kizlar konuyla alakali diil belki ama kimse benle ilgilenmiyo ve bi turlu isin icinden cikamadim.benim akintim devamli su uzayan kivamda olandan oluyo.e bu durumda ben devamli yumurtluyo muyum?yaa lutfen biri bana akil versinn:çok üzgünüm:
evet haklısıncanımtüp bebek bi umut ama ne biliyimişte...iş o raddeye gelecek kadar umutsz görünnünce çok korktum...oooffffffff..allahım bizi bu duygudan mahrumetmesin
kizlar konuyla alakali diil belki ama kimse benle ilgilenmiyo ve bi turlu isin icinden cikamadim.benim akintim devamli su uzayan kivamda olandan oluyo.e bu durumda ben devamli yumurtluyo muyum?yaa lutfen biri bana akil versinn:çok üzgünüm:
Hayırlıııı gecelerr kızlarr ben deldümm :)sositososito
Bu akşam ilk keçiboynuzu kürünü hazırladım hazırlanışı biraz gıcıktı kocişe içirdim sıkıysa içmesin bakayımm burun kırın etmek yokk :) naniknanikSopayı yerrr bendne yoksa:mymeka:
Nevrom benım ismin yanına keçiboynuzu kürü yazarsın sırnaşık şeyBir işe yarıcağı yokta hadi bakalım şakkıdı
Canım o nasıl söz öyle...:1shok:
Tüp bebek aşamasına gelmek umutsuz vakaa mı..aşkolsun:1no2:
Arkadaşlar bu arada merhaba..Biraz gezip tozdum desem de tek yaptığım eczacı bir kız arkadaşımın yanına gidip bir kaç saat çene çalmaktan ibaretti...hihoyyyt
Eşim beni ordan alıncaya dek bekledim sonra bizi davet ettiler onlara yemeğe gittik..Aile dostlarımızla güzel bir zaman geçirdik...:1hug:
Şu an saat 00:15 itibari ile transferimin 6.,adetimin de 24 gününü doldurucam..Test günününe 6 gün kaldı..Tabi ben çarşamba günü de bir erken test yaptırmayı düşünüyorum...:1rolleyes:
İnşallah hepimizin çabaları güzel sonuçlanır...:asigim:
Bu arada BEYAZ MELEK ve Balsurat ben size küsüm artık....:dilcikar:
Bademimm neden küstün ki bana :):uhm:
Allahın izniyle inşallahh melekelerin sana yerleşmiştirr.İnşallahh pozitifff haberinii vericeksin bizleree .Rabbim gönüne göre versin...Bu bekleyiştedee sabır versın :Saruboceq:
Günaydın... Kalpleri temiz, şefkatli, güler yüzlü, sağduyulu, yardımsever, merhametli hanımlar.
Bugün yeni doğan günle Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin. İçimiz huzurla, Kucaklarımızı tez zamanda bebişlerimizle dolsun......İyiki varsınız.
Bugün içim kıpır kıpır. Eşim sperm vermeye gitti. Ben de 12 de hastanede olcam ve hayırlısıyla aşılamam yapılacak. Yerimde duramıyorum. Vakit de geçmiyor sanki.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım....
anca kahvaltı falan ettim..
bu gün pisikoloğa gideceğim
siz nasılsınız
Günaydın... Kalpleri temiz, şefkatli, güler yüzlü, sağduyulu, yardımsever, merhametli hanımlar.
Bugün yeni doğan günle Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin. İçimiz huzurla, Kucaklarımızı tez zamanda bebişlerimizle dolsun......İyiki varsınız.
Bugün içim kıpır kıpır. Eşim sperm vermeye gitti. Ben de 12 de hastanede olcam ve hayırlısıyla aşılamam yapılacak. Yerimde duramıyorum. Vakit de geçmiyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?