kıslar günaydın herkese. doktordan geliyorum sol yumurtalığımda iki tane 17,5-145 ebatlarında sol yumurtamda 9,5 ebatında . yarın 23,,00 da çatlatma iğnem cmt 11,00 da aşılamam olacak çok heyecanlıyım. doktor iğnenin dozunu düşük vermişti bana.bu beni rahatsız etmişti ama bugün çok iyi anladım bugün adetimin 8. günü ve yumurtalar bu durumda. doktorum tahmin ettiğim gibi iyiki yüksek doz vermemişiz dedi.. ahh kıslar hayırlısı olsun. kendimi garip hissediyorum. dualarınızı eksik etmeyin
kıslar günaydın herkese. doktordan geliyorum sol yumurtalığımda iki tane 17,5-145 ebatlarında sol yumurtamda 9,5 ebatında . yarın 23,,00 da çatlatma iğnem cmt 11,00 da aşılamam olacak çok heyecanlıyım. doktor iğnenin dozunu düşük vermişti bana.bu beni rahatsız etmişti ama bugün çok iyi anladım bugün adetimin 8. günü ve yumurtalar bu durumda. doktorum tahmin ettiğim gibi iyiki yüksek doz vermemişiz dedi.. ahh kıslar hayırlısı olsun. kendimi garip hissediyorum. dualarınızı eksik etmeyin
merhaba arkadaşlar herkese günaydın bende buralardayım artık kaydirigubbakcemile5
yeni hamiş arkadaşı kutlarım inşallah bugünde yabangülü arkadaşımız verecek müjdeli haberi :teytey:
beyazım meleğim sende demek buradasın :1hug: canım o gül yüzün inşallah bu ay güzel haberlerle dahada güler :CüvCüv:
herkeze günaydın arkadaşlar diyeceğim ama öğlen oldu.sabah işim vardı 1 saattirdi geçmişi okuyorum ancak.Alllah'ın izniyle 1 hamişimiz daha olacak inşallah.yabangülü kaçta alacakmış sonucu.bir ana ana önce alsada bize güzel haberi verse.İnşallah hamiledir.
Beyaz Melek eşin çok romantik ne burcu eşin.bu arada evde süper yani.Bursa da zengin çok sende o guruptasın anlaşılan.Güle Güle otur.Bebişinde gelsin artık şansklı olacak velet.
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim bu gün temizlik yapıcam yarın misafirim var ya aslında benim biraz moralim bozuk anlatayım size benim çocuk tedavisi dışıd da başka rahatsızlığım var bunun için üç ay da bir ankaraya gidiyorum eşim geçen ay biletlerimizi almış 23 kasıma şimdi ben hesaplıyorum tam adet dönemime rastlıyor biliyorsunuz ben bu ay d.kontrol hapı kullanıyorum yani anlayıcağınız şaşırdım kaldım ben ankaradan geldiğim zaman muhtemelen adetimin beşinci günü oluyor yada altıncı günü ben çok üzüldüm bir ay daha beklemek çok zor gelicek bana
masallah cok yakismisiniz birbirinize allah agzinizin tadini bozmasin ne kadar zayifsin canim masallah evlenince hicmi kilo almadin ne kadar sure oldu evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?