• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar,
Bendün doktora gittim, daha önce de başka bir doktora gitmiştim ama bu çok tanınmış bir kadın doğum uzmanı bir de ona görünmek istedim, eşimin doktoru tavsiye etmiş aşılama falan gerekirse kendisiyle görüşün demişti. neyse gittim muayene oldum herşey normal görünüyor ileri tetkikler için rahim filmi çekilmesi gerekir ancak eşinizin sonuçlarına bakılırsa sorun belli ve önce bunu gidermeliyiz dedi. iki ay düzenli ilaç kullandıktan sonra yaptıracağı tahlil sonuçlarını getir bakalım eğer yeterli seviyeye ulaşırsa aşılama yapıcaz dedi. saı çok az sayılmaz (16 milyon) ama hareketlilik çok az (%3 harekeli) dedi. bu şartlarda aşılama yapsak da tutmaz o yüzden ilaçların etkisini bekleyelim dedi. peki normal sayıya çıkarsa aşılamaya gerek varmı dedim, ancak aşılamaya yeticek sayıya ulaşmasını bekliyorum açıkcası ondan sonrada zaman kaybetmeden aşılama yapılmalı dedi .. peki ya hareket artmazsa dedim! o zaman tüp bebek için çalışıcaz dedi! çok üzüldüm kızlar, aşılama olanlar bana bilgi verbilirmi?

Günaydin kizlar.
Beyaz melek eşin ne güzel bi süpriz yapmiş.bu süpriz in karşisinda sende eşine yakin zamanda hamilelik mücdesini veririsin canim
kizlar bugun yabangülümün sonucu gelecek işallah halaya devam edeceğiz

Günaydınnnn hihoyyyt hihoyyyt Evet mendiller kolay erişebileceğiniz yerde dursun kızlar. :teytey: :teytey: :teytey:

nevrosky cok saol canım. bakalım gelismeleri yazarım.hem 7-14 arası yapılacak kozmik temizlik. osıralarda yumurtlama gunleri oluyo ya dr a takibe gitmeyi dusunuyorum bakalım ise yaramıs olacakmi. yeni heycan lazım bana yoksa dusune dusune kafayı yıycem hayat sadece bebekmis gibi hissetmeye basladım bu cok kotu, akıp giden bir hayat var sadece bebis dusunerek vakit gecio . aklımızı kaydırmazsak ruh saglıgımz elden gidecek.

Canım smhsmh Hiç iyi değilim bu ara saat başı ağlamaktaan gözpınarlarım kurumak bilmedii.Yüreğimm yanıyorr ...dermanı yok ama ...Dayanamıyorum artık.Bugünde eltimin kızı doğum yapmıştı Tebrik etmek için aramıştım..:çok üzgünüm:senağlamaBebişi sordum :çok üzgünüm:sormaz olaydımm :( Şimdi emzirdim koynumda uyuyo dediii....Benim yüreğime yangınlar düştü yınee ühüüüüü:a015:

bidenem
seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
ben şimdilik kafamda senaryolar kurup az depresyonist olma yolunda ilerliyo sonra dönüyorum
umutlu olmaya çalışıyorum

ama klütfen böyle yapma kendini daha fazla üzmekten yıpratmaktan başka bişey geçmez eline
olmazsa bi yardım al kendini düşün
umudunu hiç kaybetme:oklava:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizeŞeniz :dance:
nasılsınız canlarım bugününüz güzel geçsin ve tek tek hamileyim haberleri verin hep :Saruboceq:
ben bugün yokum arkadaşıma gidecem hehehe yarında yokum kk dan dırımkızı na gidecem gezginci karı oldum ya
varmı rosemden sonra hamiş haberi inşallah vardır yoksa üzülmeyelim kasım sonuna kadar 7 hamiş çıkar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

cido arkadaşım tabi üzülmemek mümkün değil ama genede aşılama ve tup bebek şansın var bi de bu açıdan düşün.canım ben 1 kez aşılama yaptırdım.aşılama ya adetimin 3. ilaç tedavisi ile başladım .3-4 güne bir yumurtalarımın durumuna bakmak için doktoruma gittim.Yumurtalarımın yetreli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vurundum ve ertsi gün aşılama yapıldı.çok basit bi işlem.normal muayene gibi.yani korkulacak bişey yok. İşallah eşinin ilaç tedavisi olumlu sonuçlanır canım.
Canını sıkma bir gün bizlerde ANNE OLACAĞIZ .Allahın izniyle.....

Günaydın kızlar,
Bendün doktora gittim, daha önce de başka bir doktora gitmiştim ama bu çok tanınmış bir kadın doğum uzmanı bir de ona görünmek istedim, eşimin doktoru tavsiye etmiş aşılama falan gerekirse kendisiyle görüşün demişti. neyse gittim muayene oldum herşey normal görünüyor ileri tetkikler için rahim filmi çekilmesi gerekir ancak eşinizin sonuçlarına bakılırsa sorun belli ve önce bunu gidermeliyiz dedi. iki ay düzenli ilaç kullandıktan sonra yaptıracağı tahlil sonuçlarını getir bakalım eğer yeterli seviyeye ulaşırsa aşılama yapıcaz dedi. saı çok az sayılmaz (16 milyon) ama hareketlilik çok az (%3 harekeli) dedi. bu şartlarda aşılama yapsak da tutmaz o yüzden ilaçların etkisini bekleyelim dedi. peki normal sayıya çıkarsa aşılamaya gerek varmı dedim, ancak aşılamaya yeticek sayıya ulaşmasını bekliyorum açıkcası ondan sonrada zaman kaybetmeden aşılama yapılmalı dedi .. peki ya hareket artmazsa dedim! o zaman tüp bebek için çalışıcaz dedi! çok üzüldüm kızlar, aşılama olanlar bana bilgi verbilirmi?

