erkek mi istemeli? kadın mı?

[QUOTE ="bugunun tarihi, post: 39991073, member: 634185"]ben henüz evlenmedim fakat aklıma bir soru takılıyor.. sizce evlilikte çocuğu erkek mı istemeli yoksa kadın mı?

dipnot: eğer kadın isterse erkek bunu koz olarak falan kullanır mı? ya da tam tersi bir durum...?
[/QUOTE]ikiside istemeli, yoksa olmazki :KK15:

çok özür dilerim konu dışı ama yazmadan duramadım
bugün buralara ne olmuş böyle yaw?
hep anketvari konular:

kadın çalışmalı mı çalışmamlı mı?
yakışıklı erkeklere güvenilir mi , güvenilmez mi?
çocuk yapmayı kadın mı istemeli, erkek mi istemeli?

çaktırmadan ankete mi tabi tutuluyoruz, nedir???:confused:

sosyologlar iş başında :KK70:

ben henüz evlenmedim fakat aklıma bir soru takılıyor.. sizce evlilikte çocuğu erkek mı istemeli yoksa kadın mı?

dipnot: eğer kadın isterse erkek bunu koz olarak falan kullanır mı? ya da tam tersi bir durum...?
İkiside istemeli. Tek bir tarafın isteğiyle yapılan çocuk koskocaman bir hüsrana neden oluyor. Burada okuduk defalarca..

ikisi de istememeli, çocuk kendi imkanlarıyla doğmalı.

bu soru fazla saçma geldi bana kusura bakmayın.

Daha evli bile değiilsiniz Allah aşkına durup durup bunu mu merak ettiniz hele birini bulun da evlenin filan sonra zaten ortak karar verilir böyle şeylere anket gibi konu açıyorsunuz. Ortak karar verilir tabii ki. Maddi durum, hayat şartları hepsi göz önüne alınır zamanı gelince olur bunun da sorusu mu olur daha evlenmeden çocuk düşüncesi de ilginç.

ben henüz evlenmedim fakat aklıma bir soru takılıyor.. sizce evlilikte çocuğu erkek mı istemeli yoksa kadın mı?

koz olarak kullanmasın diyerek çocuk yapma isteğini dillendirmemek de çok masum bir hareket değil bana kalırsa

İkisi de istemeli
kocam istemese neden çocuk yapayım ki ?
hatta erkek istemezse altında sebep aramak lazım

X