Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim bizde ayni durumdayiz. Tüp bebek uygulanacak, microenjektion yapilmasi lazim. Daha önce esin ameliyat olacak, sperm bulunursa tedavi ugulaniyor. Allah yardimcimiz olsun.

merhaba kızlar nasılsınız ben eeehhh işte biraz stres var yarın dr gidiyorm.en sonunda dr degiştirme kararı aldık bakalım bu dr ne diyecek hayırlısı bakalım....sizler neler yapıyorsunuz iyimisiniz?

nevrosky canım ya ben gündüzleri çok gelemiyorum serbest olarak çalışıyorum ama yine de çalışıyorum.özel ders veriyorum..akşam da abime uğramıştım yeğenmim çok tatlı onunla bebek hasretini gderiyorum yeni geldim eski yzılara bakıyordum..hastalanmana üzüldüm inş. bi daha ki aya bebişin gelir canım.

tüp bebekmi..okadar umutsuzbişeymi bu hastalık ya pekicanım ilk muayenede ne olmuştu size..yani ilkönce ne uygulucaklar bize...ameliyat kesinmi peki?

Adessacim, bizde önce testi tekrarladilar emin olmak icin. Sonra tüp bebek merkezine yönlendirdiler, oradada esim ameliyat oldu. Cok sükürki sperm bulundu, bulunamayan hastalarda var. Hemen micoenjektion yapildi.

Canim simdi moralini bozmak istemiyorum cünkü caresi var. Allah yeterki saglik versin.

kızlar ben çıkıyorum yarın öğlen de yokum gezmeye gidicem akşama görüşürüz Şeniz

tüp bebekmi..okadar umutsuzbişeymi bu hastalık ya pekicanım ilk muayenede ne olmuştu size..yani ilkönce ne uygulucaklar bize...ameliyat kesinmi peki?
ah be canım öyle deme
tüp bebek bir umut
kimsinde onunla bile olmuyor :1no2:
beni imkanım olsa hemen tüp bebek yaptırıcam ama malesef böyle debeleniyorum :ecrin_bebek:

Selam arkadaşlar:))

Dıptıs sana da merhabalar, ay bütün başlıkları kitlemişsin, sakın burayı kitleme emi:))) NE oldu temizlik mi var? Site bu eski silinmeyenlerden dolayı mı arıza veriyor? Çok mu soru sordum:)))

KIZLAR BEN GELDİM... nasılsınız bakim a.s.

dıptıs kız takvimin çok güzel :icecream::icecream:canım lolipop çekti ne olcak şimdi :sm_confused: bu saatte ben nerden bulayım lolipopu :dilcikar:naniknanikkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey

evet haklısıncanımtüp bebek bi umut ama ne biliyimişte...iş o raddeye gelecek kadar umutsz görünnünce çok korktum...oooffffffff..allahım bizi bu duygudan mahrumetmesin

asicim canım :teselli::teselli: hayırdır inşallah fisfisfis canım ya ne oldu seni bu kadar üzecek :çok üzgünüm:

KIZLAR BEN GELDİM... nasılsınız bakim a.s.

dıptıs kız takvimin çok güzel canım lolipop çekti ne olcak şimdi :sm_confused: bu saatte ben nerden bulayım lolipopu
ehuehuehu hihoyyyt
bende özellikle koydum zaten kaydirigubbakcemile3

ay sorma
üyelerimiz saolsun arama yapmadan çatır çatır konu açıyorlarhihoyyyt
eee bende çatır çatır kapatıyorum cokacimcoook
daha gördükleriniz binde biri çok çalışmam lazım çoooook:CüvCüv:

evet haklısıncanımtüp bebek bi umut ama ne biliyimişte...iş o raddeye gelecek kadar umutsz görünnünce çok korktum...oooffffffff..allahım bizi bu duygudan mahrumetmesin

Canım o nasıl söz öyle...:1shok:
Tüp bebek aşamasına gelmek umutsuz vakaa mı..aşkolsun:1no2:

Arkadaşlar bu arada merhaba..Biraz gezip tozdum desem de tek yaptığım eczacı bir kız arkadaşımın yanına gidip bir kaç saat çene çalmaktan ibaretti...hihoyyyt

Eşim beni ordan alıncaya dek bekledim sonra bizi davet ettiler onlara yemeğe gittik..Aile dostlarımızla güzel bir zaman geçirdik...:1hug:

Şu an saat 00:15 itibari ile transferimin 6.,adetimin de 24 gününü doldurucam..Test günününe 6 gün kaldı..Tabi ben çarşamba günü de bir erken test yaptırmayı düşünüyorum...:1rolleyes:

İnşallah hepimizin çabaları güzel sonuçlanır...:asigim:

Bu arada BEYAZ MELEK ve Balsurat ben size küsüm artık....:dilcikar:

Kafam acıdı sırnaşık şeyTamam tamam arama yapıp öyle açarız konuları Eminim bende yapmışımdır aynı şeyi, kolay gelsin.

Arkadaşlar ben yatıcam, hepinize iyi uykular, renkli rüyalar.. Yeni bir gün yeni umutlar mutluluklar getirir inşallaahhh, dualaşalım şekerler!!a.s.

kizlar konuyla alakali diil belki ama kimse benle ilgilenmiyo ve bi turlu isin icinden cikamadim.benim akintim devamli su uzayan kivamda olandan oluyo.e bu durumda ben devamli yumurtluyo muyum?yaa lutfen biri bana akil versinn:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…