Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

senağlama senağlama senağlama Ağla , ağlat.. Ne romantik yaaa. :asigim: Film gibi izliyoruz valla. :asigim:

herkese hayırlı cumalar

Sana da hayırlı cumalar bitanemmmmmm. Şeniz

-badem- ile tahlil gününüz aynı canım. İnşallah ikiniz bize o gün çifte bayram yaşatırsınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :teytey: :teytey:

:
nevro canım benim bilmiyorum test yaptım hamile değilim değilim ama niye byle bende anlamadim

ben de ogun oyle olunca gerisi gelir sandim ama gelmedi ee hamile değilim niye böyle bende isterim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ama yok gibi

SELAMMMMMM KIZZZZZLARRRRRR
beauty canım tebrikler allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin darısı başımıza
nasılsınız kızlar bakıyorum herkes bomba gibi hep böyle olunki bebişler moreli düzgün anneler görsün gelince
Badem canım eşin gerçekten sana çok güzel bir morel oluyor allah sevginizi aşkınızı daim etsin birde sağlıklı bir bebiş versin canım

asutay ; tatlım hoşgeldin. :1hug: Ay nolur valla bir sürpriz de sen patlat. :dance: :teytey: :sm_cool: Çok güzel olur canım benim. İnşallah diyelim , bekleyelim görelim. yerimseniben

keşkeeeee canımmmm ......ümidim yok gibi yarın bi kanda baktırsam mı?çıkar mı
inşallah...

Canım ne zaman yaptın testi? :uhm:

Hoşgeldin canzi kaydirigubbakcemile5 Süperiz cidden , sen nasılsın bakalım? a.s.

ayyyyy inşallah canım.çifte bayram yaparız burada ne güzel olur.

selam kızlar. Bugün cuma Allahım bu mübarek günün hatırına hepimizin yüzünü bir an önce güldürsün inşallah.

Kızlar yarın 12:00 de randevum var. Aşılamam yapılacak. ilk aşılamam olduğu için çok heyecan var. Dün akşam da çatlatma iğnemi vuruldum Kasıklarımda epey bir ağrı var.
Bana aşılama öncesi önereceğiniz bişeyler var mı ya da yapmam gereken?

Tatlım hangi mesajına. Belirtiler mesajına mı? :uhm: Yazan olmuştu. Ben öyle gördüm. a.s.
Küsmek yok amaa :teselli: Şeniz

küstüm ya bana ne...
bir kişi cevap yazmış koca topikteee
aşk ve meşk olsun sizenaniknanik
kızsırmayın beniiikötükedihüso
giderim baksenağlama

beauty canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah.ve isteyen herkese sağlılklı bebişler vErsin yüce rabbim.

bademcim canım kendini çok dinleme diyeceğim ama o aşamadan bende geçtim biliyorum elde değil. inşallah sonuç pozitif olur canım. bebişlerin sana sımsıkı tutunur.

NEVROSKYİM sen nasılsın canım. ben hastayım ya. farenjit valla. ilaç da yok yatıcam tekrar sizlere bir bakayım dedim. öpüyorum.

keşkeeeee canımmmm ......ümidim yok gibi yarın bi kanda baktırsam mı?çıkar mı
inşallah...

Canım yarın kanda çıkar. Çünkü tarihin 10 Kasım. Yarın da 8 Kasım. Varsa bugün bile çıkar kanda. Seni ümitlendirip gönderip sonrada hüsrana uğratmak istemem canım. O sebeple git demiyorum. Çıkar mı dedin , çıkar dedim ; okiş. yerimseniben Karar senin. İnşallah hamişsindir. :CüvCüv: Temennimiz bu yönde. :Saruboceq:

canım ayaklarını sıcak tut...
strese girme
hiçbişeye üzülme ve daima mutlu ol
pozitif düşün ve olacak de..
ağır bişeyler yapma bol bol yat dinlen:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…