Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinde Bizim Başarı Hikayemiz !!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Takviyelere başlamadan önce aynen öyle yapıyordum yumurtlamayı takip edip beklentiye de girmiyordum değerleri de kötü olduğu için umudum yoktu. Özellikle ileri hızlı 0 olunca umut etmek çok zor zaten. Ama takviye kullanmaua başlayınca acaba düzelmiş midir bu ay olmuş mudur diye düşünmeden edemiyor insan. İleri hız sizin ne durumdaydı 0 olması benim canımı sıkıyor

Kızlaarr dua zincirimize katılmak ister misiniz hep beraber dua edelim

Hz. İbrahim (a.s) 'in Çocuk Duası

bizimde hiç bi şikayetimiz yok ve bizimde sadece ultrasonda çıktı
yaşım 31 geç kalıyorum artık
İnşallah bizede şifa olur
çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Bizimde ileri hız 0 ileri yavaş hız da düşük bişeydi unuttum ama.

Aminnn çok teşekkür ederim Morfoloji ve ileri hız 0 iken tüp bebeğin tutmasına ayrıca sevindim kendimiz için de ümitlendirici oldu. Eşinizin kullandığı vitamini hatırlıyor musunuz?
Bence herseyin zamani var. Rabbim ne zaman isterse o zaman veriyor. 6 yildan sonra oldu. Cok üzüldüm, bulalima girdim bazen. Ama oglum dogduktan sonra sanki 6 yil 6 günmüş gibi geldi. Sozler de kavusunca bu çektiklerinizi unutacaksınız insallah.
Promotil men kullandi esim.

Ne güzel anlattınız çok sevindim sizin için gerçekten umarım biz de yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize

Peki sonra nasil hamile kaldiniz ????

Canım.selam.
Bizimde sonuçlarımz böyle nasıl sence?
Hız 4ay önce 35ti düşmüş.
Sayı da 90milyon.morfoloji 4 tü..
İki ay sonra tüp Bebek düşünüyoruz

Canım.selam.
Bizimde sonuçlarımz böyle nasıl sence?
Hız 4ay önce 35ti düşmüş.
Sayı da 90milyon.morfoloji 4 tü..
İki ay sonra tüp Bebek düşünüyoruz
Merhaba.
Bence gayet guzel canim.
Bizim hiz 1 bazen 2, morfoloji hep 0.
Bi degerlerle bile kavustum yavruma şükür.
Insallah sen de kavusursun.
Bence guzel degerler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…