğüm eski sevgilim bir süredir ilgisiz davranıyordu ve işlerini, yoğunluğunu bahane ediyordu. Sorunlarımızı konuşarak çözmek istediğimde ise "Tuhaf tuhaf konuşma, aramızda hiçbir sorun yok" diyordu ama kadın hissi işte. Eski ilgisinin olmadığını anlıyordum. Başka biri mi var dediğimde ise çok kızdı ve kırıldı. "Ben hayatımdaki hiçbir kadına bu alçaklığı yapmam, ne konuştuğuna dikkat et" dedi. Fakat görünürde onun açısından bir sorun olmamasına rağmen günaydın mesajı bile atmamaya, aramamaya başladı. Bardağı taşıran son damla ise 1. yıldönümümüz oldu. Ben çok güzel bir şekilde mektup gibi ona olan aşkımı yazarak kutladım. Kendisi sadece teşekkür edince tepem attı. Artık bu ilgisizliğin bitmeyeceğine ikna oldum ve ona ayrılmak istediğimi söyledim. Bana kendimi değersiz hissettirip açıkça konuşmadığı için ah ettim. Ayrılma gerekçelerimi tek tek sıraladım. Fakat kendisi "Bana nefret kusuyorsun" deyip mağdur edebiyatı yaptı. Üstelik eğitim düzeyi olarak ondan daha iyi durumda olduğum için (ben doktora o lise mezunu) konuyu buna getirdi. Benim hiç sorun etmediğim, imada bile bulunmadığım bir konu iken beni "kibirli" olmakla itham etti. Onu sosyal medyada engelledim. Fakat Whatsapp'ta içimde bir şey kalmasın diye son düşüncelerimi söylediğimde "Okumadan siliyorum maalesef" dedi. Israrla okumuyorum yazdı. Sonra da şöyle dedi: "Ben sana mesaj attıracağım zamanı biliyorum." Şu anda da engellemiş değil. Yazmamı istemediği için kesinlikle yazmıyorum ama neden engellemediğini ve böyle dediğini anlamadım.
Ayrıca evet, maalesef çok aşığım ve acı çekiyorum.
Ya bendeee kimseyi engellemedim. Kimse de beni engellemedi. Bana çok komik geliyor neden engelledi engellenmedi muhabbeti456 sevgilim, 54248 flörtüm oldu, görüşmeyi kestiğim tek bir kişiyi bile engellemedim. Umarım hala umut besleyen yoktur çünkü evliyim