Btrklc senin 36 yaşında olduğuna hayatta inanmıyoruuummmm. laelaelaelaelae Sen 25'lik kız gibisin valla. CADIARZU CADIARZU
Günaydınn kızlarrr herkeze hayırlı günler.....Rabbime emanet olun ...
kızlar sürekkli bu sitede olduğum için işler kaldı.odadaki arkadaşlar beni öldürecek.Bi de sen ne yapısun nereye takip ediyosun diye soruyolar .(meraktan çatlıyolar tabi.)ben biraz işlerle ilgileneyim dönerim birazdan öptüm...
kızzz bal abla sözü sengözlerimebaksanabdinlemiyonn.cigarayı bak bacımm.:mymeka:
Günaydınn kızlarrr herkeze hayırlı günler.....Rabbime emanet olun ...
Canım ben puregon ile olmuştum. Ama dik bir şekilde yapılıyordu benimki de. Doğru yapıyorsun yani. yerimseniben
gunaydin kizlar ben geldim nasilsiniz az once gecmis sayfalari okuyordum gitti yine site simdi gelmis bir daha gitmeden slm veriyim dedim optum sizleri
Günaydın canımmmmm. :dance:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: Anladın sen onu :1rolleyes: :roflol: :roflol:
Kizlar hil diye bir bitki duydunuzmu. Burda var azerbaycanda kabak cekirdegine benzio icini acinca icinden kucuk parcalar cikio buda arttiriyomus sayi ve hizi.bilmiyorum bir arkadas tavsiye etti kuzeni azospermmis bu karisimdan sonra 3ay sonra karisi hamis olmus. Onu bulamiyodum gecenlerde karsima cikti markette okadar sevindimki anlatamam. Bakalim umarim ise yarar. Karisim su sekilde gulhatmi+karanfil+hil+tarcini demleyip iciriyosunuz kocislere. Ben tarcin haric digerlerini caya atiyorum. Cay icerken icio kocis . Umarim faydali olur. Sizinlede paylasmak istedim.
Hoşgeldin asicimmm. a.s. a.s. İyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın? Ara sıra gidiyor geliyor site. İnşallah bir daha büyük aksaklıklar yaşanmaz. yasakkelime
ben geldim kızlar günaydınnn nasılsınız bakimmmmm
dun adessa diye arkadasimiz gelmis listeye girmedi ama demiski esim depresyon haplari kullandi o yuzden sperm dusmusmudur diye bence evet cunku otur haplar direkt spermleri etkiliyor insallah esi birakinca duzelir o haplari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?