Erkek Neden Engellemez? Hanımlar Yardım Lütfen...

Sizin ondan vazgeçemeyeceğinizi düşünüyor o yüzden bu özgüven .Siz onu her yerden engelleyip kendi hayatınıza bakın.Benim eski ayrıldığım sevgilim beni bulunca sevgilisini terketmis haberim yoktu tabi,kız ne mesajlar atmıs bu açık kapı bırakmıs güya.Biz sevgiliyken bir kez yanına gidip ailem beni biriyle görüştürüyor demiş.Kız bunu öpmüş sonra korkmus engellemis benimki ben öğrenirim diye, tabi Allah bir sekilde karşıma cıkarttı aylarca gitti geldi ağladı o aldattığı kızların ikisi de bana teşekkür etmisti her yerden bastım engeli suan cok güzel bir ilişkim var.Bensiz yapamaz diyen birinden vazgeçmek dünyanın en güzel şeyidir ,size değer vermeyen biriyle iletişim kurmayın

Size mesaj attıracağı zamanı bilirmiş kesin biriyle fotoğraf atacak sizde kim bu vay beni demek zamanında aldattın ha diyip yazacaksınız... Ben olsam engellerim böyle insana aşık kalacağıma acı çek daha iyi

Konu bu değil belki ama neden kendi denginiz, en azından üniversite mezunu biriyle birlikte olmuyorsunuz? Bence önemli bir şey. Hele de sizinki kadar büyük bir uçurum varsa arada, sorun çıkması büyük bir olasılık.

Profesör olan teyzem ilkokul mezunu bir adamla evliydi ve şiddet görüyordu. Bu tip ilişkilerde ya kadın kendine yeteri kadar değer vermediği için kendinden aşağıda birini seçiyor, ya adamın bir yerleri kalkıyor öyle bir kadını tavlayabildiği için, ya da aşağılık kompleksine girip tuhaf davranışlar sergilemeye başlıyor. Benim gözlemim bu yönde. Belki istisnalar vardır.

Çok çok haklısınız. Maalesef aşık oldum. Olmaması gereken birini sevdim. O da tıpkı sizin söylediğiniz gibi bir yeri kalktı. Normalde statüye önem veren bir insanım ama ilk kez başıma böyle bir şey geldi.

Ne kadar büyük tepkişer vermişsiniz. Kimse sizi sevmek zorunda değil. İlişkiniz bitmiş demek ki zorlayan sizsiniz. Kabullenip yolunuza devam etmeniz lazım. Benim eğitimim ondan yüksek diyorsunuz ama o sizden mantıklı davranıyor bence. Eğitiminizin hakkını veriyor mu davranışlarınız?

Hayırdır nedir bu hakaretvari mesajınız? Düşman falanız da ben mi bilmiyorum? Konu zaten adamın bitirmeyip benden anlayış beklemesi ama ilgi göstermemesiydi. Üslubunuza dikkat edin.

Ben kendimi engelletme konusunda uzmanım. Engellemek çocuk işi diyen eski sevgilim bile engellemişti beni Şu anda da çok sevdiğim biri tarafından Facebook hariç her yerden engelledim. Zaman zaman engel kaldırır görüşürüz tekrar engeller. (Şaka değil gerçek) Engelleme vs boşverin mesele insanın içinde bitirmesi. Sizin ona karşı zaafınızı mutlaka biliyordur ve sizi yedekte tutmaya çalışıyordur. Önemli olan o kişinin size verdiği zararın farkına varmak. Ben engelliyim de ne oluyor ipleri tamamen onun eline verdim artık.

Açık kapı bırakıp kafanı bulandırıp it gibi dönmeni sağlamak için engellemiyor. Kendisi de bunu itiraf etmiş zaten. Ya normalde ben de çok takılmam ama doktora yapmış bir insanın en az üniversite mezunu birisiyle olması çok daha doğru. Davul bile dengi dengine.

İnanın tonlarca kadın sırf bu sosyal dengesizlik yüzünden eşlerinden psikolojik şiddet görüyor. Çünkü erkekler en birinci olmaya bayılır. En güçlü, eve en çok para getiren gibi. İşte burada bu en'ler siz olunca yani roller değişince erkek kudurur tabiri caizse. Ve kadını alaşağı edebilmek için sürekli ezer. Şahit oldum, çoğu boşanma davasının nedeni de budur.

Boşverin, niyet okumayın. Ben de rahatsız etmediği sürece kimseyi engellemem. İnsan birine çok yoğun duygusu olunca, ya cezalandırmak için ya kendini durdurmak için engelliyor. Belli ki olmamış, arada yazar, gelir gider, boşuna zamanınızı alır, engelleyin gitsin. Üzülmeyin.

Ne alakası var? Kimse kimseyi sevmek zorunda değil evet ama adam ilişkileri devam ettiği halde bu kadar ilgisizmiş. Kadın platonik birini stalklamamış ki? Sevgilisi güya. Madem sevmiyormuş adam ayrılsaymış. Hem sevgili olmaya devam ediyor, hem de sevgili gibi davranmıyor, bunun neresi mantıklı?

Uzaktan taniyamazsin.yan yanayken zor taniyosunda.ne uzul ne de aci cek.hayatina bak.sen engelle onu.bendem vazgecemez nasilsa moduna girmis .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…