- 7 Ekim 2017
- 50
- 29
- 3
- 37
- Konu Sahibi tugbatugba01
-
Ilk sen anlatsaydin keske. Bol şansKardeşim mesaj attı
Abla dün herşeyi anlattı bana gel bize konuşalım x bir mesaj atmış karıştırmış ortalığı ben çözdüm olayı” diye
Çocuğu kandıracak aklı sıra.
Gidip herşeyi anlatıyorum.
Bana şans dileyin.
Kardeşim bence herşeyi bilmiyor ya da en korktuğum olacak. ÇOK SAF!
Kardeşim mesaj attı
Abla dün herşeyi anlattı bana gel bize konuşalım x bir mesaj atmış karıştırmış ortalığı ben çözdüm olayı” diye
Çocuğu kandıracak aklı sıra.
Gidip herşeyi anlatıyorum.
Bana şans dileyin.
Kardeşim bence herşeyi bilmiyor ya da en korktuğum olacak. ÇOK SAF!
Belkide gercekten oyledir ve kardesiniz kandirilmiyordur? Bu iste birsey var bence yok parasini yemesin tok su yok bu...
Kusura bakmayın ama bu durum sizi değil eşini ilgilendirir. Benm kardeşm arkadmdam böyle iş çevirse onada sırtımı dönerim. İnsanın midesi kaldırmıyor siz tekara o kadını kardeşnz evine mi sokacaksınız. Bırakn kendisi karar versinBugün sabah öğrendiğimden beri nefes alamıyor yaşamıyorum.
Kardeşim 1.5 yıllık evli. Borçla harçla çok zor evlendiler. Daha 28 yaşında.
1 saat önce öğrendim ki karısının iş yerinden evli bir adamla ilişkisi varmış. Şu an sadece ben biliyorum. İş yerinde, işe de girmesine vesile olan bir aile dostumuz bugün beni arayıp bana açıkladı. İftira diye düşünmek istemiş ortalık çalkalanıyormuş ama şirket telefonunda konuşma kayıtları varmış ve zaten durum ayyuka çıkınca itirafta bulunmuş “pişman olduğunu kardeşimi sevdiğini ve vazgeçmeyeceğini” anlatan bir mesaj atmış “aramızda kalsın” demiş. Mesajı bana gönderdi.
Kardeşim 1 Kasımda askere gidiyor. İşinden de tazminat alacak. Dostumuz bu kadına vermesin parayı yazık 8 yıllık emeği var çocuk ayakta çalıştı senelerde günde 12 saat borçla evlendi kaldırılmasına izin verme dedi.
Ben şimdi bu akşam kardeşimin eşiyle konuşacağım. Yanımızda bir akrabamız olacak bir tek ona anlattım konuyu. Kimseye söyleme, sakin ol bir konuşalım dedi. Annem hasta beyin ameliyatı olmuş bir kadın.
Kardeşime söylesem yıkılır babama söylesem felaket.
Bu konuda bana bir yol gösterin.
Ben bir bayanım ama daha güçlüyüm kardeşim çok hassas ve kırılgandır.
beni mahveden bu şey onu ne yapar kimbilir?
(Bu arada; kardeşimin eşi kardeşimden önce kısa bir evlilik yapmış. Ve bunu sadece annem babam ben ve kardeşim biliyoruz. Babam çok diretti istemedi hiç içine sinmemişti. Ve şimdi bu yaşananlar...)
Bu nasıl bir yorumdur ya. Yengenin kendisi bile bu kadar şiddetle savunamazdı kendisini. Yuh diyorum.ne olursa olsun o ailenizin gelini ve sende başka bir kadınla gelininizi çekiştiriyosunuz. yok aldatmış falan peki swenin kardeşin salak mı hiç mi farketmiyo aldatıldığını. o parayı da karısına vermeyecekte sana mı verecek merak ettim. ayrıca evlenip boşanmasından sana ne. aynısı senin başına gelir. senin başına gelmezse kızının başına gelir unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?