Erkek kardeşimi eşi aldatıyor

Neden zor olsun ki mi?!
Evet, İnan’ın söylememeniz daha zor. Düşünsenize kardeşiniz onu başkasıyla aldatan bir kadınla aynı yatağa girecek, yüzüne bakacak? Bu nasıl Onur kırıcı? Daha fazla onuru kırılmadan söyleyin.

Al karsına güzelce konuş. Bu evlilik yürümez ztn. Askerede gidiyomuş. Gözü arkadamı kalacak. Ya boşan ya boşan demekten başka çare yok gbime geliyo. Olmazsa kardeşinle konusursun

Kardeşinizin bilmeye hakkı var kardeşinisle konusun önce

Bir adama da gidip esin seni aldatıyor diye haber etmek kolay değildir heralde
Valla kalp hastası annesine demek daha zor çünkü kadın direk ölebilir ama ona demeye çalışmışlar da adama neden demiyorlar? Çünkü amaç fitne fesat çıkarmak.

kadınla konuşun ama asla "pişmanım,bir daha yapmam" sözlerine kanmayın. burada eşini aldatan insanlara ne söylense az o yüzden toz kondurmamaya çalışan sözde humanistlere de aldanmayın. bir insanın duygularıyla oynamak benim için insan öldürmekten farksız.

kadınla konuşun "git kardeşime itiraf et" diyin. ya da birlikte gidin kardeşinize sizin yanınızda söylesin. ama kardeşiniz bu olayı bilsin. yoksa bu kadının tekrarlamayacağının garantisi yok ve kardeşiniz daha çok üzülecek.

Zaten işyerinde suan herkes bunu konuşuyorsa kardeşinizin kulağına mutlaka gelecek
Tabi ki paylasmalisiniz yanınızda biri daha olacak olmasını da iyi düşünmüşsünüz
Allah kolaylik versin valla zor bi durum

Kardeşinizlekonuşmadan önce kızla bi konuşun, pılını pırtısını toplayıp gitsin evden.
Kardeşinize de kız gittikten sonra anlatın.

Ev kendisinin daha doğrusu kızın annesinin.
Ev kredisini ödüyorlar.
Kardeşim askere giderken işten ayrılınca alacağı tazminatı direkt bunlara verecekti

Ayrılacaktı başka bir bahane bulacaktı belki de saklayacaktı.
Bu kız her girdiği işten kovuldu
Belki de bu ilk vaka değil!

Valla kalp hastası annesine demek daha zor çünkü kadın direk ölebilir ama ona demeye çalışmışlar da adama neden demiyorlar? Çünkü amaç fitne fesat çıkarmak.

E heralde anneye söylemek de çok zor ama burda kadın yemiş naneyi de bunu söyleyenler neden fitneci oluyor üstelik sanırım konu sahibine ileten de bir bayan Şimdi bir bayanın gidip bir adama karın seni aldatıyor demesi basit kolay bir şey mi belki aralarında hiç samimiyet vs yok Kız kardeşine söylemeleri daha uygun.olmuş bence

Aracı arkadaşa attığı Mesajında “seviyorum vazgeçmeyeceğim her insan yanlış yapar. Aramızda kalsın” yazmış.
İtiraf edeceğini sanmıyorum ama zorlayacağım

Valla hasta birine böyle bir şeyi demek benim için fitnedir. Kendileri diyemiyorsa fake bir hesaptan yazsınlar çok zor değil.

O zaman fake hesap açıp o mesajlaşmaları vs atın. Karın seni aldatıyor dersiniz.
Bence kardesinin yaninda olsun
Bence de. Birinin aldatildigini ogrensem direk gidip soyleyemem ailesi destek olur yaninda olur kendisine veya esine bi zarar vermesini engeller vs en dogrusunu yakinlari bilir derim.

Aracı arkadaşa attığı Mesajında “seviyorum vazgeçmeyeceğim her insan yanlış yapar. Aramızda kalsın” yazmış.
İtiraf edeceğini sanmıyorum ama zorlayacağım

o zaman tehdit edin. ya sen söylersin ya da ben cümle aleme duyururum sen bizim aile itibarımızla oynayamazsın diyin.

Evin kredisini ödemeyip kardeşiniz çıksın o evden o zaman of ne diyelim?
Yazık değil mi eve o kadar masraf yaptı?
Hakkını istesin eğer alabiliyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…