Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
4 te yaptırdık doktorum 2 satte ancak çıkar dedi ama 5 te çıkması gerekti drun
boşuna beklemeyin gidin dedi pazartesi telefonlaşalım dedi
benneyaptımki

Hosgördüm canim, bizde seni özleyecegiz. Ama degisiklik iyi gelir insallah.:1hug:

Kacak gibi geldim cünkü esimle randevum var, film izleyecegiz. Öncede yazmistim, hafta sonu bilgisayar bana kalmiyor. Mac izleniyor bol bol.

Canım size iyi seyirler , eşinle birlikte iyi eğlenceler o zaman. Şeniz :asigim:

4 te yaptırdık doktorum 2 satte ancak çıkar dedi ama 5 te çıkması gerekti drun
boşuna beklemeyin gidin dedi pazartesi telefonlaşalım dedi
benneyaptımki

Ondan demek. 2 saatten önce çıkmaz doğru. Kısmet değilmiş almak. Pazartesiye kadar biraz daha kıvrandıracağa benziyor seni. Ama gel sen beni dinle , boşver tatlım. Herşey olacağına varacak. Kendini strese sokma boşuna. yerimseniben

asutay bugün hasta olmazsa kan testi yaptıracaktı. Ama gelmemiş bugün hiç. İnşallah pozitif sonuç almıştır da mutluluktan gelememiştir. Halaylara ara vermemek lazım. :teytey: :teytey: :teytey: Tam tempoyu tutturmuştuk. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Badem Sütçüoğlu gururla sunar efenimmm:icecream:
hıhhh hni bana o gaddarda dedim dimiÇok üzgünüm çoook

iyi geceler canım
aslında benimde yatmam lazım yarın eltimler kahvaltıya gelecek gamyoncuiremsu

iyiki varsın nevroşum Şeniz

asutay'ın mesajlarına baktım. Başka bir yere yazmış , test yapacakmış bügun ama kahve akıntısı gelmiş. Yarına gelir sanırım yazmış , yaptırmamış. Hakkında hayırlısı inşallah.

Bunu yazdım ama halen gidemedim. Bu kadar tatlı olmak zorundamısınız. Ayrılamıyorum sizlerden. :asigim: Gidiyorum okiş , Allaha emanet olun. a.s.

12 kişi var ve ben gidiyorummmmmmm. Offf offffff

Nevrocum sen dinlenmene bak, önemli olan senin sagligin. Biz yine toplaniriz böyle, dahada cok oluruz. Baksana rekor kirildi, her gecen gün artiyoruz.

tamam canım sen dinlen iyiceki haftaya bomba gibi başla canım. iyi geceler

neyse bende kaçıyorum kızlar şu sütlaçlara bakmaya devam edersem kocişi gece gece sütlaca gönderecem yoksam. herkese iyi geceler

Selam kızlar herkeze hayırlı gecelerr....Hepinizi çok özledimm.Bugün dışardaydım gezdimm haha :) sonra manyamışım biri genç daha 19 yaşında vardır sinir oldummm laf attı sokak ortasında şaşırdımm kaldımm ....ne kadar masum yüzün var senin dedi.... deliii :)kocişe söyledim küplere bindii :) sonra eltime gittim bebişini sevdimm,kokladımm,koynuma soktum..O bana sokuldukça ben daha çok sarıldım sıktım onu içime sokasım geldiii senağlamarabbim nazarlardan saklasınn özene bözene yaratmış rabbim sen çok büyüksünn:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…