10.gün yani çarşambaya bir kan testi yaptırmayı düşünüyorum..O zamana dek,hatta kan testi sonucunu alıncaya dek idrar testi yapmayacağım...:dilcikar:
fadikcim canim gozunuz aydin ne guzel darisi basina
Hayırlı olsun canım. İnşallah bebeğe bir zararı olmaz ilaçların.
Canım tebriklerrrrrrrr. :dance: :dance: a.s. Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Derler ki hamile olduğunu bilmeden yaptıklarından , aldıklarından bebeğine zarar gelmezmiş. Allahım esirgermiş. İnşallah öyle olur canım ve bebeğe zarar gelmez onlardan. İçimizi ferah tutalım. Pozitif düşünelim. Güzel şeyler olsun.. Kötülükler uzak dursun. Yanına yaklaşamasın umutlarımızın. a.s.
10.gün yani çarşambaya bir kan testi yaptırmayı düşünüyorum..O zamana dek,hatta kan testi sonucunu alıncaya dek idrar testi yapmayacağım...:dilcikar:
merhaba kızlar bugün benim kırmızılar geldiç.Pazartesi prolaktin tahlili yaptırcam.Salı günüde dr gidiyoruz.Bakalım ne dicek.Nolur dua edin iyi şeyler söylesin ve artık kavuşayım bebegime
arkadaşlar yeni duydum 2. kez hala oluyorum :teytey::teytey::sm_cool:
ama yengem hamile olduğunu bilmeden çok ilaç içmiş:çok üzgünüm:.kendisinde bel fıtığı var onun için tedavi görüyordu 10 tane iğne artı antibiyotik ve bir sürü ağrı kesici....çok tedirgin bende teselli etmeye çalıştım ama bende çok üzüldüm inşallah bebişe birşey olmaz...:Saruboceq::Saruboceq: dr ların bazısı daha küçük birşey olmaz bazısıda çok ilaç içmişsin sonucu bilmeyiz demişler...bebiş şimdi 7 haftalık ama 20 gündür hiç ilaç içmemiş...
kızlar dün saçlarımı röfle yaptım hiç mütevazi olamıyıcam bir röfle insana bu kadar mı yakışır sırnaşık şey kendime aynaya bak maktan deli olucam laelaelaelaelae
İyi yapmışsın canım,güle güle kullan saçlarını...:1hug:kızlar dün saçlarımı röfle yaptım hiç mütevazi olamıyıcam bir röfle insana bu kadar mı yakışır sırnaşık şey kendime aynaya bak maktan deli olucam laelaelaelaelae
fadikcim tebrikler canım darısı senin ve bizim başımıza :Saruboceq: canım yengene söyle hiç korkmasın aynı durum benim başıma geldi ben kızımda hamileyken adetlerim düzensiz olduğu için bilmiyordum bir bçuk aylık hamileydim size bahsettiğim rahatsızlığımdan dolayı bir sürü ilaç kullanmıştım bir sürü ağrı kesici almıştım hemde doktora gidene kadar yedi aylıkken bile iki tane diş çektirdim çok şükür kızım çok sağlıklı doğdu yani hiç korkmasın allahım ona bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?