haklısın tabi canım allahım önce olmayanlara versin çok şükür ben o duyguyu bir kere tattım...ama inanın en az sizin kadar bende yıkılıyorum...bide istediğimi bildikleri için sende elini çabuk tut demiyolarmı çıldırıyorum....bide kaynanamda öyle ballandırark anlatıyoki onların hamile haberlerini çünkü kendi yeğenleri...ben kendimi dahada eksik hissediyorum ama bişey söyleyemiyorum...diyemiyorumki sorun oğlunda susmak zorunda kalıyorum malesef...senağlamasenağlamasenağlama
Günaydın... Kalpleri temiz, şefkatli, güler yüzlü, sağduyulu, yardımsever, merhametli hanımlar.
Bugün yeni doğan günle Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin. İçimiz huzurla, Kucaklarımızı tez zamanda bebişlerimizle dolsun......İyiki varsınız.
Bugün içim kıpır kıpır. Eşim sperm vermeye gitti. Ben de 12 de hastanede olcam ve hayırlısıyla aşılamam yapılacak. Yerimde duramıyorum. Vakit de geçmiyor sanki.
meraba zeynep istanbulun neresindesin ben anadolu yakasında bir hastane arıyorum yardımcı olurmusun.
evet canim haklisin zaten o insanlar degilmi bizim hasretimi iyice alevleyen
aslinda senin gibi kaynanasi olan arkadaslarimiz yuzlerine vurackalar sorun kimde ama ol muyor iste eslerimiz uzuluyor sen yinede takmamaya calisa.s.[/QUOTEAİNSANLAR OKADAR ANLAYIŞSIZKİ KİMİ BİLMEDİGİ İÇİN SORARKEN KİMİ KASITLI YAPIYOR...SİNİR OLUYORUM ONLARA:mymeka:KİMSEYLE KARŞILAŞMAK KONUŞMAK İSTEMİYORUM BİLİYORUMKİ MUHAKKAK SORACAKLAR E SENDE DAHA BİŞEY YOKMU DİYE...YOK İŞTE YOK YANİ ...EMİNİM BİÇOGUMUZDA BU DURUMDAYIZ DİMİ KIZLAR
insallah badem hamistir ya gercekten cok istiyorum cunku insan butun umidini butun hayaline buna bagliyor olmayinca cok kotu yakinda bende o yoldan gecicem cok korkuyorum o yuzden eger olmazsa allah sabir versin ben dayanamam allahim hayirlisini ver yarabbim evlatsiz birakma kimseyi
kimseyi yolda birakma allahim amin amin amin
hakkınd hayırlısı neyse o olsun bademciğim ama kendini olumsuzada hazırlaman gerektiği kanısındayım inşallah hamiş olursun ama yinede bi tarafın olumsuza hazırlıklı olsun canım sakın yanlış anlama çok heyecan yaptığını gördüğüm vede üzülmeni istemediğim için söylüyorum dilerim Rabbim şuan bebişin yada bebişlerini sana sımsıkı tutturuyordur bol bol dua et canım bizimde dualarımız seninle
meraba nevrosky iyiyim saol.sen nasılsın ya arkadaşım sana gönderdiğim değerlere göre acaba benim eşimdede morfoloji varmı sence diye soracaktım...
merhaba kızlar nasılsınız inşallah iyiysinizdir ben bugün ilk lucrınımı vurdum sabah inşallah hayırlısıyla bu sefer emeklerimin karşılığını alırım başta sanki iğneyi yapamıcakmışım gibi geldi ama rahat yaptım inşallah herşey böyle rahat geçer benim için
merhaba arkadaşlarr sonun da eşimi ikna ettim bayram da inşallah antalyaya gitcez tüp bebek için acaba antalyada nerde yaptırsam en iyi neresidir bilgisi olan var mıı
CANIM HERŞEYİN HAYIRLISI ALLAH YARDIMCIN OLSUN...BU SAATE KADAR AŞILAMAN OLMUŞTUR..GELDİGİNDE ANLAT MERAK EDİYORUM NASIL OLUYOR...BİRAKSİLİK ÇIKMAZSA ÖNÜMÜZDEKİ AY BENDE AŞILAMA YAPTIRCAM...HEYECANINI ÇOK İYİ ANLIYORUM...YARIN KLOMENE BAŞLIYORUM BEN...UMARIM AŞILAMAN TUTAR
Ben tutmadığını düşünmeye başladım artık..Çünkü 6.ve 8 gün bile idrar testinde pozitif sonucu yakalayan arkadaşlar varmış...
Benim bu gün 6.günüm ve iki test yaptım ikisi de negatif çıktı...
Bu ilk denememde umut yok galiba....:a015:
Çok üzgünüm....
hihoyyyt hihoyyyt
napsam kimse yokken topiğin musluğyla oynadım geçen gün topiği su bastı bu sefer napsam da nevroskyi çıldırtsam :jeyyar:
sabırsız topiği sineklerde bastı ohhhhhhhh
nevrocuk çıldıracak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?