• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar,
Hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum. Nevrosky hastalanmışsın canım olsun zamanı gelmemiş vakit var daha demek yerimseniben Her ay çok istekli olarak beklersek hayal kırıklıklarımız çok olur zaten.. Çok istemek ve kafaya takmakta etkiliyor bence.. Olurunua bırakmak lazım ..

Tuhhh tuhh maşallaaahhhh nazar değmesin sayı 25 i bulmuş. Çok sevindim nevrocum. Bu arada doktor benim bebek için %90 oğlan dedi. 3 lü test sonucum iyi çıktı. 22 Kasımda detaylı bir ultrasonla heryerine bakılıp herhangi bir sakatlık yada gelişme geriliği varmı kontol edilecek. Şimdilik herşey yolunda. Nevrocum seninde kızın olursa artık talip olurum ne dersin.

Ne güzel, bi oğlun olucak.:emir_bebek: :emir_bebek: 3'lü test sonucunun iyi çıkması güzel. İnşallah 22 Kasımdaki kontrolünde de herşey normal çıkar. yerimseniben Oğluşunun adını ne koyucaksın? yerimseniben

KIZLAR MERABA .bugun geciktim biraz annem hasataneye götürdüm.dizleri ağrıyodu.sonra daireye geldim.Arkadaşım aradı geleceğim dedi.bebişleri getirdi.onunda ikizleri var .oda şu an bizim yaşadığımız sıkıntıları yaklaşık 9 yıl yaşadı ve sonunda ilk tup bebek tedavisinde başarılı oldular.şu an 9 aylıklar.onla konuştum biraz rahatladım.Allahım bu duyguyu bizlere yaşat yarabbim.

Tuhhh tuhh maşallaaahhhh nazar değmesin sayı 25 i bulmuş. Çok sevindim nevrocum. Bu arada doktor benim bebek için %90 oğlan dedi. 3 lü test sonucum iyi çıktı. 22 Kasımda detaylı bir ultrasonla heryerine bakılıp herhangi bir sakatlık yada gelişme geriliği varmı kontol edilecek. Şimdilik herşey yolunda. Nevrocum seninde kızın olursa artık talip olurum ne dersin.

çok güzel 4 aylık olmuşsunuz maşallah.Allah kısmet ederse oğlan anası olacaksın .Allah yüzünü görmeyi nasip kısmet etsin.Uzun ve sağlıklı ömür versin Yüce Allah.Size ve bebeğinize.

CANIM ASLA UMUTLANMIYORUM İLK DEFA...
OYSA HER ŞEYİ HAMİLELİK BELİRTİSİ SANIRDIM AMA BU AYYY HİÇ UMUTLANMIYORUM..ÇOK HİSSİZİM ASLINDA...VE BU SEFER YEMİNLİYİMMMM ADETİM 5 GÜN GEÇMEDEN KAN TESTİ YAPTIRMAYACAĞIMA...
İÇİMDEN GELMİYOR NEDENSE...
BELKİ PZARTESİ EVDE BİR İDRAR KİTİ YAPARIMM BİLEMİYORUM...:1rolleyes:

vallah bende geçen ay hep korktum daha önce mesala iş yerinde yaptım 12 gibi akşam üzeri adet oldum.daha önceki ay adetim bir gün geçince eve giderken test aldım negatif çıktı 2-3 saat sonra adet oldum.bunların psikolojisiyle hiçte elim gitmedi ne idrar testine nede kan testine .ama Allah büyük işte korkularımı boşa çıkardı.son yaptığım test farklıydı .çizgi silik ama çiftti .hala aklıma gelince heyecanlanıyorum.şükürler olsun.darısı en kısa zamanda sizlerin başına.(amin)

Canım Allah sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah. :Saruboceq: Her şey çok güzel gidiyor. İnşallah 22 Kasım'daki kontrol de güzel geçecek. :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Elbette canım benim. Senden iyi dünür mü bulucam. Şeniz :asigim:

vallah bende geçen ay hep korktum daha önce mesala iş yerinde yaptım 12 gibi akşam üzeri adet oldum.daha önceki ay adetim bir gün geçince eve giderken test aldım negatif çıktı 2-3 saat sonra adet oldum.bunların psikolojisiyle hiçte elim gitmedi ne idrar testine nede kan testine .ama Allah büyük işte korkularımı boşa çıkardı.son yaptığım test farklıydı .çizgi silik ama çiftti .hala aklıma gelince heyecanlanıyorum.şükürler olsun.darısı en kısa zamanda sizlerin başına.(amin)

