canım benim çok teşekkr ederim eşim terazi burcu canım....
çok şükür herşey için.yuvamda birtek bebek kokusuna hasretim...
seni görünce nedense hep heycanlanıyorum ben ya....
senin hamileliğin bana aşırı moral oldu nedense
hemşerim benim...inşallah bir gün kahvemi içmeye beklerim...
ne dersin belki bebişi görmeye gelirsin inşallah seninle tanışmayı çok isterim...:1hug:a.s.
Canım hep bir engeller çıkıyor farkındamısın. Bir türlü aşılamayı olamadın. Ama hepsinin hayırlı bir sebebi var bence. Sen de gelecke ay doğal yoldan denersin tatlım. Sıkma canını şimdiden. Diğer rahatsızlığın umarım çok önemli birşey değildir canım. Endişelendim ben şimdi. Allah şifa versin bitanem. Geçmiş olsun. Seni seviyorum , kendine iyi bak lütfen. :asigim:
çok karışık olmuş öyle değildi halbuki yaaaa
evet nevrom hep engeller çıkıyor canım rahatsızlığım romatoit atrit yani iltihaplı eklem romatizması çok kötü bir hastalık allah kimseye göstermesin bana da şifa versin inşallah bir senedir tedavi oluyorum daha doğrusu bu hastalığın yok olması mümkün değil yalnız yavaşlata biliyorlar ömür boyu ilaç kullanmam gerek ama ben buna bile şükür ediyorum allahım beterinden korusun allahım ne büyük ki bu hastalık bir tek hamile kaldığım zaman duruyor bu da bana göre allahın bir hikmeti çünkü hamile ikin de aynı olsaydı ben ne yapardım işte şuan doktorumunda onay vermesiyle bir ilacımı kestim bebiş istedğimiz için her hafta kolumdan iğne oluyordum onu kestik o yüzden hastalığımın şuan hafiflediği bir dönem ve ben hemen hamile kalmak istiyorum hastalığım tekrar artmadan ne yapalım yüce allahım herşeyin hayırlısını yapar hakkımızda
inşallah hejam rabbim umarım en kısa zamanda verir.şu an burda ezan okunuyor.ezan-ı muhammeddin yüzü suyu hürmetine bir tanem.
beyaz melek canım maşallaheşinle bir birinize hakikatten çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin a.s.
asicimmm çok teşekkür ederim tatlım çok sol inşallah dahada iyi olur ve bebeğimize kavuşuruz hiç olmazsa aşılamada şansımız artar dimi
canım se bu HİL'i nerden buldun marketten mi buldun:uhm:acaba bunun başka adı varmı (paketin üzerinde yazan)belki bildiğimiz bişeydir:sm_confused:Kizlar hil diye bir bitki duydunuzmu. Burda var azerbaycanda kabak cekirdegine benzio icini acinca icinden kucuk parcalar cikio buda arttiriyomus sayi ve hizi.bilmiyorum bir arkadas tavsiye etti kuzeni azospermmis bu karisimdan sonra 3ay sonra karisi hamis olmus. Onu bulamiyodum gecenlerde karsima cikti markette okadar sevindimki anlatamam. Bakalim umarim ise yarar. Karisim su sekilde gulhatmi+karanfil+hil+tarcini demleyip iciriyosunuz kocislere. Ben tarcin haric digerlerini caya atiyorum. Cay icerken icio kocis . Umarim faydali olur. Sizinlede paylasmak istedim.
canim sinir zaten 20 milyon degilmi ve sen onu astin yani altinda degilsin morfolojide cok guzel asilamada bence sansin cok artti ayrica ikinci testen sonra bir ucus var bu ucus insallah bebis olarak yere iner bence neler yaptiysan esine devam et:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?