Erkek istekleri

Fransiz opucugu dahi olmadi diyorsunuz ve iki seneden bahsediyorsunuz bence burda erkek arkadasiniz hakkinda konusursak gercekten gunahina girmis oluruz.boyle erkek bulduysan kacirmada diyemicem ben sahsen boyle bir erkekle evlenemezdim benim dusunceme gore erkek dedigin biraz tecrube sahini ozguvenli olmali.etrafimda cok duyuyorum boyle seyler tek uyaricagim konu cogunun ki ayrilikla noktalandi erkekler hep ayni cumleyi kurdu 'senin yuzunden ozguvenimi kaybettim.'
Bence hic bu konulari tartismaya acmadan bi an once evlenin ikini icinde en hayirlisi bu gibi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizi üzmek istemem ama ayrıldığınızda sevgiliniz başka birisiyle cinsel münasebette bulunmuş olabilir mi ? şöyle düşünün ki bu olayı hiç tatmamış biriyle bir kere bu olayı tatmış birinin istekleri, beklentileri çok farklı olur.

Erkek arkadaşına sakın taviz verme canım ne isterse istesin gelin ata binmiş ya nasip demiş...bu erkekler çok oluyor bu ne yaa.

Soyle 2 senedir Fransız öpücüğü hic olmadi bacağıma koymak derken ben buna kızmıyorum 2 sene boyunca yaninda etek bile giysem dokunmazdi fln bende kendi kendime
Kizardim hic mi istemez diye sımdı bu duruma alistim adam degisti ya cok utanıyorum ama bugun resmen arkadandan gelip dokundurdu diyebilirim ne degisti de boyle oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence benim dediğim gibi artık kendi kendine mi dank etti yoksa arkadaşlarının gazına mı geldi bilmem ama "koskoca iki yıl geçti" diye garipsemiş olabilir.

Iki sene sonra bambaska davranan bir Adamda bende biseyler arardim ne degisti
Diye.
Bana öyle geliyorki, siz ayrilip yeni barismissiniz, simdi sizinle birlikte olmak istiyorki
Tekrar ayrilik falan olmasin. Sizi kendine baglamak istiyor yani.

Malum Bazi kizlar kendini bu Tür seylerden sonra adama mecbur hissediyor.

Valla iki sene kanka gibi takılmaya tas olsa catlar bacim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seven insan öpmek ister, dokunmak ister, sarılmak ister çok normal şeyler bunlar da siz nasıl iki sene bunları istemeden, yaşamadan sürdürdünüz o ilişkiyi ona hayret ediyorum. Belli ki tak etmiş çocukcağızın canına artık :KK66:

Arkadan sarılıp bana değdirdi diyorsun ya bi de o kısmı anlamadım. Sarılınca vücudun tüm noktaları değer birbirine zaten, vücudunu uzaklaştırıp nasıl sarılacak ki? Komik olmaz mı öyle?

Evlenene kadar bişey yaşamam demişsin, saygı duyulur buna, senin tercihin. Ama ne zamana kadar böyle kardeş kardeş sürecek bu ilişki onu merak ettim?

ne oldu da değişti diyenler çok komik bence... sanki adam hayatında seks nedir bilmiyormuş da bir gün bir arkadaşı fişteklemiş gibi :KK9:
bence 2 sene oldu hala öpücükten ileriye gidemediniz diye böyle davranıyor. senin güvenini kazandığını düşünüyor.
sadece şunu merak ettim, sen hiç arzulamıyor musun? yani en azından daha uzun öpüşmeyi vs? yoksa o sana yakınlaştığında hemen panikle geri mi çekiliyorsun? eğer yalnızken hayal bile etmiyorsan o kötü olur işte...
benim verebileceğim tavsiye, kendin ne istiyorsan onu yap. evliliğin kutsallığına inanman güzel, eğer sırf kızlık zarım diye düşünseydin o zaman benden yüklüce bir azar işitirdin. zaten sen ileriye gitmiyorsun; böyle olunca ister istemez takdir ediyorum, evlilikten önce cinselliğe pozitif bakan ve yaşamış biri olarak...
çünkü ne tipler var her şeyi yapıyorlar sonra da namus çiçeği rollerinde kızlık zarlarıyla gurur duyarak geziniyorlar...
eğer evlilik düşünüyorsanız bence erkek arkadaşın seni bırakmaz ama belki birileriyle yatmak isteyebilir. ama bence bunu da düşünme, yapmak istemiyorsan yapma.

