• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaa bende ac gözlülük yaptim galiba. Sütlaclar hamile ve tedavideki arkadaslarin hakki. Bizde artarsa tadariz azcik.

Hepinizi öptüm kizlar, ben cikiyorum. Iyi geceler, güzel rüyalar görün emi?

stlaka2.jpg

w400.png

Badem Sütçüoğlu gururla sunar efenimmm:icecream:

aha :1shok:
ben yokken sütlaç yenmiş cokacimcoook.yarın bende adapazarı kabağından kabak tatlısı yapayım da görün bakem.:icecream::icecream:

kızlar ya akşam burası ne güzel neşeliymiş kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ama ben gelemedim pc kocişteydi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
neyse na yapalım kısmet değilmiş :çok üzgünüm:
kimsecikler de kalmamış bende yatıyorum a.s.

kızlar ya akşam burası ne güzel neşeliymiş kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ama ben gelemedim pc kocişteydi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
neyse na yapalım kısmet değilmiş :çok üzgünüm:
kimsecikler de kalmamış bende yatıyorum a.s.

a.s.a.s.a.s.a.s. canım iyi geceler.

aha :1shok:
ben yokken sütlaç yenmiş cokacimcoook.yarın bende adapazarı kabağından kabak tatlısı yapayım da görün bakem.:icecream::icecream:

canım yapta yiyelim cokacimcoook
akşam ben yoktum sütlaç kalmamış bana :dilcikar:

Hala benimlemisiziniz..Yoksa benden gittiniz mi...Kimbilir......:çok üzgünüm:

:asigim::asigim::asigim:

3embriyomak4.jpg

Uykum kaçtı..ya deli olucam tuttu mu tutmadı mı..içimden bir ses tutmadı diyor...Nasıl geçicek bu günler...Bu dertler...Biri bitiyor biri başlıyor....

canım ya :asigim::asigim: bu kadar sitres yapma ama :teselli: canım bol bol dua et ve allahtan hayırlısını iste...seni çok iyi anlıyoruz ama elimizden birşey gelmiyor :sm_confused: ama sen sıkıldıkca bizimle paylaş...rahatlarsın biz seni seve seve dinleriz canım :1hug::asigim:

Back
X