• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gerçektenmi nevrosky :1shok: demek o kadar arttı peki ilaç tedavisimi oldu ameliyat da oldu mu? sizin bayaa artmış o zaman şansınız canım çünki %50 normal değer dedi doktor.. peki siz aşılama düşünmediniz mi?

Canım bizde morfoloji bozukluğu var. Spermler yumurtayı dölleyemiyorlar. 2 kere aşılama denedim. Sayı ve hareket normal olmasına karşın olmadı. a.s.

gerçektenmi nevrosky :1shok: demek o kadar arttı peki ilaç tedavisimi oldu ameliyat da oldu mu? sizin bayaa artmış o zaman şansınız canım çünki %50 normal değer dedi doktor.. peki siz aşılama düşünmediniz mi?

Bakma sen öyle şeyelere.Bak ben 3% ileri hareketlilkle hamile kaldim inanmadigim anda hem bu ay hic dogru dürüst ilişki bile olmadi.Kızım allah versin gerisi boşdur ya.ilk testde 0-dir bizde her sey sizin bebyiniz olmaz dediler aşılama icin de yetrli degildi.Ama doktoru da iyi bulmak gerek.Ümudunu üzme dua et.her şey iyi olucak bak yemin ederim ben de hep agladim ama allahim sonunda verdi sukur olsun.Şeniz

çok teşekkür ederim roay, ne bileyim işte o anda çok üzüldüm, ben böyle hayal etmemiştim işte :1no2:ya olmassa dedim hatta aşılamanın da , tüp bebeğin de garantisi yokki sonuçta ...

canım böyle olumsuz düşünmek yok bak burda biz neler görüyoruz.Allah ol dedikten sonra gerisi boş.Burdaki bazı arkadaşlarımız aşılam ve tup bebek deneyip te olumsuz sonuç aldıktan sonra doğal yoldan gebe kaldılar.lütfen stres yapma.bol bol dua et ve inan lütfen.

ya ben bu aydan sonra aşılama düünüyordum hem maddi durumumuz da uyu degildi.Elim kolum bagli did.Ama rabbim verdi

nevrosky merhaba canım.dün aşılama için ilk iğneme başladım.cumartesi tekrar kontrole gidicez.dün ultrasonla baktı rahimin durumu çok iyi dedi.4 tanede yumurtam varmış onlarıda gösterdi.yumurtaları görünce okadar heyecanlıydımki sanki onlar bebeklerimmiş gibi geldi.sanki bana el sallıyorlardi.

Canım hayırlı olsun diyelim o zaman. :dance: :dance: :dance: 4 yumoş var demek. maşallah canım çok güzel. İnşallah beraber ve sağlıklı bir şekilde büyürler de şansın katlanır. İkizin olur inşallahhhhhh. Yumoşları görünce bu kadar heyecanlandıysan bebeği görsen ne olur düşünemiyorum tatlım. İnşallah o duyguyu da bu aşılamanın sonunda yaşarsın. :Saruboceq: a.s.

Desertose arkadaşım hayırlı olsun tedavin .Desene yakında senin için de halay çekeceğiz burda.

Canım bizde morfoloji bozukluğu var. Spermler yumurtayı dölleyemiyorlar. 2 kere aşılama denedim. Sayı ve hareket normal olmasına karşın olmadı. a.s.

morfoloji ne ? belki bizde de vardır ne bileyim! bişey söylemedi her seferinde başka bişey çıkıyo zaten senağlama

Canım hayırlı olsun diyelim o zaman. :dance: :dance: :dance: 4 yumoş var demek. maşallah canım çok güzel. İnşallah beraber ve sağlıklı bir şekilde büyürler de şansın katlanır. İkizin olur inşallahhhhhh. Yumoşları görünce bu kadar heyecanlandıysan bebeği görsen ne olur düşünemiyorum tatlım. İnşallah o duyguyu da bu aşılamanın sonunda yaşarsın. :Saruboceq: a.s.

canım çok sağol.sen aşılamaları gonal f ilemi olmuştun.iğneyi yaparken dik bişekildemi yapıyordun.ilk defa bu iğneyi yapıyorum.o yüzden yanlış yapmaktan çok korkuyoruym.

canım böyle olumsuz düşünmek yok bak burda biz neler görüyoruz.Allah ol dedikten sonra gerisi boş.Burdaki bazı arkadaşlarımız aşılam ve tup bebek deneyip te olumsuz sonuç aldıktan sonra doğal yoldan gebe kaldılar.lütfen stres yapma.bol bol dua et ve inan lütfen.

doktor da dedi, sizin çocuğunuz olmaz dediğim insanlar oldua.s, mucizevi bir şekilde hamilyeim diye geldiler dedi sanırım allaha ve kadere inanmaktan başka çare yok sositososito o ol dese her şe olur

kızlar gunaydın.nasılsınız bakalım..herkez ıyıdır umarım.ınsallah bugun bır halay daha cekerız..haberlerı takıp edıyorum..bys..

Bakma sen öyle şeyelere.Bak ben 3% ileri hareketlilkle hamile kaldim inanmadigim anda hem bu ay hic dogru dürüst ilişki bile olmadi.Kızım allah versin gerisi boşdur ya.ilk testde 0-dir bizde her sey sizin bebyiniz olmaz dediler aşılama icin de yetrli degildi.Ama doktoru da iyi bulmak gerek.Ümudunu üzme dua et.her şey iyi olucak bak yemin ederim ben de hep agladim ama allahim sonunda verdi sukur olsun.Şeniz

teşekkür ederim canım a.s.
demekki benimde şansım var, senin adına çok seviniyorum zaten :lepi:süprizzzzzŞeniz... allahım lütfen bana da ver, isteyen herkese ver lütfen lütfen :Saruboceq::Saruboceq:

45436swtg4.gif

w312.png

morfoloji ne ? belki bizde de vardır ne bileyim! bişey söylemedi her seferinde başka bişey çıkıyo zaten senağlama

Canım morfoloji spermin şekli ile alakalı. Bir spermin yumurtayı dölleyebilmesi için belli şekil ve yapıya sahip olması gerekir. Bu normun dışında bulunan spermler anormal morfolojili olarak kabul edilir. Bizim %2 normal morfolojili spermimiz var. Bu da şu demek ; her 100 spermden sadece 2'si yumurtayı dölleyebilecek şekle ve yapıya sahip. O da oraya ulaşabilirse tabi. Sizin değerlerde morfoloji yazmıyordu canım. Sanırım morfolojiye bakmamışlar. Kruger'e göre bakılması lazım. Bir daha test yaptırırken özellikle kruger'e göre baktırmak istiyoruz diye belirtin. a.s.

canım çok sağol.sen aşılamaları gonal f ilemi olmuştun.iğneyi yaparken dik bişekildemi yapıyordun.ilk defa bu iğneyi yapıyorum.o yüzden yanlış yapmaktan çok korkuyoruym.

Canım ben puregon ile olmuştum. Ama dik bir şekilde yapılıyordu benimki de. Doğru yapıyorsun yani. yerimseniben

Back