İNSAN GERÇEKTEN ZAMANLA OLGUNLAŞIYOR CANIM....
NASILSA VARSA ADET OLMAYACAĞIM VARSIN GEÇSİN 3-4 GÜN....
İNAN BURDA TARİH BELİRTMESEM BİRDE TAKVİM TUTMASAM ADET GÜNÜMÜN GELDİĞİNİN BİLE FARKINA VARMAZDIM BU AY...kaydirigubbakcemile4

arkadaşlar pazartesi günü eşimin sperm testi yapılıcak ve sonuç alıcaz dua edermeisinz arkadaşlar iyi haberler alırız işşallah çok heycanlıyım eğer düzlmişse ve benimde kistim geçmişse korunmayı bırakıcaz çektiğimizbunca sıkıntı umarum önümüzdeki aylarda son bulur ve bebeğimiz bizi fazla bekletmeden gelir. dualarınız eksik etmeyin arkadşlar

sen varya harikasın nevro kızz:)))disiplinli ve düzenli birşekilde yılmadan istikrarlı devam ediyorsun listeleri yapmakta boşa sana topiğin gülü demiyorlar bacım

Canım çok sağol. :utangac: Şeniz :asigim:

Burası gül bahçesi gül. Hepiniz harikasınız. İyi ki varsınız. :1hug: Şeniz kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar bişey sorucam size. Normalde adetin 12. 14. 16. 18. günleri ilişki olması gerekiyor dimi? Ama biz bu ay adetin 11. 13. 15. 17. günleri ilişki oldu. Günleri şaşırdık galiba. :uhm: :uhm: Sizce bu şekilde bi sakıncası olur mu? :çok üzgünüm: Cevaplarsanız sevinirim kıslar... yerimseniben

canım bence çalışma günlerin güzel bak mesela benimki nasıl 20. gün yaklaşık yumurtam çatlıyor ve ben -13-15-16-17-18-19-20-21-23-25 çalışoyorum tatlım ve dr lar diyprki ne kadar üstüste olursa spem okadar kaliteli oluyor önemli günleri hep değerlendiriyorum yani

arkadaşlar pazartesi günü eşimin sperm testi yapılıcak ve sonuç alıcaz dua edermeisinz arkadaşlar iyi haberler alırız işşallah çok heycanlıyım eğer düzlmişse ve benimde kistim geçmişse korunmayı bırakıcaz çektiğimizbunca sıkıntı umarum önümüzdeki aylarda son bulur ve bebeğimiz bizi fazla bekletmeden gelir. dualarınız eksik etmeyin arkadşlar

Canım inşallah yüzünüzü güldürecek sonuçlar alırsınız. Az kalmış cidden. İnsan çok heyecanlanıyor. Allahım yaptıklarınızın ve kullandıklarınızın karşılığını alabilmeyi nasip etsin dilerim. Kistin de geçtiyse çalışmalara başlayabilirsiniz. :dance: O zaman bizim hamişş listesi bir hamişş daha görmüş olur belkim. yerimseniben

kızlar beauty hamileymiş yeni gördüm.işte bir hamiş daha.ay çok sevindim maşşallah çok bereketli bir ay .
ARKADAŞIM TEBRİK EDERİM.ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İŞALLAH.
ben halaya yetişemedim herhalde kendim çekeyim bari :teytey::teytey::teytey::teytey:

ASLINDA,,,hepsi boş olacağı varsa oluyo bunun başka açıklaması yok malesef....
yumurtlama günüymüş oymuş buymuşşş...yok ya allah ne zaman ol derse o zaman olacak bence...

kızlar beauty hamileymiş yeni gördüm.işte bir hamiş daha.ay çok sevindim maşşallah çok bereketli bir ay .
ARKADAŞIM TEBRİK EDERİM.ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İŞALLAH.
ben halaya yetişemedim herhalde kendim çekeyim bari :teytey::teytey::teytey::teytey:

Seni yalnız bırakmam ROAY'cığım. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Back