- 5 Ağustos 2009
- 517
- 941
-
- Konu Sahibi civcivgagasi
Varken toksik bir iliski yasamaktansa,yokken adam gibi acı çekin gececek.Ayrıca evet, maalesef çok aşığım ve acı çekiyorum
Ne önemi var? Adamın umrunda değilsiniz ve muhtemelen başka bir hayatı daha var. Engellemedi diye umutlanacak mısınız? Ben de ayrıldığım kimseyle engelleşmedim bugüne kadar.Herkese merhabalar,
1 yıldır uzak mesafe ilişkisi yürüttüğüm eski sevgilim bir süredir ilgisiz davranıyordu ve işlerini, yoğunluğunu bahane ediyordu. Sorunlarımızı konuşarak çözmek istediğimde ise "Tuhaf tuhaf konuşma, aramızda hiçbir sorun yok" diyordu ama kadın hissi işte. Eski ilgisinin olmadığını anlıyordum. Başka biri mi var dediğimde ise çok kızdı ve kırıldı. "Ben hayatımdaki hiçbir kadına bu alçaklığı yapmam, ne konuştuğuna dikkat et" dedi. Fakat görünürde onun açısından bir sorun olmamasına rağmen günaydın mesajı bile atmamaya, aramamaya başladı. Bardağı taşıran son damla ise 1. yıldönümümüz oldu. Ben çok güzel bir şekilde mektup gibi ona olan aşkımı yazarak kutladım. Kendisi sadece teşekkür edince tepem attı. Artık bu ilgisizliğin bitmeyeceğine ikna oldum ve ona ayrılmak istediğimi söyledim. Bana kendimi değersiz hissettirip açıkça konuşmadığı için ah ettim. Ayrılma gerekçelerimi tek tek sıraladım. Fakat kendisi "Bana nefret kusuyorsun" deyip mağdur edebiyatı yaptı. Üstelik eğitim düzeyi olarak ondan daha iyi durumda olduğum için (ben doktora o lise mezunu) konuyu buna getirdi. Benim hiç sorun etmediğim, imada bile bulunmadığım bir konu iken beni "kibirli" olmakla itham etti. Onu sosyal medyada engelledim. Fakat Whatsapp'ta içimde bir şey kalmasın diye son düşüncelerimi söylediğimde "Okumadan siliyorum maalesef" dedi. Israrla okumuyorum yazdı. Sonra da şöyle dedi: "Ben sana mesaj attıracağım zamanı biliyorum." Şu anda da engellemiş değil. Yazmamı istemediği için kesinlikle yazmıyorum ama neden engellemediğini ve böyle dediğini anlamadım.
Ayrıca evet, maalesef çok aşığım ve acı çekiyorum.
Umutlanmak değil, bana mesaj attıracağı zamanı biliyormuş. Bunun anlamını çözemiyorum.Ne önemi var? Adamın umrunda değilsiniz ve muhtemelen başka bir hayatı daha var. Engellemedi diye umutlanacak mısınız? Ben de ayrıldığım kimseyle engelleşmedim bugüne kadar.
İlişkiler bitebilir tabii ki. Fakat asla bu konuda bir imada bulunmadım. Kibirli ve kendini beğenmiş olduğumu öne sürdü. "Bu ara yoğunum, anlayış göster" diyerek de 1 ay boyunca oyalayıp durdu. Doğru düzgün bir şekilde ayrılıp belirsiz bırakmasaydı keşke.Ya hu davul bile dengi dengine. Küçümsemiyorum ama olmazmışsınız zaten. Karşı taraf iyi yapmış doğru olan o. Bugün sorun çıkmasa yarın çıkacaktı zaten. Hayatın kanunu bu Allah aşkına bırakın edebiyat yapmayı. Yarın bir gün senin gibi biriyle niye evlendim diyeceksiniz kaçarı yok. Aynısını kuzenim yaşadı
Bütün eski sevgililerimle birbirimizi silip engelledik. Çünkü ne gerek var? İletişim kanallarını açık bırakmak çok gereksiz bence.456 sevgilim, 54248 flörtüm oldu, görüşmeyi kestiğim tek bir kişiyi bile engellemedim. Umarım hala umut besleyen yoktur çünkü evliyim
Dümdüz bom boş ergence bir cümle işte. Bir anlamı olsa nolur olmasa nolur? Kendinize değer verin biraz önünüze bakın bu adam sizi anca aşağı çekerUmutlanmak değil, bana mesaj attıracağı zamanı biliyormuş. Bunun anlamını çözemiyorum.
Niye? Ben ayrıldıysam bitmiştir. İlle birbirimizi e devlete kadar engellememize ne gerek var en son lisede yapmıştım bu hareketi. Bitirmişsem bitirmişimdir zaten engel neyi değiştiriyor birisine bir mesaj mı verdiğinizi düşünüyorsunuz?Bütün eski sevgililerimle birbirimizi silip engelledik. Çünkü ne gerek var? İletişim kanallarını açık bırakmak çok gereksiz bence.
Yoruma açık bir mesaj. Her yere çekilebilir. Onda özel bir görüntünüz var mıydı? Tehdit olabilir.Ben sana mesaj attıracağım zamanı biliyorum
Bütün eski sevgililerimle birbirimizi silip engelledik. Çünkü ne gerek var? İletişim kanallarını açık bırakmak çok gereksiz bence.
Geçmişte sarhoşken arayıp zırlayan birkaç kişiden sonra komple engellemenin en mantıklı olanı olduğunu düşünüyorumçNiye? Ben ayrıldıysam bitmiştir. İlle birbirimizi e devlete kadar engellememize ne gerek var en son lisede yapmıştım bu hareketi. Bitirmişsem bitirmişimdir zaten engel neyi değiştiriyor birisine bir mesaj mı verdiğinizi düşünüyorsunuz?
Anlamı ortada değil mi aşıksın o da bana paşa paşa döneceksin şimdi yedekte bekle diyor.Umutlanmak değil, bana mesaj attıracağı zamanı biliyormuş. Bunun anlamını çözemiyorum.
Hayır özel bir fotoğraf falan göndermedim. Neden mesaj attıracağını söylüyor bilmiyorum.Yoruma açık bir mesaj. Her yere çekilebilir. Onda özel bir görüntünüz var mıydı? Tehdit olabilir.
Her neyse bence siz wpden de engelleyin, hiçbir şekilde iletişime geçmeyin.
Anladım. Bu saatten sonra bu kalp ve gurur kırıklığı ile dönmeyi zaten düşünmüyorum. Umarım bana yaptıklarının aynısını yaşar.Anlamı ortada değil mi aşıksın o da bana paşa paşa döneceksin şimdi yedekte bekle diyor.
Sakın dönme sana değer vermeyen sevginizi bir çırpıda silip statü meselesine çeviren birisiyle evlilik olmaz.Anladım. Bu saatten sonra bu kalp ve gurur kırıklığı ile dönmeyi zaten düşünmüyorum. Umarım bana yaptıklarının aynısını yaşar.
Sosyal medyada engellediğim için burada da onun engellemesini bekledim. Engelleyeceğim.Eee siz engelleyin?
Kimsede o eski dürüstlükleri aramayınİlişkiler bitebilir tabii ki. Fakat asla bu konuda bir imada bulunmadım. Kibirli ve kendini beğenmiş olduğumu öne sürdü. "Bu ara yoğunum, anlayış göster" diyerek de 1 ay boyunca oyalayıp durdu. Doğru düzgün bir şekilde ayrılıp belirsiz bırakmasaydı keşke.