• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kaynaklı ilişkiye girememe

hacit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
288
204
103
Ankara
Merhaba arkadaşlar, Samsunda evli olan bir arkadaşım erkek kaynaklı eşi ile ilişki yaşamıyor. Bu konuyu çözebilecek Samsunda iyi bir doktor var mı bildiğiniz, tecrübe ettiğiniz? Paylaşırsaniz sevinirim.

Erkek kaynaklı nasıl bir sorun yaşıyor acaba ,erken boşalma var ise samsun Medical parkta üroloji doktoru Hamit Öztürk var ben de samsunluyum eşim ona gitmişti bende vajinismus olduğu için ,ondada erken boşalma oldu , doktor iyi bu konuda

Erkek kaynaklı nasıl bir sorun yaşıyor acaba ,erken boşalma var ise samsun Medical parkta üroloji doktoru Hamit Öztürk var ben de samsunluyum eşim ona gitmişti bende vajinismus olduğu için ,ondada erken boşalma oldu , doktor iyi bu konuda
Tam bilmiyorum ama sanirim ereksiyon problemi var. ilginiz icin tesekkurler. aslinda ürolojiye gitmisler fizyolojik bir problem degil demiş galiba psikolojik ama yine de soyleyeyim tesekkur ederim

Back
X