Çok ilginç valla 2 sene sonra bu değişim. Bana da artık ilişkinizi biraz ileri taşıma güdüsüyle yapılmış gibi geldi. Bir de ikiniz de soğuk nasıl gdçti 2 sene acaba benim erkek arkadaşım sağolsun öpmeden sarılmadan 2 dakika duramaz ben soğuğumdur frenlerim. Ha bir de şunu düşündüm acabs artık cinsellik yaşamak istiyor ve seni sevdiğine göre bunu senle yaşamak da istiyor olabilir, evlenin bence :)

Birden isteklerde aşırılık olması bence çok ta normal değil.
2 sene içinde yavaş yavaş ilerleyip, isteklerin artması normal karşılanabilir,
ama doğru düzgün bu zamana kadar birşey yaşanmazken, birden yatak muhabbetine
kadar gelmesi normal gelmiyor bana.
Benim de aklıma gözü açılmış, belki de birşeyler yaşamış gibi geldi.
2 sene o kadar sınır içinde kalmakta erkek için zor birşey, bunun sevgiyle, değer vermekle,
evlilik düşündüğüm kız sıfatını yüklemekle alakası yok, o yüzden 2 sene hiçbirşey yaşanmaması da tuhaf bana göre.
Yaşanmaması normalde, bununla ilgili hiç atak yapmaması, isteklerini dile getirmemesi anormal.
Yoksa ben de sınırlar içinde kalmaktan yanayım, yaşamamak sizin sınırlarınız olabilir, bana göre de sınır olmalı.

Bu güvenle ilgili.

Senın sevgılın dızıne dokundugunda bunu dızıne dokunmak ve yakınlasmak olarak algılayabılıyosan kafan karısık demektır.

Ben kocamla 1 yıl sevgililik yaşadım. Ve evleneceğim adam bu dedıkten sonra dizime de dokundu belıme de. Yanı gelecek dusunuyo ve ondan da bunu hıssedıyosan bu bı ınsanı asla rahatsız etmez.

Yanı bence acıkca konusun. O evlenecegı kız gozuyle bakıyosa hıssetmelısın bunu. Sen ıstemıyosan o da saygı göstermek zorunda tabı bu konu apayrı.

Ama senın rahatsızlık duyman bıseylerın yolunda olmadıgına ısaret.
Ben esımle nıkahımız olmadan once suan yasadıgım herşeyi yaşayabılır mantık ve hısteydım. O uygun görmedi o zaman daha özel bir yakınlaşmayı. Çok ta hoşuma gitti bu durum :)

Direk adama sorsaniza. Yani sen boyle degildin ne oldu falan diye. Oyle aman birsey mi oldu, degisti diye kuracaginiza sorun sevgilinize. 2 senedir cikiyormussunuz o kadar hukukunuz olmali.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

:KK1:ya şimdi ben ne diyim,bişey yazmıycaktım ama duramadım.gazetelerde hani GÜZİN ABLA KÖŞESİ vardır,abuk sabuk sorular sorarlar.örnek:sevgilim öptü,hamile kalır mıyım falan gibi.maşallah cin gibi kızsın,seni istediğini anlamışsın,kendini teslim etmeyi de yanlış buluyosun.soğudum diyosun,ben ne yapayım diyosun.burdak sanal ortamdaki millet ne yapsın soğumaman için,ufo ısıtıcı mı getirsin.öö iğrenç bi espri yaptım kusura bakmayın.:KK60:

Sana tek sözüm bunun adi zina olur.cezasi da çok büyüktür.herkes yapiyo diye normal algilanmasin.hatirlatalim birbirimize.

Sevgililerin birbirini arzu etmesi son derece doğal. Bir bayan olarak ben de sevgilimi onun beni arzuladığı kadar istemiştim onu.duygusal yakınlasmalardan öteye gitmedik. Yakınlaşmalarımzda kendisini kaybettiğini, ancak benimle yatmak istemediğini her defasında söylerdi.
Sen de onun söylemediği ya da söylemekten çekindiği şeyleri açıklıkla dile getirmelisin.. Ne oldu da değiştin, neler düşünüyorsun bu konuda demen gerekli..
Konuşmadan tartısmadan olmaz.kafandaki soru işaretleri seni yıpratır.

S.Çağla Öztürk

Selam kizlar

Oncelikle ilişkimden bahsetmek istiyorum 2 seneye yakin cocukluktan tanidigim bi erkek arkadasim var cok sukur iyi kotu gidiyor iliskimiz. Su zamana kadar 1 kere ayrılmak kelimesini kullandık oda yarim gun surdu sonra barıştık. Oyle cozemicegimiz cok buyuk bir sorun olmadi iliskinin en guzel yanida birbirimize hep saygımız var asla birbirimize salak bile demeyiz ne kdr sinirlensekte.

