Hayırlıııı gecelerr kızlarr ben deldümm :)sositososito
Bu akşam ilk keçiboynuzu kürünü hazırladım hazırlanışı biraz gıcıktı kocişe içirdim sıkıysa içmesin bakayımm burun kırın etmek yokk :) naniknanikSopayı yerrr bendne yoksa:mymeka:
Nevrom benım ismin yanına keçiboynuzu kürü yazarsın sırnaşık şeyBir işe yarıcağı yokta hadi bakalım şakkıdı
Günaydın... Kalpleri temiz, şefkatli, güler yüzlü, sağduyulu, yardımsever, merhametli hanımlar.
Bugün yeni doğan günle Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin. İçimiz huzurla, Kucaklarımızı tez zamanda bebişlerimizle dolsun......İyiki varsınız.
Bugün içim kıpır kıpır. Eşim sperm vermeye gitti. Ben de 12 de hastanede olcam ve hayırlısıyla aşılamam yapılacak. Yerimde duramıyorum. Vakit de geçmiyor sanki.
mrb kizlar ben geldim nasilsin ben biraz iyiyim bugun
beyazmelek e neoldu ki
gecmisi okuyum nevar ne yok
günaydın kızlar.... ben bugün çok kötüyüm dün bi akrabamızın hamile haberini aldım...ama asıl üzüldüğüm şey kadının yaşı 40 ın üstünde vede istemeyerek kazayla kalması...ilk çocuklarımıza aynı anda kalmıştık onunla... o yaşta o kazayla kalıyo ama ben daha 30 bile olmadığım halde hala kalamadım...allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yıkılıyorum...hele böyle haberler alınca....
ALLAH kimine para
kimine guzellik
kimine saglik
kimine mal
kimine huzur
kimine omur
kimine evlat
verirmis bunlarin hepsini bi ara da goremezsin
egerki gorursen egerki sende bunlar varsa o zaman allahin seni terk ettiginden suphe et................
ELINDEKI OLANLARI DA GOSTERME MERAKINDA OLMA
merhabalar kızlar.. bu aralar çok kafaya taktığımı düşünerek eşimle 2000 parçalık bi puzzle aldık başladıma ma daha çeyreğini anca yapabildim..baya bi oyalıyor kafamı dağıtıyor benim..sizlerede tavsiye ederim daha sonra mukavaya yapıştırıp çerçeveletiyosunuz ve duvarınıza asabilirsiniz...
bende bitirip duvarıma astıktanm sonra ilmek ilmek işlenmiş bebek hasretimi görüceğim
Ben tutmadığını düşünmeye başladım artık..Çünkü 6.ve 8 gün bile idrar testinde pozitif sonucu yakalayan arkadaşlar varmış...
Benim bu gün 6.günüm ve iki test yaptım ikisi de negatif çıktı...
Bu ilk denememde umut yok galiba....:a015:
Çok üzgünüm....
Hoşgeldin Nevrosky. hihoyyyt Sensiz olmuyo valla. :1shok: Özletme kendini lütfen. kaydirigubbakcemile5
nevro canim sensiz olmuyor ya bizi birakma
arkadaşlar yeni duydum 2. kez hala oluyorum :teytey::teytey::sm_cool:
ama yengem hamile olduğunu bilmeden çok ilaç içmiş:çok üzgünüm:.kendisinde bel fıtığı var onun için tedavi görüyordu 10 tane iğne artı antibiyotik ve bir sürü ağrı kesici....çok tedirgin bende teselli etmeye çalıştım ama bende çok üzüldüm inşallah bebişe birşey olmaz...:Saruboceq::Saruboceq: dr ların bazısı daha küçük birşey olmaz bazısıda çok ilaç içmişsin sonucu bilmeyiz demişler...bebiş şimdi 7 haftalık ama 20 gündür hiç ilaç içmemiş...
arkadaşlar yeni duydum 2. kez hala oluyorum :teytey::teytey::sm_cool:
ama yengem hamile olduğunu bilmeden çok ilaç içmiş:çok üzgünüm:.kendisinde bel fıtığı var onun için tedavi görüyordu 10 tane iğne artı antibiyotik ve bir sürü ağrı kesici....çok tedirgin bende teselli etmeye çalıştım ama bende çok üzüldüm inşallah bebişe birşey olmaz...:Saruboceq::Saruboceq: dr ların bazısı daha küçük birşey olmaz bazısıda çok ilaç içmişsin sonucu bilmeyiz demişler...bebiş şimdi 7 haftalık ama 20 gündür hiç ilaç içmemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?