- 1 Eylül 2021
- 4.727
- 17.952
-
- Konu Sahibi civcivgagasi
Öpe öpe kapıma geleceksin diyor, hala kendisindenUmutlanmak değil, bana mesaj attıracağı zamanı biliyormuş. Bunun anlamını çözemiyorum.
"Seni parmağımda oynatıyorum" demiş..haksız mı peki?Umutlanmak değil, bana mesaj attıracağı zamanı biliyormuş. Bunun anlamını çözemiyorum.
Ya o kim ki, sizi böylesine avucunun içine alabiliyor? Ya, ne emeklerle okumussunuzdur siz, aileniz ne fedakarlık yapmıştır, böyle ilgisiz adamların ağzının içine bakmayın, kendi ayaklarinizin üstünde durun diye. Yapmayın Allah aşkına. Yazacağı zamanı biliyormuşmuş. Ya bu cümle bile.tiksinmeniz için yeterli. Bir yerlerini çok kaldırmışsiniz bu ezigin. Egosunu tatmin ediyor sizinle.Umutlanmak değil, bana mesaj attıracağı zamanı biliyormuş. Bunun anlamını çözemiyorum.
Afedersin ama kibarca köpek gibi pişman olup ayaklarıma kapanacaksın sen bana tekrar salya sümük yazacaksın demiş işte yazmazsan da kışkırtacak bi şekilde yazana kadar. Erkeklerde var bu gamsızlık ben olsam hiç iplemem hayatıma bakarım insan değer verse kırdım diye dert edinip harekete geçer gönül alır, egoistçe hırslanıp da intikam yeminleri etmezHayır özel bir fotoğraf falan göndermedim. Neden mesaj attıracağını söylüyor bilmiyorum.
Son laf on numaraVarken toksik bir iliski yasamaktansa,yokken adam gibi acı çekin gececek.
Ne derse desin bu kadar ilgisizligi ben hayra yoramıyorum.Engellemiyor strateji gelistiriyor ilgisiz kalın umursamayin gelir seke seke yakında.
Hıyarlar cacıkta güzel hayatımızda olmasın lütfen.
Beni taciz etmiyorsa engellemem ki , ilişkiler başlar ve biter neden engelleyelim çok gereksiz benceBütün eski sevgililerimle birbirimizi silip engelledik. Çünkü ne gerek var? İletişim kanallarını açık bırakmak çok gereksiz bence.
Nesini çözemiyorsun? Ben ne istersem onu yaparsın, canım ne zaman isterse geri gelirsin demiş açıkça.Umutlanmak değil, bana mesaj attıracağı zamanı biliyormuş. Bunun anlamını çözemiyorum.
Ya mutlaka okuyor dediğiniz gibi manipüle etme çabalarıNesini çözemiyorsun? Ben ne istersem onu yaparsın, canım ne zaman isterse geri gelirsin demiş açıkça.
Adama ayrılmak istediğini ve mutsuz olduğun şeyleri söylüyorsun, bırak telafi etmeye çalışmayı, kaybetmemek için uğraşmayı, bir de üste çıkıp seni manipüle ediyor, yazdığın şeyleri okumadan siliyor, leş gerçekten.
Hâlâ o istemediği için yazamıyorum demişsin, şaka gibi.