Konuma gelince biz 2 sene boyunca yakınlaşma anlamında hic bisey yasamadık öpmek disinda gercekten onu bu yuzden cok seviyorum benden birsey beklemiyor birsey pesinde degil beni evleneceği kiz olarak goruyor. ( oyle dusunuyorum ) erkek ark.'sim karsida okuyor gecen sene karsida kalıyordu banada gidelim eve esyalari toplayalım eve donüyorum dedi bende tamam dedim ve gittim ona guveniyorum cunku eve gittik yatağını bile topladık ve hic birsey olmadi sadece yanağımdan optu eşyalarını topladık arabaya koyduk ve ciktik disarida yemek yedik. Duşunun fırsatı varken bile ufak bi öpücükten asla ileri gitmedi buna teşebbüs bile etmedi hissettirmedi. Hatta bazen kendi kendime kızıyordum insan hic mi özlemez birazcik özlediğini hissettirmez diye ama sevgisinden şüphem yoktu kesinlikle insan anlar yani sevip sevmediğini ki ben oyle bi erkek icin yanıp tutuşmam oda bilir kendimi ağırdan sattım hep cunku bu sekilde daha degerli oluyor insan onceki ilişkilerimde bnu gordum neyse ben bazen sapıklık yapıyordum duşunun ben sarılıyorum o normal devam eder hic yanasmazdi o derece. Gel gelelim ki şimdiki zamana cocuk 180 derece dondu resmen her firsatta kusura bakmayın ama tabiri caizse dokundurmaya calisiyor seni cok
Ozledim boyle istiyorm fln senle uyuyup senle kalkiyorum diyor yazin birlikte tatil yapalim diyor senle uyumak istiyorum diyor ve kizlar asla elleme fln yok ama bacağıma fln dokunuyor anlamiyorum o boyle yapinca ben soğumaya basladim yada sogudugumu dusunuyorum inanın cok
Karmasigim sımdı demek istedigim bu normal bisey mi ben mi abartiyorum anlamadim 2 seneden sonra cocuk artik biseyler mi paylasmak istiyor biraz daha yakınlaşmak gbi daha mi cok arzuluyor yani 2 senedir odun gbiydin adam gbi sarilmiyodun bile sımdı nolduda birden isteklendi anlamiyorum. Birde biz ufak bi ayrılık yasadık o ayrılıktan sonra boyle oldu ayrılmadan once eskisi gbiydi bu acaba diyorum
Ayrılıktan sonra onda hisler değiştide is biseyler beklemeye mi dondu yada ben mi abartiyorum
Kizlar. Neden blyle dusunuyorm 2 sene öpücükten öteye gitmeyen insan nolduda bi anda seni istiyorum a donuyor bazen o yapinca bende sakayla karisik bacağını elliyorm sonra hemen elimi cekiyorum onu deniyorm bakiyorm napiyor diye sonra bana sen yapamazsın o cesaret sende yok hep ileriyi dusunuyorsun ani yaşamıyorsun diyor bende evet oyleyim düşünürüm illaki dedim bunu soylerken guluyor tabi evlenincede kaçarsın falan diyor pisirik biri degilim
Ama 2li iliskilerde cinselliğe biraz karşıyım o konuda hassasim hemen soğuyorum cunku evliliğin kutsal
Olduguna inaniyorum smdi flört etsemde evlenicegm
Insanin sadece dokunmasını isterim o yuzden istemiyorm o bacağıma dokununca hemen cekiyorm yapma doyorum tamam diyor oda. kizlar kafam karıştı sizce onun yaptigi normal mi artik belli bi dönemden sonra kusura bakmayın ama daha mi uzun opusulme lımı istiyor ? Bana fikir verin

Birde ben buna arkadslari gaz veriyor diye dusunuyorum cunku iliskiyi sadece biz bu sekilde yasıyoruz digerleri kiz arkadaşlarıyla birlikte kaliyor falan buda onlardan gaz aliyor gbi hissediyorum o yuzden de yapiyor olablir mi ? Ya ayrılıktan sonra hisleri degisti yada gercekten belli bi dönemden sonra biseyler paylasmak istiyor ? Kizlar bana akil verin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum ben mi abartiyorum yoksa olabilir bi durum mu ? Uzun oldu kusura bakmayın ciddi yorumlarınızı bekliyorum
Ondan soğumak istemiyorum.
acaba dusuncesi degisti mi biseyler mi pesinde

benim de 2 yıllık bi ilişkim var yani dizime falan dokunur öyle koluma bazen otururken masada el parmaklarıma dokunur ben de koluna falan dokunnurum ay yani dokunmak ister ya da ben sapığım

Iki sene sonra bambaska davranan bir Adamda bende biseyler arardim ne degisti
Diye.
Bana öyle geliyorki, siz ayrilip yeni barismissiniz, simdi sizinle birlikte olmak istiyorki
Tekrar ayrilik falan olmasin. Sizi kendine baglamak istiyor yani.

Malum Bazi kizlar kendini bu Tür seylerden sonra adama mecbur hissediyor.

Aynen bende böyle düşündüm...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bir insan bir insanı seviyorsa arzular net.. bazı yorumlarda erkek bu ister falan demiş hanımlar da... sizin hormonlarınız yok mu bacım siz istemiyor musunuz ? zaman zaman arzu artabilir tabi bu çok normal bir şey. cinsellik öcü değil arkadaşlar, aşalım....

Merhaba konuyu okudum benim aklıma erkek arkadaşınla ayrıldığını belirtmişsin ilişkinize olan güveni sarsılmış olabilir ve şuan birliktesiniz yaşayabileceği nevarsa seninle yaşamak istiyor diye düşünüyorum ilerde Ayrılırsa pişman olmak iistemiyor heralde (ne koparabilirse ) erkek milleti kafası bu konulara zehir gibi çalışır sen sakın güvenipte beraber olmaya kalkma benim nacizane fikrim canım çünkü ne olur bilinmez ve seni rahatsız eder derecede bir değişim varsa mutlaka konuşmalısın hoşlanmadığını böyle birşey istemediğini söylemelisin

X