Canım üzülme bu kadar. Dur bakalım belki ilaçlar işe yaracak hareket artacak. Bizim ilk başta ileri hareket hiç yoktu. Şimdi %80 ileri hareket oldu. Herkesin bünyesi farklı olduğundan ilaçların etkisi de farklı oluyor. İnşallah işe yarar canım. O zaman doğal yoldan bile olur. :dance:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinize
nasılsınız canlarım bugününüz güzel geçsin ve tek tek hamileyim haberleri verin hep
ben bugün yokum arkadaşıma gidecem hehehe yarında yokum kk dan dırımkızı na gidecem gezginci karı oldum ya
varmı rosemden sonra hamiş haberi inşallah vardır yoksa üzülmeyelim kasım sonuna kadar 7 hamiş çıkar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:CüvCüv:

Günaydınnnnnnn canımmm. Valla bir varsın bir yoksun. Bir geliyorsun iki gelmiyorsun kız. :oklava: Neyse şimdi misafirliğe gideceksin fazla hırpalamayayım :roflol:

Dırımkızına benden çok selam söyle canım. Bebişlerine de selam söyle. Annelerini üzmesinler. :1rolleyes: :nazar: :nazar:

Pazartesi ; fidulya , Rosem

Salı ; akdas

İki günde 3 hamiş çıktı çok şükür. :Saruboceq: :teytey: :nazar:Allah artırır inşallahhhhhh :Saruboceq:

HERKEZE KOCAMANNN GÜNAYDIN BU GÜN ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM....
AKŞAM BANA EŞİM ÇOK GÜZEL BİR SÜRPRİZ HAZIRLAMIŞ.....
EVE Bİ GİRDİM HER YER KARANLIK...OYSA EŞİM EVDEYDİ...
ODAYA Bİ GİRDİM VEEE BAKIN HANGİ MANZARA İİLE KARŞILAŞTIM
resim008bi9.jpg

[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

beyaz melek şimdi gördüm, çok hoş bir süpriz olmuş gerçekten, inşallah sende yakında hoş bir süpriz yaparsın eşine canım... :CüvCüv:

çido canım inşallh hereket artar:Saruboceq: allah yardımcınız olsun...

neşeli canım rosemden sonra akdas hamile :teytey:

kızlar benim çıkmam lazım kaydirigubbakcemile4 sonra görüşürüz a.s.

adetime az kaldikça başka şeyleerle meşkul olmaya çalişiyorum ne olur kusura bakmayin....hatirlamak ve vucudumu dinlemek istemiyorum...çok az kaldi azcik panik oldum...
Kafami başka eylence işleriyle dağitmak biraz iyi geelebilir diye oyalaniyorum işte

BADEM cim
onlar üç küçük melek :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:üç tane :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

partyoy6.gif

w225.png

cido arkadaşım tabi üzülmemek mümkün değil ama genede aşılama ve tup bebek şansın var bi de bu açıdan düşün.canım ben 1 kez aşılama yaptırdım.aşılama ya adetimin 3. ilaç tedavisi ile başladım .3-4 güne bir yumurtalarımın durumuna bakmak için doktoruma gittim.Yumurtalarımın yetreli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vurundum ve ertsi gün aşılama yapıldı.çok basit bi işlem.normal muayene gibi.yani korkulacak bişey yok. İşallah eşinin ilaç tedavisi olumlu sonuçlanır canım.
Canını sıkma bir gün bizlerde ANNE OLACAĞIZ .Allahın izniyle.....

çok teşekkür ederim roay, ne bileyim işte o anda çok üzüldüm, ben böyle hayal etmemiştim işte :1no2:ya olmassa dedim hatta aşılamanın da , tüp bebeğin de garantisi yokki sonuçta ...

Canım üzülme bu kadar. Dur bakalım belki ilaçlar işe yaracak hareket artacak. Bizim ilk başta ileri hareket hiç yoktu. Şimdi %80 ileri hareket oldu. Herkesin bünyesi farklı olduğundan ilaçların etkisi de farklı oluyor. İnşallah işe yarar canım. O zaman doğal yoldan bile olur. :dance:

gerçektenmi nevrosky :1shok: demek o kadar arttı peki ilaç tedavisimi oldu ameliyat da oldu mu? sizin bayaa artmış o zaman şansınız canım çünki %50 normal değer dedi doktor.. peki siz aşılama düşünmediniz mi?

nevrosky merhaba canım.dün aşılama için ilk iğneme başladım.cumartesi tekrar kontrole gidicez.dün ultrasonla baktı rahimin durumu çok iyi dedi.4 tanede yumurtam varmış onlarıda gösterdi.yumurtaları görünce okadar heyecanlıydımki sanki onlar bebeklerimmiş gibi geldi.sanki bana el sallıyorlardi.

Back