Umursamiyor, bunu da gözüne gözüne sokuyor, çünkü deger vermiyor.Ya mutlaka okuyor dediğiniz gibi manipüle etme çabaları
Ay şunun neyini seviyorsun. Adam niye engellesin ceptesin ve hoşuna gidiyor yedekte birinin olması. Hakkaten de sana mesaj attıracağı zamanı biliyor.Herkese merhabalar,
1 yıldır uzak mesafe ilişkisi yürüttüğüm eski sevgilim bir süredir ilgisiz davranıyordu ve işlerini, yoğunluğunu bahane ediyordu. Sorunlarımızı konuşarak çözmek istediğimde ise "Tuhaf tuhaf konuşma, aramızda hiçbir sorun yok" diyordu ama kadın hissi işte. Eski ilgisinin olmadığını anlıyordum. Başka biri mi var dediğimde ise çok kızdı ve kırıldı. "Ben hayatımdaki hiçbir kadına bu alçaklığı yapmam, ne konuştuğuna dikkat et" dedi. Fakat görünürde onun açısından bir sorun olmamasına rağmen günaydın mesajı bile atmamaya, aramamaya başladı. Bardağı taşıran son damla ise 1. yıldönümümüz oldu. Ben çok güzel bir şekilde mektup gibi ona olan aşkımı yazarak kutladım. Kendisi sadece teşekkür edince tepem attı. Artık bu ilgisizliğin bitmeyeceğine ikna oldum ve ona ayrılmak istediğimi söyledim. Bana kendimi değersiz hissettirip açıkça konuşmadığı için ah ettim. Ayrılma gerekçelerimi tek tek sıraladım. Fakat kendisi "Bana nefret kusuyorsun" deyip mağdur edebiyatı yaptı. Üstelik eğitim düzeyi olarak ondan daha iyi durumda olduğum için (ben doktora o lise mezunu) konuyu buna getirdi. Benim hiç sorun etmediğim, imada bile bulunmadığım bir konu iken beni "kibirli" olmakla itham etti. Onu sosyal medyada engelledim. Fakat Whatsapp'ta içimde bir şey kalmasın diye son düşüncelerimi söylediğimde "Okumadan siliyorum maalesef" dedi. Israrla okumuyorum yazdı. Sonra da şöyle dedi: "Ben sana mesaj attıracağım zamanı biliyorum." Şu anda da engellemiş değil. Yazmamı istemediği için kesinlikle yazmıyorum ama neden engellemediğini ve böyle dediğini anlamadım.
Ayrıca evet, maalesef çok aşığım ve acı çekiyorum.
adam demiş işte sana mesaj attıracağım zamanı biliyorum diye. neden engellemediği ortada. bir de şu var: kadınlar daha çok takıyor bu engelleme olayına. erkeklerin umurunda değil.Herkese merhabalar,
1 yıldır uzak mesafe ilişkisi yürüttüğüm eski sevgilim bir süredir ilgisiz davranıyordu ve işlerini, yoğunluğunu bahane ediyordu. Sorunlarımızı konuşarak çözmek istediğimde ise "Tuhaf tuhaf konuşma, aramızda hiçbir sorun yok" diyordu ama kadın hissi işte. Eski ilgisinin olmadığını anlıyordum. Başka biri mi var dediğimde ise çok kızdı ve kırıldı. "Ben hayatımdaki hiçbir kadına bu alçaklığı yapmam, ne konuştuğuna dikkat et" dedi. Fakat görünürde onun açısından bir sorun olmamasına rağmen günaydın mesajı bile atmamaya, aramamaya başladı. Bardağı taşıran son damla ise 1. yıldönümümüz oldu. Ben çok güzel bir şekilde mektup gibi ona olan aşkımı yazarak kutladım. Kendisi sadece teşekkür edince tepem attı. Artık bu ilgisizliğin bitmeyeceğine ikna oldum ve ona ayrılmak istediğimi söyledim. Bana kendimi değersiz hissettirip açıkça konuşmadığı için ah ettim. Ayrılma gerekçelerimi tek tek sıraladım. Fakat kendisi "Bana nefret kusuyorsun" deyip mağdur edebiyatı yaptı. Üstelik eğitim düzeyi olarak ondan daha iyi durumda olduğum için (ben doktora o lise mezunu) konuyu buna getirdi. Benim hiç sorun etmediğim, imada bile bulunmadığım bir konu iken beni "kibirli" olmakla itham etti. Onu sosyal medyada engelledim. Fakat Whatsapp'ta içimde bir şey kalmasın diye son düşüncelerimi söylediğimde "Okumadan siliyorum maalesef" dedi. Israrla okumuyorum yazdı. Sonra da şöyle dedi: "Ben sana mesaj attıracağım zamanı biliyorum." Şu anda da engellemiş değil. Yazmamı istemediği için kesinlikle yazmıyorum ama neden engellemediğini ve böyle dediğini anlamadım.
Ayrıca evet, maalesef çok aşığım ve acı çekiyorum.