Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinde Bizim Başarı Hikayemiz !!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım çok tsk ederim rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip eder inşallah

Rabbim en yakın zamanda tekrar sağlıklı bir bebiş nasib etsin kucağınızı boş bırakmasın inşallah Yaşadıklarınız çok zor gelecek olan bebeğiniz tüm yaşadıklarınızı unuttursun hayırlı bir evlat olsun

amin inşallah canım

Allah yardımcınız olsun en kısa sürede yüzünüz gülsün tekrar insalalh

Artmadimi artmıyor ya bazen hicbirsey yapması gelmiyor insanın morfoljiyi hiç yüzde 3 goremedim neler yaptık ama yok.

Artmadimi artmıyor ya bazen hicbirsey yapması gelmiyor insanın morfoljiyi hiç yüzde 3 goremedim neler yaptık ama yok.
Nasib inşallh bir gün düzelecektir değeriniz.. benim hamile kaldığım değere doktorum aşılama olmaz demişti.. ama nasib olunca kim önüne geçebilir ki.. dualarımdasınız inşalalh

Reactions: H M
Nasib inşallh bir gün düzelecektir değeriniz.. benim hamile kaldığım değere doktorum aşılama olmaz demişti.. ama nasib olunca kim önüne geçebilir ki.. dualarımdasınız inşalalh
Omrumuz geçip gidiyor.
Normal hiç kalamadim tuplede olanlar düşüyor ya da kalbi duruyor
Bazen bosvericeksin herşeyi sanırım 6 senelik evliyim. Bazen diyorum hep bunları dusunerekmi geçireceğim ömrüm geçip gidiyor. Teşekkür ederim Rabbim kucagina nasip etsinninsallah

Ahh o boşvermeyi istemek ama boşverememek öyle zor ki ... burada bir yorumda okumuştum problem eşinde sanıyormuş ama rahim direnci ile alakalı bir sıkıntı varmış o yüzden tekrarlayan düşükler yaşamış.. rahim direnci problemini de bir iğne ile halletmişler be bebeğine kavuşmuştu..yanlış hatırlamıyorsam bir yorumda denk gelmiştim buna.. hiç üzerinde durdunuz mu?

Rahim direncini bilmiyorum.
Yani tedaviyle her türlü tedaviyi görüyoruz zaten
Ben 10 ayda biri kimyasal dış gebelik karışımı ufak bı kayıp
Sorasında 2 kese düşük
Sorada kalb durması yaşadım sonuncusu dusmedi.Yani geçen ekimden beri yaşadım bunlari.Rahimle ilgili olsa hiç tutunmazdi sanırım yani doktorum rahimle ilgili olduğunu düşünmüyor. Bebeklerle ilgili olduğunu düşünüyor.bilmiyorum.

Ben dediğim yorumu okuduğumda çok şaşırmıştım 4. aya yetişiyorum falan yazmıştı çünkü o yüzden aklıma geldi.. Çok zor yaşadıklarınız Rabbim çok bekletmesin inşallah bi an önce gelir miniğiniz

Teşekkür ederim. Çok şükür ki olmus ve sizinle her vaktiniz güzel geçsin gebeliginizle
İnşallah bu yolda emek harcayan herkesin gönlüne göre olsun bunlarda gecicek insallah.

Teşekkür ederim. Çok şükür ki olmus ve sizinle her vaktiniz güzel geçsin gebeliginizle ❤
İnşallah bu yolda emek harcayan herkesin gönlüne göre olsun bunlarda gecicek insallah.
İnşallahçok teşekkür ederim.. Rabbim tez zamanda size de nasib etsin

benimde eşimde sperm sorunu var..
hormonları iyi.. lökosit vardı temizlendi...
ultrasonda varikosel çıkmadı.. ama elle muaynede başlangıç dediler ameliyata gerek yok dediler
1 küsür yıldır tedavi görüyor ama pek düzelme yok...
tüp bebek tedavisine başlayacam... embriyom gelişebilir umarım

Başlangic çoğu kişi de var canim eğer ağrı vs yoksa ameliyat önermiyorlar grade 1 normal karşılanıyor. Bizde 2 kere dopler vs çektirdik çıkmadı varikosel.grade 1

Başlangic çoğu kişi de var canim eğer ağrı vs yoksa ameliyat önermiyorlar grade 1 normal karşılanıyor. Bizde 2 kere dopler vs çektirdik çıkmadı varikosel.grade 1
bizdede hala çıkmıyor cnm ama elle muaynede var diyor.. ağrı sızısı yok olmuyor çok şükür
ama ne kürler ne vitaminler denedik yok ilerleme pek olmuyor

bizdede hala çıkmıyor cnm ama elle muaynede var diyor.. ağrı sızısı yok olmuyor çok şükür
ama ne kürler ne vitaminler denedik yok ilerleme pek olmuyor
Sayınız vs demi az. Bizde morfoloji 2 den yukarı çıkmıyor diğerleri iyi.
Ya bazen ne yapsan olmuyor.
Çocuğu olanların çoğunun değerleri öyleymiş sadece nasip işi aslidna.. süper olmadığını söyledi doktor artık çoğunun bu sorunu varmis

sayımız değişken... Ml'de 10-16 milyon arası oynuyor
ileri hızımız 0
yavaş doğrusal hızımız %35
nmorfoloji 0 - 1 arası değişiyor... takviyelerle ancak bu kadar oldu
fakat bir kere aşılama denedim sperm yıkamadan sonra hızımız baya arttı

Aşılamada bizimde yikaama sorasi yüzde 85 oldu.
Normalde 50 60 lardaydi.
Vakit kaybettiriyor biraz bu durumlar iste.
İnşallah transferin güzel geçer unutursun hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…