Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinde Bizim Başarı Hikayemiz !!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aşılamada bizimde yikaama sorasi yüzde 85 oldu.
Normalde 50 60 lardaydi.
Vakit kaybettiriyor biraz bu durumlar iste.
İnşallah transferin güzel geçer unutursun hepsini.
ilk defa ekimde başlayacam tedaviye.. embriyom oluşmama korkusu var sadece
gerisi Allaha kalmış.. nasip kısmet

ilk defa ekimde başlayacam tedaviye.. embriyom oluşmama korkusu var sadece
gerisi Allaha kalmış.. nasip kısmet
Oluşur oluşur Allah'ın izniyle üzülme mutlaka psikolojini düzelt tedaviden önce. Güzel seyler yap olumlamalar yap.
Benm butun sürecim güzeldi hamilede kaldım ama sonuçlar ortada. İmtihandan kaçış yok.su akar yolunu bulue

evet seni biliyorum canım hatta gittiğindede çok merak etmiştik duada etmiştik
ama olacak inşallah inanmaktan vazgeçmeyecez

evet seni biliyorum canım hatta gittiğindede çok merak etmiştik duada etmiştik
ama olacak inşallah inanmaktan vazgeçmeyecez
Yıllarca okuduk burda herşeyi yaptik ettik çareler caresiz konu sahibinin de dediği gibi..
Hicbi şey icinden yapmak gelmiyor ama durduramiyorsunda..

Canım ne güzel anlatmışsın ne zor süreçlerden geçmissin ama rabbim emeklerinin karşılığını vermiş inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı bizlere olsun inşallah

Benim esimin sperm testi totalde 3 milyon ileri hız 0 morfoloji 0 varikosel var sol tarafta 3.2 .Siz hangi doktorda ameliyat yaptırdınız? Bende keçi boynuzu kürü ,pekmezi ,ceviz vs.vs. veriyorum.incir veriyordum bıraktım. Sizden doktor önerisi bekliyorum.Tesekkurler .Ayrıca Allah abalı babalı büyütsün ❣

Merhaba teşekkür ederim bizim varikosel solda 2.8mm idi Hatay’da özel bir hastanede olduk ameliyatımızı. Değerlerde çok düzelme olmadı ama gebelik nasib oldu.. teşekkür ederim Rabbim size de nasib etsin inşllh

Amin ..lütfen siz de dua edin ..Ameliyat olmadan da hamilelik gerçekleşir mi acaba ?

Amin ..lütfen siz de dua edin ..Ameliyat olmadan da hamilelik gerçekleşir mi acaba ?
Tabiki dua ederim hepte ediyorum.. bu forumdan çok şey öğrendim çok kişiyle konuştum burayı unutmak olmaz dualarda :) sizin ileri hız 0 biraz zor (yine de Allah bilir) ameliyat dedilerse geciktirmeyin..

Size ilk testi ve 2 .testi atsam bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• 20201011_080914.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 310
  • 20201010_161122.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 313
Size ilk testi ve 2 .testi atsam bakabilir misiniz ?
Merhaba yanlış yorum yapmak istemem çokta iyi anladığım söylenemez ama ikinci testte sayı düşük, bir de şekil dediği sekme morfoloji mi acaba eğer morfoloji ise o değer de düşük. Doktorunuz ne dedi takviye başlamıştır sanırım

DOKTOR takviye falan vermedi varikosel var esimde ameliyat önerdi. Bizde 6 ay beklemekten yanayız. En son olmazsa ameliyat diye düşünüyoruz. 2.testte 5 milyon olmuş ikinci testi tekrar atayim

Eklentiler

• 20201010_161122.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 303
Canim senin adina cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin
Bizim durumumuz esimde azosperm cikti yeni ogrendk cok saskin ve uzgunuz kafamiz karmakarisik
Bi suru testt falan var onlar yapilacak doktor ariyrm randevu aliyorm sperm bulunucakmi tup bebek yapabilcekmiyiz o bile muallak
Rabbim derdime derman versin insallah

Biz de çok bekledik hep takviyelerle düzelecek diye düşündük.. ama ameliyatta fayda gördük. Kimisinde takviye yararlı oluyor kimisinde ameliyat.. yanlış yönlendirmek istemem.. ama bir kaç doktorun fikrini alın derim. İnstagramda Murat mermerkaya, Emre Bakırcıoğlu, Tansel Kaplancan var üroloji uzmanları.. onlara mesaj atın fikirlerini alın isterseniz. A Ayseeesdk

Canım Allah razı olsun Rabbim tez zamanda size de sonuç almayı nasib etsin. Duayı bırakmayın ümitsiz olmayın. İnşallah çok beklemeden geçersiniz siz de bu sınavdan

Canım Allah razı olsun Rabbim tez zamanda size de sonuç almayı nasib etsin. Duayı bırakmayın ümitsiz olmayın. İnşallah çok beklemeden geçersiniz siz de bu sınavdan
Amin Allah razi olsun sizde saglikla kucaginiza alirsnz ins

DOKTOR takviye falan vermedi varikosel var esimde ameliyat önerdi. Bizde 6 ay beklemekten yanayız. En son olmazsa ameliyat diye düşünüyoruz. 2.testte 5 milyon olmuş ikinci testi tekrar atayim
Nasil hamile kaldiniz acaba cok merak ettim bizdede ayni sorunlar var cevaplarsaniz sevinirim

Elbette .Biz beslenmeye dikkat ettik .Aslında birçok yerde yazdım.Benim mesajlarımdan görebilirsin.Goremezseniz yazabilirim tekrardan.Moralinizi yüksek tutun olur Allah'ın izniyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…