cok sagol hejacim bugun biraz daha iyim insan bazen dayanamiyor keyfi kaciyor ama caremiz yok mucadeleden baska
sen nasilsin canim
gule gule kullan canim olma tabi eminim cok yakismistir ne guzel artik hep oyle yap madem cok begendina.s.
kızlar dün saçlarımı röfle yaptım hiç mütevazi olamıyıcam bir röfle insana bu kadar mı yakışır sırnaşık şey kendime aynaya bak maktan deli olucam laelaelaelaelae
Fadikçiğim tebrik ederim tatlım,darısı hepimizin başına inşallah...Gebeliğin ilk zamanları olduğu için umarım fazla bir zararı olmamıştır kullandığı ilaçların...
İyi yapmışsın canım,güle güle kullan saçlarını...:1hug:
Ben de yarın sürüp sürüştürüp kocişle dışarıda gezmeyi düşünüyorum...
Maksat benim gönlüm hoş olsun...:jeyyar::CüvCüv:
ZAMBAK siz kaç yıldır uğraşıyosunuz? İnşallah seninde aşılaman iyi geçer.
laelaelaelaelae:dilcikar: ...........
kız çok aynaya bakma çatlar sonra::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
canım benim güzele ne yakışmaz a.s.
çok çok sağol canım a.s. içimi ferahlattın :1hug: msn sini kapatmış açar açmaz yengemede söyleyeyim çünkü çok üzülüyor...ama senden bahsedemem çünkü kk ye üye olduğumu eşimden başka kimse bilmiyor... artık birşey bulurum tekrar çok sağol canım a.s.
3-4 Aralık beklyorum gelmez inşallah.Hiç prolaktin testi yaptırmadım.Dr yaptırda gel dedi.Sanırım prolaktinle ilgili problemim var.Adetim gününde ama miktar olarak az oluyorum.Bununla ilgili çok dr gittim bişey yok dediler. Bu doktor bişey sormadan prolaktin testi yaptır sonuçlarla gel dedi.Bakalım ne çıkcak.
canım valla benim ayna yerine koca çatlıyor kıskançlıktan ya millet karım güzel olsun der benim herif çirkin olmamı ister anlamadım bu işten CADIARZU
ben anladım a.sa.s çünkü ben de eşimin çok yakışıklı gözükmesini istemiyorumyerimseniben o benim gözüm de zaten çok yakışıklı başkaları çirkin görsede olur yerimseniben (daha iyi olur yerimseniben:jeyyar:)geçen denemek için bıyık bıraktı herkes biraz yaşlı gösteriyor dedi ama ben olsun daha iyi dedim kaydirigubbakcemile3 ama sonra kesti...
hejacım anladınmı şimdi eşini yerimseniben
inş cnm ama klomen bana yaramadı geçen ay bu tarihlerde dr gittiğimdeinsallah yumoslarin bosuna gitmez canim spermciklerle bulusurlar
kızlar mrb bugün dr gittim yumişlerime bakılması için
3 tane yumurta olmuş 1 tanesi 22.5 mm dr bunla yola devam edelim
diğerleri küçük kalmış dedi
bu akşam vurulmam için iğne verdi içim kıpır kıpır dua edin benim için ne olur
ağzın bal yesin inş arkadasımcanım hadi hayırlısı inşallah emkleriniz boşa gitmez ve hamiş kalırsın :CüvCüv::Saruboceq:
canım inşallah herşey yolun da gider:Saruboceq: allah yardımcınız olsun...kızlar mrb bugün dr gittim yumişlerime bakılması için
3 tane yumurta olmuş 1 tanesi 22.5 mm dr bunla yola devam edelim
diğerleri küçük kalmış dedi
bu akşam vurulmam için iğne verdi içim kıpır kıpır dua edin benim için ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?