Çok sulu göz oldum ben yaaa..
Ben bir giyinip süslenip kendimi şımartmaya gidiyorum kızlar...Belki moral bulurum...
Bu arada dün eşim geldikten sonra doğru solona gitmiş oturmuş koltuğa..ben o arada mutfaktaydım...Hayatım hoşgeldin dedim yanına oturdum...bana sarıldı gelir gelmez başka bir şeyi görmeyip direk bana bakman çok güzel dedi..ben de Allah allah dedim tabi sana bakıcam..Bu ısrarla hemen beni gördün ne güzel dedi..ben hala uyanmadım tabi..mutfağa gidip geliyorum sürekli...sonra masa üstünde bir vazo ve pembe orkide var...Nasıl sevindim anlatamam...Hiç beklemiyordum..Aşkımm moral vermek beni mutlu etmek için çırpınıyor...
Bir de şiir eklemiş ...
Sevişin damarlarımdaki kızıl kan
Umutlarındır yüreğimi uçuran
Aşkım deniz diplerininin yeşil ormanlarıdır,
Seni sımsıkı kucaklayan...
Seni seviyorum aşkım....
:asigim::asigim::asigim:
Canım nevrommmmm :)Peki ablam okuyorum kızma bana tamammı vurmada bende seni sefiyommmmm :roflol::roflol::asigim:
herkese hayırlı cumalar
Hoşgeldin tatlım. :1hug: Ben böyle birşey yaşamadım. Bu sebeple yorum yapamıyorum. Belki adet olmayacaksındır. Ben de seni listeye adet oldun diye yazdım kız. Tarihini bilem attım ileriye. Bir de hamiş çıkıyon mu? Hadi inşallah. :dance: :teytey:
asutay ; tatlım hoşgeldin. :1hug: Ay nolur valla bir sürpriz de sen patlat. :dance: :teytey: :sm_cool: Çok güzel olur canım benim. İnşallah diyelim , bekleyelim görelim. yerimseniben
:
nevro canım benim bilmiyorum test yaptım hamile değilim değilim ama niye byle bende anlamadim
ben de ogun oyle olunca gerisi gelir sandim ama gelmedi ee hamile değilim niye böyle bende isterim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ama yok gibi
SELAMMMMMM KIZZZZZLARRRRRR
beauty canım tebrikler allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin darısı başımıza
nasılsınız kızlar bakıyorum herkes bomba gibi hep böyle olunki bebişler moreli düzgün anneler görsün gelince
Badem canım eşin gerçekten sana çok güzel bir morel oluyor allah sevginizi aşkınızı daim etsin birde sağlıklı bir bebiş versin canım
yaaa küstüm...
niye kimse bana cevap yazmıyo kiii
kızlarr hayırlı cumalar manyak yogunum aklım sizde ıns bı vakıt bulursam bastan sona okucam. mucxx
Sana da hayırlı cumalar bitanemmmmmm. Şeniz
-badem- ile tahlil gününüz aynı canım. İnşallah ikiniz bize o gün çifte bayram yaşatırsınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :teytey: :teytey:
Tatlım hangi mesajına. Belirtiler mesajına mı? :uhm: Yazan olmuştu. Ben öyle gördüm. a.s.
Küsmek yok amaa :teselli: Şeniz
keşkeeeee canımmmm ......ümidim yok gibi yarın bi kanda baktırsam mı?çıkar mı
inşallah...
selam kızlar. Bugün cuma Allahım bu mübarek günün hatırına hepimizin yüzünü bir an önce güldürsün inşallah.
Kızlar yarın 12:00 de randevum var. Aşılamam yapılacak. ilk aşılamam olduğu için çok heyecan var. Dün akşam da çatlatma iğnemi vuruldum Kasıklarımda epey bir ağrı var.
Bana aşılama öncesi önereceğiniz bişeyler var mı ya da yapmam gereken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?