- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
-
- Konu Sahibi bugunun tarihi
İki kişinin isteğiyle olacak birşeydir çocuk.ben henüz evlenmedim fakat aklıma bir soru takılıyor.. sizce evlilikte çocuğu erkek mı istemeli yoksa kadın mı?
dipnot: eğer kadın isterse erkek bunu koz olarak falan kullanır mı? ya da tam tersi bir durum...?
çok özür dilerim konu dışı ama yazmadan duramadım
bugün buralara ne olmuş böyle yaw?
hep anketvari konular:
kadın çalışmalı mı çalışmamlı mı?
yakışıklı erkeklere güvenilir mi , güvenilmez mi?
çocuk yapmayı kadın mı istemeli, erkek mi istemeli?
çaktırmadan ankete mi tabi tutuluyoruz, nedir???
İkiside istemeli. Tek bir tarafın isteğiyle yapılan çocuk koskocaman bir hüsrana neden oluyor. Burada okuduk defalarca..ben henüz evlenmedim fakat aklıma bir soru takılıyor.. sizce evlilikte çocuğu erkek mı istemeli yoksa kadın mı?
dipnot: eğer kadın isterse erkek bunu koz olarak falan kullanır mı? ya da tam tersi bir durum...?
ne fark ederki?ben henüz evlenmedim fakat aklıma bir soru takılıyor.. sizce evlilikte çocuğu erkek mı istemeli yoksa kadın mı?
koz olarak kullanmasın diyerek çocuk yapma isteğini dillendirmemek de çok masum bir hareket değil bana kalırsaben henüz evlenmedim fakat aklıma bir soru takılıyor.. sizce evlilikte çocuğu erkek mı istemeli yoksa kadın mı?