Erkek Neden Engellemez? Hanımlar Yardım Lütfen...

Ya kimseyi küçümsemiyorum yargılamıyorum de el insaf… davul bile dengi dengine birazcık mantık yok muydu sizde şimdi pes yahu

Umutlanmak değil, bana mesaj attıracağı zamanı biliyormuş. Bunun anlamını çözemiyorum.
Ya o kim ki, sizi böylesine avucunun içine alabiliyor? Ya, ne emeklerle okumussunuzdur siz, aileniz ne fedakarlık yapmıştır, böyle ilgisiz adamların ağzının içine bakmayın, kendi ayaklarinizin üstünde durun diye. Yapmayın Allah aşkına. Yazacağı zamanı biliyormuşmuş. Ya bu cümle bile.tiksinmeniz için yeterli. Bir yerlerini çok kaldırmışsiniz bu ezigin. Egosunu tatmin ediyor sizinle.

Hayır özel bir fotoğraf falan göndermedim. Neden mesaj attıracağını söylüyor bilmiyorum.
Afedersin ama kibarca köpek gibi pişman olup ayaklarıma kapanacaksın sen bana tekrar salya sümük yazacaksın demiş işte yazmazsan da kışkırtacak bi şekilde yazana kadar. Erkeklerde var bu gamsızlık ben olsam hiç iplemem hayatıma bakarım insan değer verse kırdım diye dert edinip harekete geçer gönül alır, egoistçe hırslanıp da intikam yeminleri etmez

Adamın umurunda değilsiniz hala neden engellemedi diyorsunuz. Çocuk musunuz siz? Bir ilişkinin bitmesini anlamak için illa engellenmek.mi lazım.
Anlayın zerre umurunda değilsiniz!

Bütün eski sevgililerimle birbirimizi silip engelledik. Çünkü ne gerek var? İletişim kanallarını açık bırakmak çok gereksiz bence.
Beni taciz etmiyorsa engellemem ki , ilişkiler başlar ve biter neden engelleyelim çok gereksiz bence

Umutlanmak değil, bana mesaj attıracağı zamanı biliyormuş. Bunun anlamını çözemiyorum.
Nesini çözemiyorsun? Ben ne istersem onu yaparsın, canım ne zaman isterse geri gelirsin demiş açıkça.
Adama ayrılmak istediğini ve mutsuz olduğun şeyleri söylüyorsun, bırak telafi etmeye çalışmayı, kaybetmemek için uğraşmayı, bir de üste çıkıp seni manipüle ediyor, yazdığın şeyleri okumadan siliyor, leş gerçekten.
Hâlâ o istemediği için yazamıyorum demişsin, şaka gibi.

Ya mutlaka okuyor dediğiniz gibi manipüle etme çabaları

Ay şunun neyini seviyorsun. Adam niye engellesin ceptesin ve hoşuna gidiyor yedekte birinin olması. Hakkaten de sana mesaj attıracağı zamanı biliyor.

Arkadaşım uzaktan ilişki yürümez. İnsan sevdiğini görmeden bir gün bile yaşamamalı.... Yaşıyorsa eğer yeterince aşk yoktur demektir. Sana tavsiyem ilişkinin tehlikeli bir hale gelmeden bittiğine şükretmen... Yarınlar senin... Yelken aç en güzel yarınlara!

adam demiş işte sana mesaj attıracağım zamanı biliyorum diye. neden engellemediği ortada. bir de şu var: kadınlar daha çok takıyor bu engelleme olayına. erkeklerin umurunda değil.

Benimki de hiç engellemez değişikler işte yazmanı istiyor galiba ama yazma tabii ki

Sen doktora mezunu o lise mezunu
Ne konuşuyorsunuz bir araya geldiğinizde ?
Yani aranızda kültür sorunu olmuyor mu ?
Bunu sadece merak ettiğim için soruyorum.

O sanki bu konuyu biraz kompleks yapmış gibi

Ayrıca eski ilgisi yoksa
Ya hayatında biri vardır
Ya da size eskidi gibi şeyler hissetmiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…